Kania78
...
Rysia tulam mocno, oby ta chandra szybko polazła !!!
Mamaagusi żadna z Nas tego nie lubi, ale przecież nasze dzieci też mają prawo do tego, przynajmniej ten czas spędziłyście razem z siostrą i wspieracie się nawzajem !!!
Makuc weź go tam pogoń, jeszcze kilka dni temu mówił że terminy go nie gonią aż tu nagle mu się zachciało pisać??? ja wiem pewnie się boi się zbałamucenia !!!
Ida aż tak zimno u Was? Rany toż to lato jeszcze trwa...współczuję takiej zimnicy.
Elwirka dołek z konretnego powodu, czy tak po prostu.
Kroma są tacy co lubią chodzić na pogrzeby...a dzieciaczki masz wesolutkie, fajnie że potrafią się ze sobą bawić.
Ika mnie mój mąż też nie dawno poinformował że zamierza coś takiego kupić, hah najpierw powiedział że sobie, a potem sprostował że Oliwii hah.
Mila współczuję maruderka !!!
Roxannka a mąż nie wolał chrapanka na kanapie??? szkoda żeś uciekła.
Mamaagusi żadna z Nas tego nie lubi, ale przecież nasze dzieci też mają prawo do tego, przynajmniej ten czas spędziłyście razem z siostrą i wspieracie się nawzajem !!!
Makuc weź go tam pogoń, jeszcze kilka dni temu mówił że terminy go nie gonią aż tu nagle mu się zachciało pisać??? ja wiem pewnie się boi się zbałamucenia !!!
Ida aż tak zimno u Was? Rany toż to lato jeszcze trwa...współczuję takiej zimnicy.
Elwirka dołek z konretnego powodu, czy tak po prostu.
Kroma są tacy co lubią chodzić na pogrzeby...a dzieciaczki masz wesolutkie, fajnie że potrafią się ze sobą bawić.
jak dla mnie totalna abstrakcja :-/roxanka- a co do tłumaczenia, to mojej koleżanki kuzynka ma problem z najmłodszym synem, ma on 9 lat i ciągle gra na komputerze i ostatnio chciał jej wyskoczyć przez balkon, bo myślał, że poleci jak jakaś postać z gry, teraz ta go wzięła do psychologa dziecięcego i ma jakieś zajęcia, ale na dywanik na początku poszli rodzice, że mu pozwalali i sami też chodzą na terapię.
Ika mnie mój mąż też nie dawno poinformował że zamierza coś takiego kupić, hah najpierw powiedział że sobie, a potem sprostował że Oliwii hah.
Mila współczuję maruderka !!!
Roxannka a mąż nie wolał chrapanka na kanapie??? szkoda żeś uciekła.
jak to uczynie to jeszcze do Was wróce!!!!
. Muszę się znowu usmiechnąć do allegro i wyhaczyć coś ciekawego,bo Kuba nie będzie mial w czym chodzić do szkoły.
jeju jak sobie przypomne jak mój pisał :/ nie dosc ze rok obsuwy to jeszcze szło mu jak krew z nosa i co chwila jakieś wymówki, czułam sie jak mamuśka pilnująca synka żeby lekcje odrobił 
małż właśnie poszedł arbuza pokroić więc korzystam z okazji