reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia tulam mocno, oby ta chandra szybko polazła !!!
Mamaagusi żadna z Nas tego nie lubi, ale przecież nasze dzieci też mają prawo do tego, przynajmniej ten czas spędziłyście razem z siostrą i wspieracie się nawzajem !!!
Makuc weź go tam pogoń, jeszcze kilka dni temu mówił że terminy go nie gonią aż tu nagle mu się zachciało pisać??? ja wiem pewnie się boi się zbałamucenia !!!
Ida aż tak zimno u Was? Rany toż to lato jeszcze trwa...współczuję takiej zimnicy.
Elwirka dołek z konretnego powodu, czy tak po prostu.
Kroma są tacy co lubią chodzić na pogrzeby...a dzieciaczki masz wesolutkie, fajnie że potrafią się ze sobą bawić.
roxanka- a co do tłumaczenia, to mojej koleżanki kuzynka ma problem z najmłodszym synem, ma on 9 lat i ciągle gra na komputerze i ostatnio chciał jej wyskoczyć przez balkon, bo myślał, że poleci jak jakaś postać z gry, teraz ta go wzięła do psychologa dziecięcego i ma jakieś zajęcia, ale na dywanik na początku poszli rodzice, że mu pozwalali i sami też chodzą na terapię.
jak dla mnie totalna abstrakcja :-/
Ika mnie mój mąż też nie dawno poinformował że zamierza coś takiego kupić, hah najpierw powiedział że sobie, a potem sprostował że Oliwii hah.
Mila współczuję maruderka !!!
Roxannka a mąż nie wolał chrapanka na kanapie??? szkoda żeś uciekła.

reklama
Mąż jeszcze w pracy, Łukasz śpi to ja w takim wypadku otwieram właśnie piwko, dołączy ktoś do mnie?:-)
roxi w takim razie wypiję za Twoje zdrówko dzisiaj.
makuc szkoda że wieczór z D. nie wypalił, no ale narzekać nie będę bo to oznacza wieczór z nami na BB!!:-)
kroma te Twoje dzieciaczki są boskie, masz z nimi wesoło!:-)
kania tulam cieplutko :*
ika mój ostatnio oglądał takie wielkie auta sterowane i stwierdził że musi teraz kupić to Łukaszkowi a jak zapytałam po co? skoro on za mały na to jest jeszcze, to stwierdził że raczkowałby sobie za tym, to ja stwierdziłam że i bez tego raczkuje z prędkością światła po mieszkaniu:-)
rysia niech chandra szybko minie!

Ja się pochwalę że wyprasowałam całą stertę ubrań, jeszcze na jutro mi zostały jeansy do prasowania i finito! :)

Ostatnia edycja:
Miłosz w końcu usnął (ufff)...mojego M jeszcze nie ma (pewnie lada moment wróci od swej mamusi;-))a ja idę się "odsmrodzić"pod prysznicem:-Djak to uczynie to jeszcze do Was wróce!!!!

mała_mi pyrki to nic innego niż ziemniaki. Bo my tak blisko Poznania mamy,gdzie pyrki są na porządku dziennym;-)
kania,e-lona :******

Wróciliśmy właśnie z Kubą z tesco. Chciałam mu kupić jakieś ubrania(dżinsy,bluzki itp). Niestety,wróciliśmy z niczym:-(. Ceny mnie powaliły. Nie będę płaciła za spodnie 50 zł,a chciałam kupić ze 2-3 pary,bo mi chłopak wyrósł. Masakra:szok:. Muszę się znowu usmiechnąć do allegro i wyhaczyć coś ciekawego,bo Kuba nie będzie mial w czym chodzić do szkoły.

Witam sie wieczorne
koło 20 wróciliśmy do domu ,jechaliśmy dziś autobusem i młody miał frajdę, małż pojechał na 24 h więc musieliśmy iść na piechotę do teściowej i brata męża i jego rodzinki.Było fajnie dużo dzieciaków i przyznam,że odpoczełam bo to babcia sie zajeła a to brat męża.
Wiecie co mój syn chyba będzie duży chłop ,ich córka z czerwca czyli 4 miesiące różnicy, a Błażej jest trochę niższy od Julki,stopa tylko i jeden rozmiar mniejsza i prawie tyle samo ważą, rośnie mi chyba chłop jak ą hehe
A teraz Was poczytam...
Emiś a tam nie ma teraz promocji na ubrania?

kasis a jest owszem,tylko,że te 50 zł to zapłacę już po 30% obniżce. Normalnie to 70 zł kosztują :szok:.
No to będziesz miała dużego chłopa. Chociaż to później może się zmienić...Jak zacznie biegać to ci może schudnąć. Ja tak miałam z Kubą. Pulpecik był z niego jak,nie przymierzając Pudzianek natolinki,a teraz? Szczuplutki,smukły...

kroma :-D ale masz cudne rozrabiaki :-)

mila współczuje przebojów z Patrysiem :***

makuc
no to widze że tempo szaleńcze :confused2: jeju jak sobie przypomne jak mój pisał :/ nie dosc ze rok obsuwy to jeszcze szło mu jak krew z nosa i co chwila jakieś wymówki, czułam sie jak mamuśka pilnująca synka żeby lekcje odrobił :rofl:

Idusia współczuje zimna brrrrr...ja na dzisiejszą noc sweter przygotowałam bo oczywiście małż znów mi sie plecami odwróci i uraczy tekstem: "nie no miś oodsun sie bo mi za ciepło" a ja marzne :confused2:

mała mi
ja pije, jaaaa! tzn duchem z Toba bo ciałem przelotem - właśnie oglądamy z małżem mega głupawy horror taki w którym co 5 min leje sie krew, bohaterowie wiecznie sie rozdzielają i latają bez rąk ;-) :-p małż właśnie poszedł arbuza pokroić więc korzystam z okazji :-p
a i gratuluje prasowanego sukcesu :-) rispekt :-) a ostatnio nawet nie pamiętam kiedy coś uprasowałam :-p

Emis,Błażej nie jest pulpecik to raczej szczypiorek jak patrze na inne dzieci,ale jest wysoki po:)
Co ty gadasz,że takie ceny nie wiedziałam,że w tesco takie drogie ubranka:((
Alicja owocnego oglądania:))

kasis no ceny są nieziemskie. A ja lubie ubrania z cheeroke,bo są dobre gatunkowo. Ale trudno,będę szukać gdzie indziej... A Błażejejk może faktycznie wyrośnie na wysokiego chłopca. I tego ci życzę:-)

Spadam spać. Dobranoc:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry