hej lasencje z rana. czy dzieci nasze teraz maja skok rozowjowy?? bo mam wrazenei ze mlodej sie w glowie przestawia

obudzila sie o 4h na zarcie. a teraz o 9h wciagnela 180
HAPPY kocham cie za te posty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze na nei czekam z utesknieniem!!! a swoja droga jakbys byla we FR ze swoim malzem kiedys to zapraszam do nas. a co do cyganow to powiem ci ze ze sklepu znam kilka rodzin, bardzo czysci i uczciwi ludzie, nigdy nic nie ukradli, przychodza ze swoim malym dzieckiem takim okolo roczku. dziecko czysciutkie ladnie ubrane. robia duze zakupy, widac ze ten facet pracuje ciezko bo ma lapy z takimi odciskami jakby na budowie robil. a co do "kultury" o ktorej piszesz i deportacji (od z Lyonu wczoraj deportowali nielegalna kolonie 250 osob!!) , to przypomina mi sie debata prezdydenta FR i kanclerz Niemiec ze naszego miedzy wierszami wyzywalaby najchetniej od rasisty, no wiec Sarko postawil jej pytanie, ze skoro oni nie sa rasistami to czemu nie wezma ich do siebie????? no i tu pani kanclerz zamknela jadaczke

)))))))) po drugie FR chciala im pomoc , zrobili dla nich "miasteczka" , chcieli dac im zapomogi, dzieci posalc do szkol itp, ale to jest dziki narod i skoro nie akceptuja warunkow godnego zycia to albo rybki albo akwarium- albo sie integruja albo won!!!! niby rasistka nei jestem ale ich nienawidze strasznie za te kradzieze i rozboje. tak samo za duzo we FR jest arabow -mowie szczegolnie o algierii bo jako jedyny narod arabski uwazaja ze im sie wszystko nalezy, panosza sie u nas t ak ze nic tylko po mordach tluc. doja maksymalna ilosc pomocy finansowych a potrafia pluc francuzom w twarz. bardzo bym chciala zeby wybory wygrala Marine le Pen - ona zrobilaby z nimi porzadek bo jako jedyna chce Francji francuskiej a nie motlochu z calego swiata.
no to sie naskrobalam.
aha, DOBRANOCKA nie rycz slonko, tylko sie stosuj do lekarski porad, lez, wypoczywaj, daj sobie pomoc, a skoro mlody sie pcha na swiat to niestety go nie powstrzymasz

)))