Kania78
...
Rysia awarii szybko nie usuną bo to z winy TP, najpierw mi powiedzieli że to u mnie coś nie halo, potem że z moim dostawcą neta a tak naprawdę to TP ma awarię a to Ona dostarcza neta do firmy. Jeszcze mi powiedziała moja przełożona (wstrętna @) że ten czas nie wlicza mi się do czasu pracy bo oni nie odpowiadają za awarię TP, a jeśli nie zdążę wyrobić 6 h do godz. 18 tej to mam wybrać sobie urlop na żądanie. Więc teraz mam siedzieć bezczynnie przed kompem i czekać aż łaskawie ktoś usunie awarię... a jak nie to wje.... mi urlop na żądanie którego ja wcale nie żądam. Mam takiego nerwa że sobie nie zdajecie sprawy, do tego Oliwka od rana płacze i marudzi więc jestem w fatalnym nastroju...
Elwirka współczuję dołka.
Dobranocka jejku trzymaj się kochana, tulam Cię mocno !!! mam nadzieję, że niania się szybko znajdzie !!!
Dziulka chyba właśnie jakaś kumulacja skokowa jest, wczoraj Oliwka nic nie chciała jeść a dziś od rana jeść !!!
Elwirka współczuję dołka.
Dobranocka jejku trzymaj się kochana, tulam Cię mocno !!! mam nadzieję, że niania się szybko znajdzie !!!
Dziulka chyba właśnie jakaś kumulacja skokowa jest, wczoraj Oliwka nic nie chciała jeść a dziś od rana jeść !!!
no i dzidzi raczkuje a biedronka jest pchana - ale tylko jak Inka stwierdza, ze zasłuzyła na spacer