Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

witaj w klubie kochana! pocalowalabym ich po smierdzacych skarpetach coby mnei wydupili!!!Powrót do pracy, całą masa nowych obowiązków, brak czasu na cokolwiek, no i Laura zostanie z obcą babą.
A i zapomniałam dodać, że powrót do pracy do której najchętniej bym nie wracała i poczułabym ulgę jakby mnie zwolnili.
ja tez mam dzisiaj handre, dola i w ogole nie wiem co!!!!!!! darlam morde dzisiaj tak w robocie ze masakra.Kaniu ja też tulam Cię bardzo mocno:*
a co u mnie...wiem że to pisałam,ale czy to zmiana pogody,czy wypalenie materiału,czy coś nie wiadomo co...ale mam chandrę przeogromniaście wielkąi już moja ogólna rozlazłość zaczyna mnie mega bardzo irytować!!!!!!aaaaaaaaa [to mój krzyk coby sobie ulżyć]...no to się pożaliłam a teraz idę w końcu coś pożytecznego zrobić bo dzień mi przeleciał między palcami i żem zła jak chole.ra
![]()
)
.Bo człowiek ma do siebie pretensje,że nie umie wziąć się w garść,a to pogarsza nastrój i błędne koło się robi...:-(
.To pewnie dlatego,że muszą "przetestowac",co to tam w buzi jest i takie śmieszne dźwięki wydaje
;-)

.A co do marudzenia Agusi- cóż,nie Ty jedna przez to przechodzisz,obstawiam skok,bo dużo dzieci tu ma podobnie...
.Sukcesów w szydełkowaniu

.Fajnie,ja dzieciaczki sie tak razem rozwijają- pewnie,że lekko nie jest,ale i radochy z tego mnóstwo
- to już wiosna lepsza była,z tego,co pamiętam...A biedronkę ujeżdża,powiadasz,w sensie,że prowadza już czy jak???Chyba polecę Amelce też kupić
.Jak nocka?
.No,ale jak Dziewczyny,nie narzekam,bo dzięki temu moge Cię czytać
- z opóźnieniem,ale zawsze
.We Francji to prawdziwa plaga- też mieliśmy podobne zdarzenie z M. raz w Paryżu.Po zejściu "na nogach" z wieży Eiffla(w ramach przełamywania mojego lęku wysokości
.No i podeszła taka jedna do nas,coś tam mamrocząc,M. dość ostro jej powiedział,żeby sobie paszła won,to ta zaczęła się strasznie drzeć,obrzucac nas najgorszymi wyzwiskami (domyślam się,bo w ichnim języku wrzeszczała),a na koniec ...zadarła kiecę,ukazując gołą d...ę i ...się załatwiła na ten trawnik

.Noż...masakra...Oczywiście,zmylismy się stamtąd z szybkością światła...
.A pamiętasz,jaka niedawno afera była z tymi przymusowymi deportacjami?Ja tam ,broń Boże,rasistką nie jestem,ale jak przyjeżdzasz do jakiegoś kraju,to staraj się,baranie jeden z drugim ,uszanować jego mieszkańców i zwyczaje,a nie takie "bydło" robić...
...i tu nie tylko Cyganów czy inne nacje mam na myśli,ale i naszych rodaków...też zbyt dobrej opinii jako naród nie mamy,niestety...Pamiętam,jak będąc np. w Szwecji czy we Francji poznawało się jakichś ludzi,to jak dowiadywali się,że z Polski jesteśmy,to nadziwić się nie mogli,że jesteśmy "normalni",bo się nasłuchali i naczytali,ze Polacy to pijaki i złodzieje...
.Pobudka po 4.00,więc jest poprawa;-).No i podzielę się z Wami super nowiną:-)
- M. napisał mi wczoraj,że wraca nie na roczek Amelki,tylko 20go września i zostaje do roczku:-):-):-).Cieszę się "strasznie",bo to już tylko 3 tygodnie,nie 6:-):-):-)

.Z drugiej strony "dołek przez rozmamłanie",bo tyyyyle sobie obiecywałam zrobić do Jego przyjazdu,a tu d...:-
.Obiecuję poprawę
.

:***
współczuje :***