reklama

Październikowe Mamy 2010

ida pewnie ,ze reflektuję ! ja to zła jestem ,ze człowiek tak szybko zapomina :-( A co francuskiego , to powiedz Mekowi ,ze korepetycji z francuskiego to mi wcaaaaale nie trzeba :-)

Ale chyba nie z takim akcentem uczysz tego angielskiego , co????? :-D
a jak z takim to co?:rofl2:nie, nooooooo, z amjerykanskim;-)a Dodusiowi szacun!!!
dziulka, ty to ostatnio lubujesz się w tym likierze grejfrutowym (moja mama mówi grefjutowym :-D) a ja kocham grejfruty :tak:
to ja od dziś też kofam grefjuty:-D:-D:-D
dziulka witaj wieczornie :-), może po burzy się u Was trochę ochłodzi.
doris G. też mnie namawia, a ja się ciągle waham. Jeśli podjęłabym się tego to za pewnie chemię na poziomie gimnazjum a biologię gimnazjum i liceum. No właśnie bardzo mało osób udziela z tego korki, a chcąc nie chcąc te dwa przedmioty sprawiają dość duże problemy.
a ja się zastanawiam, jak wygladają korki z biologii... przeca to pamieciówka totalna - co tam tłumaczyć? ale z chemii - zabiłabym za dobrą korepetytorkę za czasów liceum:tak:
poza tym, ta żoncia kuzyncia to przegięła pałę jak dla mnie! gdybym nie lubiła tych dzieciaczków to wypięłabym się na nią i tyle mnie widziała!!!
zdj cuuuuuudne!!!!!! ale jak zaczne komentować to zazdrość aż ci na monitor pryśnie bo tak mnie ściska gul............ Łukasz na jednym ze zdjęć ma tak poważną minę, jakby plan naprawy świata conajmniej obmyślał:-D
DORIS noooo GUESS wyrywa z butow.... cenowo tez.... a mam od malza SWATCHA za ktorego 5 lat temu dal prawie 100 euro i z biegiem czasu odrapala mi sie szybka i bakteria wysiadla, mowie do malza ze przydalby misie guess na urodziny to on sie zasmial ze do swatcha mi bakterie kupi i szybke zmieni i bedzie taniej:))
a te bakterie to jakiegoś konkretnego szczepu czy e tam?:-D:rofl2:ale wymagania to ty masz kobieto!!!:laugh2:ja chcę prezent imieninowy za 11zł a M mi kupic nie chce i o:cool:

reklama
dawidowe, od października :-(

kania,
już ci życzyła lepsiejszego humorku ale widze że nic z tego :no: mam nadzieje, że jutro super dzień będziesz miała od rana, tulam :*

ida
, cóż to takiego może być za 11 zł :eek:

a teraz zmykam luluspać bo piffko się skończyło ;-)

Ostatnia edycja:
IDUS jak by malz mi kupil ten zegarek to bym chyba mu robila lodzika cala noc:)))))))))))))))))))) nie no serio!!! to moja choroba doslownie:))

a apropos grejfrutow to ja mowie nieraz GREJFJUT.

no i wali tak ze mozna zglupiec;...

ahaaa czyli za dwa dni gora bedziecie miec burze w PL !!! szykujta sie!:)

1) Dziula ja nie wierzę w twoją burzę bo ty masz aktuaknie 25 stopni a ja biedne 15!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:i to nie jest fair..........
2) roxi, trza se radzić!!! ja drugie np otworzyłam:-pa 11zyka kosztuje pewna oferta na gruperze...
3)dawidowe, JA TWOJE TEŻ:-pJeśli korki jako pracę zaliczasz to ja od wrzesnia... ale Inka do żłobka nie idzie (choć pewnie szczęśliwa by była, bo dzieci kochaaaaaaaaa), bedzie z tatusiem w tym czasie. i twoje opisy szanowania przez Laurkę twoich ubrań i wsie inne CZYTAŁAM, ale mam tzw. strajk:-D

melduje się wieczornie:-)
po 1)przyznaje się bez bicia że nie przeczytałam co naskrobałyście pod moją nieobecność-a jest tego aż stron sześć;-)mam nadzieje że wybaczycie jak nadrobię to jutro??!!
po 2)Miłosz ząbkuje...biedaczek tak cierpi że jest mi go szkoda (a tu ząb za zębem nie dają mu spokoju)...
po 3)humor cały czas do bani (ale pracuje nad tym by mi się poprawił i bym Was nie zadręczała swoimi chandrami)
po 4)właśnie wróciłam do domu po spotkaniu z kumpelą przy wielu desperadosach (i jest mi ciut lepiej ale ciągle mam humor jak w pkt.3:wściekła/y:)....
...dlatego życzę Wam dobrej nocy i mam nadzieje że jutro pojawie się w ciut lepszym nastroju!!!DOBRANOC KOCHANE!!!:-)

eeeeeeeeee gdzie spindalacie!!!!!!!!!!!! to ja sama mam se popijac?????????????????? no nieeeeeeeee!!!!!!!!!!!

IDUS oj jakbys widziala te blyski przy tych 25 stopniach to bys swojemu malzowi sie chowala w gacie! serio napindala ze dziwie sie ze moje dziecko spi przy tym huku! masakra!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry