reklama

Październikowe Mamy 2010

ja dosłwonie na chwilunie bo w pracy jestesm:)
Kasia wszystkiego naj dla synusia z okazji miesięcznicy.
Roxannka współczuje i tulam:**
makuc wszystkiego naj naj z okazji urodzinek:)) dużo zdrówka i spełnienia marzeń:))

reklama
Natolin ale ja wcale nie jestem zła:-):-)
;-)Elwirka,może Ty lubisz być niewidzialna,co?;)
Aaaa,Maqc- jak mogłam przegapić:zawstydzona/y:
kartka dla Makuc.jpg

ufff na szczęście lekcje za mną :))) mówilam już, że nie lubie wysilać swej mózgownicy tak rano? ;-)

poza tym ogłoszenie parafialne:

ZNA KTOŚ DOBERGO LEKTORA Z J.HISZPAŃSKIEGO? gdyż pilnie potrzebujemy a na razie takowy co by mi dogodził się nie znalazł :-(:cool2::shocked2::no:

tak swoja dorgą to nic mi się nie chce dzisiaj. A żem rok starsza tom chyba jeszcze bardziej marudna.

ELWIRKA, KROMA, MAŁA_MI Wyście poszalaly z tymi wnioskami o nielubieniu, nieczytaniu, niewywoływaniu itp. itd. :confused: ejj... jest dokładnie tak jak pisze HAPPY więc nie będę się w tej kwestii powtarzać.
HAPPY pada? buuu. u nas słonko pełną para daje, więc jak masz ochote to zapraszam do lbn. Przy okazji poświętujemy trochę ;-) odnośnie snu to kiedys czytalam, że aby dziecko moglo wieczorem spokojnie pójść spać to potrzebuje również odpowiedniej ilościu snu w dzień. Inaczej jest problem. I widzę, że u Ciebie to by się sprawdzało [u Amelki znaczy się :-p]
NAT zdrówka! ja dzisiaj w podobnym stanie sie obudziłam :dry:
KASIA suwaczkowe gratki dla Was :happy2:

i tyle :confused::shocked2: chociaż może to i dobrze, bo Mloda własnie gdzies "pajszła" i trza ja dogonić :cool2:

witojcie.
dzisiaj znów Agusia postanowiła w nocy się obudzić tylko po to żebym wstała, dała smoczka i przykryła... nawet głodna nie była to po co takie coś? no po co ja się pytam skoro smoczka sama umie znaleźć a odkryta za 2 sek u tak będzie? no ja nie wiem. ma ostatnio manię budzenia się punkt 3 w nocy całkiem bez powodu.
Aga właśnie rozrabia. znów ma fazę płakania na moje "Agusia nie wolno". natychmiast zostawia i odchodzi obrażona z płaczem heh. oczywiście po minucie już wraca i robi to samo. jakie to uparte. i po kim? po tacie chyba:-D idę jakieś drugie śniadanko Agusi dać bo jadła o 7:30 to już będzie głodna się robić powoli. a potem może na jakiś spacerek albo cuś.....
MAKUCUŚ!!! WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAAAAAAAAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA MARZEŃ!!!!!!!

Kasia dla Pawcia gratki suwaczkowe i powiedz mi Kochana gdzieś Ty nam się zapodziała??(teraz przez to ze dziweczyny pisza ze są niezuwazane to jakos widzę, że nam wszysscy znikają)
Dziulka wolne masz i co i Cię jeszcze nie ma
Maqc Sto lat :-) jeszcze raz a co :-) niech Ci się wszystko spełni o czym marzysz :-)
Roxi z małego zagłosowane i jeszcze reszta, ale widzę, że już setka przekroczona :-)
Kroma oj tam oj tam ;-)
Sheeney jak tam starania o Hanię?? Wyszły??
Alicja jak Isia??
Doris jak Dodek??
Happy od razu lepiej :-). A do tego miałam sen i podrywał mnie przystojny małolat ohhh jakie to miłe było i jak się obudziłam mówię mojemu, co mi się śniło to on mi mówi, że mu się 2 murzynki śniły buahahahaah

myslalam, ze posiedze z Wami, ale zmykam, bo jade z M, do pracy bede popołudniem, a może i nie ;-)

witam się na szybciocha

makuc STO LAT , STO LAT !!!! NIECH ŻYJE , ŻYJE NAM!!!!! wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA

kasia gratki i mega wielkie buziaki dla Pafffcia :-)

U mnie biegunka u Dorianka nie mija :-(. Od wczoraj podaję lekarstwa , dietka itd. a nic to nie daje. Martwię się. Jak do jutra mu nie minie to idę z nim do lekarza.

Wracam do obowiązków pracujowych , a jak straczy czasu to nadrobię i odpiszę jeszcze.

Miłego dnia.

witam

syndrom nie zauważania się pojawił na bb

happy- ja wiem jak to jest na stażu, ale chcę praktykę jakąś w księgowości. Płacą na rękę 920 zł, więc nie jest tak aż źle, bo na umowę to u nas w GW 1300-1500 to maks. chyba, że jesteś główną księgową. A tak zawsze bym miała jakiś staż w ostatnim okresie, ale poczekam, widocznie nie pisane jest mi jeszcze, w sumie Arek jeszcze mały jest. Olka idzie do przedszkola za rok. Moja mama na emeryturę w lutym. Mam czas.

makuc- zdrówka i zdrówka. Sto lat z okazji urodzin i miłej pracy.

Happy- ale ja nie mam problemu z forum, ja mówię o życiu. Ale to chyba normalne, że się jednych lubi więcej a innych mniej. A jeśli chodzi o gadatliwość to jestem gaduła. Ale to zależy od dnia.

Elwirka- głupolek jeden

reklama
kto chce marudę chętnie oddam na trochę..........:-) wczoraj okazało się że mamy zaległe szczepienie,ale co była w poradni to nie mogła powiedzię piguła dopiero przy lekarzu.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry