reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień doberek!!!

U nas dziś szaro buro i ponuro leje i zimno, ale ja się cieszę bo kupiłam sobie ostatnio kurteczkę ze skóry i dziś w niej będę paradować :-D
Julcia drzemie, a jak wstanie to jedziemy na kaffke do mojej siostry! Nasze stosunki sie trochę ociepliły :-)
Popołudniu odwiedzi mnie moja przyjaciółka która w brzuszku ma 3 centymetrowego dzidziusia :tak:
Nie było mnie jakiś czas i nie wiecie, że Julcia ma swoje pierwsze buciki! Rozmiar 18 :-D firma emel! Jestem z nich bardzo zadowolona, idealnie pasują do jej drobnej nóżki i widzę, że bardzo wygodnie jej się chodzi! Od jakiegoś tygodnia panna chce być prowadzana za jedną rączkę i udaje jej się stawiać pierwsze kroczki :tak:
Do tego kolega potwierdził na 100%, że zmienia zmianę i będę z nim dojeżdżać :tak: cieszę się ogromnie! Musimy z małżem mu podziękować i zaprosić na jakiegoś Jaśka ;-)
Więc ogólnie u nas wszystko super, ach i och :-D Acha i mamy już datę kiedy wyprawiamy Julci roczek a mianowicie 24.09 :-) także szykuje się biba!!!

A teraz może poodpisuję co niektórym:

Kasia Wszystkiego naj naj naj z okazji miesięcznicy!!
Makuc Najszczersze życzenia dla Ciebie!!!

dorisday dużo zdrówka dla Dorianka życzę!
happy spróbuj może z bucikami firmy emel! Są bardzo mięciutkie! Może te przypadną Tobie do gustu?!
natolin zdrówka życzę!
elwirka co to za pomysł, że nikt Cię nie zauważa? Zauważa, zauważa, ale czasami weny na pisanie brak ;-)
Roxi współczuje :* życie jest jak bańka mydlana! Ja wczoraj się dowiedziałam, że mojego kolegi z pracy żona jest umierająca! Niedawno brali kredyt, ślub dzidzia się pojawiła na świecie i nagle nie wiadomo skąd dostała wylew :-( teraz jest już po 3 wylewie :-( niesprawiedliwe to wszystko :wściekła/y:
sheeney a więc Tobie życzę zafasolkowania :-)
dziulka co??? do 9:30??? zazdraszczam, ja miałam pobudkę o 6:30!
ika oj jak mi przykro, że serwery padły :rolleyes2:

reklama
wiecie co? tak mnie kusicie tymi tortami i kusicie a ja na "diecie" bezkrowiej żem i na samą myśl o kawałku takiego ciastka mi język do żołądka ucieka :-p za to papucie od EMIŚ wymiatają i wszelkie niedogodności mi rekompensują :happy2::cool2::-D;-):-p
MAMAAGUSI może Agusia po prostu chciała mieć pewność, że mama jest w pobliżu, stad ta pobudka na smoka? ;-)
SARISKA a Ty co tak ze ślubnyn poróżujesz zamiast z nami na BB "rozmawiać" nu, nu, nu. mam nadzieję, że u Ciebie humorek lepsiejszy dzisiaj? :***
DORISKU może Dodo rota gdzieś złapał? [tfu,tfu] mam nadzieję, że biegunka szybko minie! odnośnie hiszpańskiego to nie o tłumaczenie ale o lektora na stałe chodzi ;-) szkoda, że znawców tego języka tak mało w PL jest.
KROMA z tą gadatliwością masz podobnie do mnie widzę. Z tym, że u mnie jeszcze kwestia zażyłości znajomości w grę wchodzi.
IDA buuuu szkoda :-( poza tym Tobie też słonko slę. U nas dzisiaj ulewy zapowiadali a jak na razie neibo bezchmurne jest...
ROXI z fryzjerami to tak jest niestety: Jak któryś fajny to szybko znika:dry: mam nadzieję, że uda Ci się jednak kogoś odpowiedniego dla Twych włosów znaleźć. Zresztą ja też mam zazwyczaj uzasadnione obawy co do oddania się w ręce nieznanego "stylisty", gdyż już nie raz się ostro przejechalam na tym. Poza tym uśmiech proszę :*
DZIULKA :********************

myślałam,że posiedzę dłużej a tu oo. Młoda wstała po 20min. drzemce. br.

Doris, nie musisz wysyłać - i tak Cię lubię :-) A dla mnie gotowanie czy pieczenie to relaks więc wiesz :*

a nasza nowa zabawa - jakis maly przedmiot jej pokazujemy, potem chowamy do jednej dloni i ona zgaduje wk torej piesci sie kryje ten przedmiot i skubana dzisiaj 8 na 9 zgadla!!!:) oaluszkiem pokazuje i jak zgadnie to sie cieszy jak szalona:))))

Też sie bawimy z Jusią w "gdzie jest klocek?" (bez skojarzeń proszę). Rzeczywiscie zajmująca zabawa a ile radochy! Leane pewnie zaraz wystartuje na czworaka - wtedy Oggie nie ma szans :-D:-D:-D

Ja też zraz idę spać, mam @, dość bolesna, ciągle mam skurcze, oszaleć idzie.

Kochana, z tymi skurczami to nie musisz się aż tak ze mną solidaryzować ;-) A poważnie - to współczuję @...

Oho, i nie napiszę wiecej. Smrodek kupki idzie spod komputera gdzie akurat zadokowała się Justysia. Hmm... Jeszcze tylko wpadnę na wizyty u lekarza bo mnie martwi stan Piotrusia od Natolin. Byłabym tu z Wami już od 9 rano ale Jusia wyłączyła kompa(!) i przytargała zabawki, że mam się z nią bawić i kropka. Nie mogę doczekać się Teściów dzisiaj... Na dodatek pada :-(

Ach, no i oczywiscie MAKUCOWI:

Aby puzzle Twojego życia
z wielu części się składały...
Pełne dobroci i życzliwości
wszystkie idealnie pasowały...
Tworzyły obraz barwny i cudowny,
przyjaźnią i miłością malowany....
Dawały SIŁĘ... - by być...by trwać...
Byś zawsze czuła się kochana...

r

Ostatnia edycja:
paolcia Wercia też ma taką małą nóżke i mamy wielki problem z kupnem dobrych bucików i właśnie widziałam ostatnio buciki tej firmy ale o niej nie słyszałam ale skoro jesteś z nich zadowolona to może też sobie takie sprawimy:))

Ja nie mam problemu z fryzjerem od ok 20 lat ten sam :-D moja sisterka jest fryzjerką i ma swój salon ;-) i chciałam napisać, że nigdy nie byłam u innego fryzjera, ale mi się przypomniało że byłam!!!! Siostra była moją świadkową na ślubie i uzgodniłyśmy, że nie będzie mnie czesać bo to dla niej za duży stres! I poszłam do innej fryzjerki, po czym wyszłam z bekiem od niej bo uczesała mnie jak starą babę!!! I szybko dzwoniłam do siory, ona u kosmetyczki akurat była i musiała się zerwać i mnie na szybcika czesać :-D ale wyszło bajecznie :-D

ika mi babeczki w sklepie bardzo polecały tą firmę, za ok miesiąc mają dostać kozaczki, więc już wiem, że po nie lecę! A i cena lepsza niż Bartek bo zapłaciłam za nie 99 zł!

Ostatnia edycja:
Dorisku wszystkim odpisalas a nie napisalas co u Ciebie?"?

no wlasnie kiepsko.
martwie sie biegunką Dorianka. Podaje lekarstwa , ma diete i nic nie pomaga . Jak dzis nie przejdzie to jutro lekarz. Wszystko inne teraz jakos malo wazne jest dla mnie. ogolnie jest ok. miki chetnie maszeruje do nowej szkoly , małż grzeczny ... takze zeby tylko Dodo wrócil do formy.

reklama
roxanka- i tu mnie masz, napisałam średnio, ale czasem poczytam tylko ostatnią, albo dwie i nie chce mi się cofać, jak zapomnę kto i co. A poprawy humorku życzę i jakiegoś porządnego fryzjera.
Doris- szkoda Dorianka, mojej koleżanki córcia miała i zwalali na alergię, wszystko wyeliminowała, w końcu biegunka poszła sobie, a wróciła do normalnego żywienia i nie mam ona biegunki, więc może jakaś bakteria franca się doczepiła do Dorianka, dzieciaczki do roku mają ciągle układ jelitowy w rozwoju. Dobrze iść do lekarza nie zaszkodzi a może pomoże.
dobranocka- moje skurcze okresowe a twoje związane ze zbliżającym się porodem to pestka, już mi przeszły, ja je odczuwam jakoś dziwnie, bo mam ranę podwójną po cc i czasem mnie ciągnie w niej. A Justysia jaka sprytna że już sama zabawki przynosi.
paolcia- o jaki miły dzień, same dobre wiadomości, mój ma też jedne buciki 18tki, ale nie nosił ich bo za mały był, a teraz one są za małe.
sheeney- to w sumie nowi znajomi i nie długo nowa koleżanka lub kolega dla waszej pociechy. A u nas też się zaczynają deszcze, aż mi sie nie chce myśleć o tej pogodzie.
Emilia- kapcie super i jakie duże. A ta pogoda coś się poprawia

przed chwilą opierdzieliłam starszą, ciągle pcha Arka, moje gadanie jest do ściany, kary też nie działają, zabieranie też nie. W kącie siedzi. łeb mu kiedyś rozwali.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry