paolcia84
Fanka BB :)
Dzień doberek!!!
U nas dziś szaro buro i ponuro leje i zimno, ale ja się cieszę bo kupiłam sobie ostatnio kurteczkę ze skóry i dziś w niej będę paradować
Julcia drzemie, a jak wstanie to jedziemy na kaffke do mojej siostry! Nasze stosunki sie trochę ociepliły :-)
Popołudniu odwiedzi mnie moja przyjaciółka która w brzuszku ma 3 centymetrowego dzidziusia
Nie było mnie jakiś czas i nie wiecie, że Julcia ma swoje pierwsze buciki! Rozmiar 18
firma emel! Jestem z nich bardzo zadowolona, idealnie pasują do jej drobnej nóżki i widzę, że bardzo wygodnie jej się chodzi! Od jakiegoś tygodnia panna chce być prowadzana za jedną rączkę i udaje jej się stawiać pierwsze kroczki 
Do tego kolega potwierdził na 100%, że zmienia zmianę i będę z nim dojeżdżać
cieszę się ogromnie! Musimy z małżem mu podziękować i zaprosić na jakiegoś Jaśka ;-)
Więc ogólnie u nas wszystko super, ach i och
Acha i mamy już datę kiedy wyprawiamy Julci roczek a mianowicie 24.09 :-) także szykuje się biba!!!
A teraz może poodpisuję co niektórym:
Kasia Wszystkiego naj naj naj z okazji miesięcznicy!!
Makuc Najszczersze życzenia dla Ciebie!!!
dorisday dużo zdrówka dla Dorianka życzę!
happy spróbuj może z bucikami firmy emel! Są bardzo mięciutkie! Może te przypadną Tobie do gustu?!
natolin zdrówka życzę!
elwirka co to za pomysł, że nikt Cię nie zauważa? Zauważa, zauważa, ale czasami weny na pisanie brak ;-)
Roxi współczuje :* życie jest jak bańka mydlana! Ja wczoraj się dowiedziałam, że mojego kolegi z pracy żona jest umierająca! Niedawno brali kredyt, ślub dzidzia się pojawiła na świecie i nagle nie wiadomo skąd dostała wylew :-( teraz jest już po 3 wylewie :-( niesprawiedliwe to wszystko
sheeney a więc Tobie życzę zafasolkowania :-)
dziulka co??? do 9:30??? zazdraszczam, ja miałam pobudkę o 6:30!
ika oj jak mi przykro, że serwery padły
U nas dziś szaro buro i ponuro leje i zimno, ale ja się cieszę bo kupiłam sobie ostatnio kurteczkę ze skóry i dziś w niej będę paradować

Julcia drzemie, a jak wstanie to jedziemy na kaffke do mojej siostry! Nasze stosunki sie trochę ociepliły :-)
Popołudniu odwiedzi mnie moja przyjaciółka która w brzuszku ma 3 centymetrowego dzidziusia

Nie było mnie jakiś czas i nie wiecie, że Julcia ma swoje pierwsze buciki! Rozmiar 18
firma emel! Jestem z nich bardzo zadowolona, idealnie pasują do jej drobnej nóżki i widzę, że bardzo wygodnie jej się chodzi! Od jakiegoś tygodnia panna chce być prowadzana za jedną rączkę i udaje jej się stawiać pierwsze kroczki 
Do tego kolega potwierdził na 100%, że zmienia zmianę i będę z nim dojeżdżać
cieszę się ogromnie! Musimy z małżem mu podziękować i zaprosić na jakiegoś Jaśka ;-)Więc ogólnie u nas wszystko super, ach i och
Acha i mamy już datę kiedy wyprawiamy Julci roczek a mianowicie 24.09 :-) także szykuje się biba!!!A teraz może poodpisuję co niektórym:
Kasia Wszystkiego naj naj naj z okazji miesięcznicy!!
Makuc Najszczersze życzenia dla Ciebie!!!
dorisday dużo zdrówka dla Dorianka życzę!
happy spróbuj może z bucikami firmy emel! Są bardzo mięciutkie! Może te przypadną Tobie do gustu?!
natolin zdrówka życzę!
elwirka co to za pomysł, że nikt Cię nie zauważa? Zauważa, zauważa, ale czasami weny na pisanie brak ;-)
Roxi współczuje :* życie jest jak bańka mydlana! Ja wczoraj się dowiedziałam, że mojego kolegi z pracy żona jest umierająca! Niedawno brali kredyt, ślub dzidzia się pojawiła na świecie i nagle nie wiadomo skąd dostała wylew :-( teraz jest już po 3 wylewie :-( niesprawiedliwe to wszystko

sheeney a więc Tobie życzę zafasolkowania :-)
dziulka co??? do 9:30??? zazdraszczam, ja miałam pobudkę o 6:30!
ika oj jak mi przykro, że serwery padły

za to papucie od EMIŚ wymiatają i wszelkie niedogodności mi rekompensują 

mam nadzieję, że uda Ci się jednak kogoś odpowiedniego dla Twych włosów znaleźć. Zresztą ja też mam zazwyczaj uzasadnione obawy co do oddania się w ręce nieznanego "stylisty", gdyż już nie raz się ostro przejechalam na tym. Poza tym uśmiech proszę :*

PADŁAM