Roxannka
Pracująca mama!
doris, wiem, że się martwisz o Dodusia, to może dzisiaj pójdz z nim do lekarza jeśli nadal mu nie przeszło
napewno wszystko będzie ok :*
to nie był wypadek
więcej napisze na zamkniętym :-(
makuc, od wczoraj u mnie ciężko o uśmiech :-(
paolcia, miłej kaffki u siostry i spotkania z ciężarną przyjaciółką
super, że znalazłaś buciki dla Julci! no i zazdroszcze siostry fryzjerki 
a to co napisałaś o żonie kolegi - straszne! boże jakie to życie jest porąbane :-
-
-(
w wawie jest ciężko o fryzjera bo jest ich zatrzęsienie i jeden "lepszy" od drugiego
opiniom innych ludzi średnio moge ufać bo kazdy ma swoje preferencje, zresztą fryzjer który ładnie strzyże krótkie włosy niekoniecznie musi się nadawać do długich ... no i mam mega problem 
napewno wszystko będzie ok :*to nie był wypadek
więcej napisze na zamkniętym :-(makuc, od wczoraj u mnie ciężko o uśmiech :-(
paolcia, miłej kaffki u siostry i spotkania z ciężarną przyjaciółką
super, że znalazłaś buciki dla Julci! no i zazdroszcze siostry fryzjerki 
a to co napisałaś o żonie kolegi - straszne! boże jakie to życie jest porąbane :-
w wawie jest ciężko o fryzjera bo jest ich zatrzęsienie i jeden "lepszy" od drugiego
opiniom innych ludzi średnio moge ufać bo kazdy ma swoje preferencje, zresztą fryzjer który ładnie strzyże krótkie włosy niekoniecznie musi się nadawać do długich ... no i mam mega problem 
A odnośnie cc to między innymi własnie ze względu na wielu kobietom dokuczającą bliznę chciałabym rodzić jak najbardziej naturalnie...
do tej pory wygladaja fatalnie rozpuszczone,wiec Dobranocka podobnie jak Ty mam traume;-)