reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
I ......mozecie mi gratulowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-)
co prawda druga kreska troche bledsza ale ewidentnie jest!!!!!

Dziewczyny w sumie to ja żałuję że to tylko praca na miesiąc, bo mogłabym dłużej tak... tylko jest jedno ale, wolałabym u kogoś obcego niż u własnej rodziny:baffled:
Gdybym miała warunki to zastanawiałabym się nad opieką u siebie w domu jakiegoś innego dziecka,ale metraż pokojowy mi na to nie pozwala bo nie miałabym za dobrych warunków dla tego drugiego dziecka.

sheeney, ale nas tutaj trzymasz w niepewności.
oo doczytałam, GRATULACJE !!!!!!!!! Ta druga kreska to na pewno Hania! :)
kasis mój chodzi po domu albo w skarpetkach albo całkowicie na boso.

sheeney, gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!kciuki za Hanię:-)

ja właśnie nie wiem czy dobrze robię że Inka chodzi w skarpetkach po domu, bo troszkę jej prawa stópka ucieka i chyba butki, które by jĄ "prostowały" przydałyby się... dobrze myślę?:confused:ale w butach po domu to ona się wścieknie... a po drugie nie będą się nóżki pocić?
i jeszcze jedno: wkładka bucika powinna być niby o 0,5 cm dłuższa od stópki. prawda to???:confused:

Ida ja puszczam Łukasza boso tylko wtedy jak jest w miarę ciepło bo u nas w mieszkaniu wszędzie albo kafelki zimne albo panele i jak chodzi całkiem boso po nich to ma mega zimne stopy, tak więc skarpetki mu ubieram i nie zauważyłam różnicy w stawianiu stopy, zawsze tak samo to robi.
Mam jakieś jedne papcie po domu,ale wydaje mi się że one go ograniczają, na razie mi wystarczy jak na podwórko ubieramy mu buty, bynajmniej jeszcze mu się nie znudziły, bo z czapkami mamy problem gdyż teraz muszą wszystkie być wiązane bo tak to ściąga z głowy a przy ubieraniu jest mega ryk.

IDA jak kupowałam w sklepie Pudziankowi buty to tak mówiły sprzedawczynie, tzn nie wiem czy że musi, ale że tak się kupuje. Nie wiem zresztą.
a kiedy macie wizytę u ortopedy?

SHEENEY muszę jeszcze raz - bardzo, bardzo się cieszę!!!!

Kania,Roxannkato tak co do tego szczepienia to u nas jest okropna nie miłą piguła i nie zapisuje,a mówiła że to koniec i nastepne szczepienia 13,14 miesiąc a tu okazało śię że jednak jest zaległe
Natolin 3 wzw
Sheeney Gratulacje........................

reklama
Sheeney - gratulacje dla Ciebie i Tomka! Kawał dobrej roboty :-D Cieszę się jak głupia!
Zobacz załącznik 388651
Zobacz załącznik 388651
dzidzia_z_mrugajacym_okiem.gif

EDIT:
Tesciowa wychodząc popatrzyła na mnie i... stwierdziła ze mi się brzuch obniżył. A od prawie dwóch dni W OGÓLE nie mam już zgagi! Wiec pewnie ma rację... Jeszcze nie zwisa jak przed porodem, ale idzie w dół. Chyba zacznę spać na nietoperza.

Natolin, dziekuję za smska :*:*:*:*:* Justynka też w domu biega na bosaka, najnowsze badania wskazują ze to właśnie najlepiej rozwija stópkę dziecka i najlepiej pomaga w nauce chodzenia. I co lepsza: dziecko ma chodzić po piasku, kamykach, po powierzchniach zimnych, ciepłych itd. Justynie zakładam skarpetki z ABS jak jest zimno a tak to ma gołe stópki. I lata zarówno po balkonie (kafelki) jak i po mieszkaniu (kafelki+panele). Rozmiar nóżki ma malutki bo 17/18 ale ma dość wysokie podbicie i jak u Dawidowe - dwie pary sandałek lezą nie użyte ani razu... (Na dwór do chodzenia zakładam jej buciki, ale w kamykach przy piaskownicy lata na bosaka)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry