reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
cześć dziewczynki
cieżko mi każdej coś napisać bo nie mogę się skupić. Narazie współlokatora nie ma. Wczorajsi napewno odpadają. Dzisiaj był jeden i odpowie wieczorem a czkeam na jeszcze trójke. Dodatkowo około 19 własciciel przyjedzie po kase a jakoś tego nienawidze bo facet mało sympatyczny.

Laurka zaczyna akceptować żłobek i już malutko płacze. Wkoncu zjadła całe śniadanie i cały obiadek. Była od 8 do 12.45. Ma ksywe "kierowniczka" bo podobno wszytkimi rządzi i bez jej udziału nie może się nic obyć. A dodatkowo najwieksza gaduła hmmm ciekawe pokim to ma :shocked2:

Ida ja mam w sumie nawet podobne te buciki dla Julci co na tym zdjęciu! Wieczorkiem wkleję zdjęcie na pierwszych kroczkach! Ja dałam 99 zł rozmiar mają od 18 i takie też mam do Julci i kupowałam w sklepie "osiedlowym" sieciówki u nas niet!

tak więc ruszyłam 4 litery hehe:)poszłam na godzinkę na spacerek.
Ja mam straszny problem z moim małym jeśli chodzi o buciki bo ma wysokie podbicie i jaka noga chyba 19 lub 20 to zależy.
A ja mam pytanie właśnie czy Wy zakładacie swoim szkrabom jakieś buty ala kapcie w domu?
Mała mi fajnie,że możesz sobie dorobić w ten sposób:)ja już tak myślę jak tu dorobić i pomysła nie mam:(((

Ostatnia edycja:
moja też chodzi boso w domu a w żłobku ma rajstopki albo skarpetki ABS. Z bucikami problem bo ma wysokie podbicie i w efekcie dwie pary lakierek w jej rozmiarze będą szły na allegro bo ich nie włoży mimo że odpowiedni rozmiar nr 19

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry