• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
cześć dziewczynki
cieżko mi każdej coś napisać bo nie mogę się skupić. Narazie współlokatora nie ma. Wczorajsi napewno odpadają. Dzisiaj był jeden i odpowie wieczorem a czkeam na jeszcze trójke. Dodatkowo około 19 własciciel przyjedzie po kase a jakoś tego nienawidze bo facet mało sympatyczny.

Laurka zaczyna akceptować żłobek i już malutko płacze. Wkoncu zjadła całe śniadanie i cały obiadek. Była od 8 do 12.45. Ma ksywe "kierowniczka" bo podobno wszytkimi rządzi i bez jej udziału nie może się nic obyć. A dodatkowo najwieksza gaduła hmmm ciekawe pokim to ma :shocked2:

Ida ja mam w sumie nawet podobne te buciki dla Julci co na tym zdjęciu! Wieczorkiem wkleję zdjęcie na pierwszych kroczkach! Ja dałam 99 zł rozmiar mają od 18 i takie też mam do Julci i kupowałam w sklepie "osiedlowym" sieciówki u nas niet!

tak więc ruszyłam 4 litery hehe:)poszłam na godzinkę na spacerek.
Ja mam straszny problem z moim małym jeśli chodzi o buciki bo ma wysokie podbicie i jaka noga chyba 19 lub 20 to zależy.
A ja mam pytanie właśnie czy Wy zakładacie swoim szkrabom jakieś buty ala kapcie w domu?
Mała mi fajnie,że możesz sobie dorobić w ten sposób:)ja już tak myślę jak tu dorobić i pomysła nie mam:(((

Ostatnia edycja:
moja też chodzi boso w domu a w żłobku ma rajstopki albo skarpetki ABS. Z bucikami problem bo ma wysokie podbicie i w efekcie dwie pary lakierek w jej rozmiarze będą szły na allegro bo ich nie włoży mimo że odpowiedni rozmiar nr 19

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry