reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kasis zmieniam trochę sposób odżywiania na zdrowszy. Zrezygnowałam z chleba, ziemniaków, makaronów. Dużo warzyw jem. Unikam smażonego, teraz jadam grillowane i gotowane. No i słodycze też ograniczam. Chcę teraz zabrać się za siebie i zaczynam od wyrobienia sobie dobrych nawyków a potem myślę o pójście na jakąś typową dietę. No i teraz jadam mniejsze posiłki ale częściej w ciągu dnia.

kasis- ja zjadłam makaron z brokułami na spółkę z dziećmi, mi jeszcze został z obiadu.
Mała Mi- mnie też plecy bolą, odcinek szyjny i łopatka, mam aż zdrętwiałe, nie mogę ruszać głową, ledwo tu siedzę, wzięło mnie rano, ale mało co bolało, ale poszłam spać i się obudziłam i mnie tak bolą. Więc ci współczuję.
Dobranocka- ty to masz myśli z tym porodem.
sheeney- to skuteczność macie, ja teraz myślę, że jest magiczny mc 10 i się boję, żeby 3go nie zrobić, a M ciągle za mną łazi i dziś się obraził na mnie, bo ja się bronię rękoma i nogami, żeby bez zabezpieczenia nic nie zrobić.

kasis- już nie chodzi, że by było trzecie, z dwoma dałam radę to i z trzecim też, ale raz, że jak ja bym wyglądała po 3cim, i M na bank by poszedł na jakieś baby. I nie mam pracy, trzeba by było kombinować teraz. Ja się już nie nadaję na rodzenie, mogę adoptować, ale starsze.
Mała mi- ja też zaczynam sobie coś pomału odmawiać, chociaż z makaronów nie zrezygnuję. powodzenia w diecie.

Kroma mnie poki co dwojka wystarczy,wiec po porodzie na bank trzeba bedzie jednak sie zaczac zabezpieczac..:dry:

Mala mi ja dwa tygodnie temu tez zaczelam diete:sorry2:

Efus moj Tomek mowi,ze pieniadze zawsze sie znajda i nie powinny byc przyczyna nie posiadania wiecej dzieci ,wiec badz dobrej mysli;-)

reklama
Efa- czyli nie było jeszcze pisane wam. Młodzi jesteście i jeszcze jest dużo okazji na zrobienie, a jak kiepsko finansowo jest to lepiej jest poczekać.

sheeney- u mnie większość zabezpieczeń odpada, ale jeszcze muszę pogadać z moim lekarzem od żył i może znajdą się jakieś leki dla mnie.

a ja się zapisałam na angielski i będę od końca września się uczyć, bo jeszcze troszkę i zapomnę to czego się nauczyłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry