Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
ja szamam świeże bułeczki z brie/camembert:-)pomidorka nie chce mi się obierać
a propos qriera: nie buci, emisiu, nie
jeansy
3 pary u jednego sprzedawcy i jedna u innego
jak okoliczności przyrody pozwolą to wrzucę na modowy zdj tych bluzeczek co niedawno dostałam;-)no i organizuj się, kobieto, bo ja tu tęsknić za cię:-)
kroma, a że jak makaron z brokułami? w jakimś sosiku? co do "zabezpieczeń" to wy nie możecie tabsów?czy nie chcecie?(doczytałam... heh, mi lekarz powiedział jak teraz byłam, ze te krwawienia mogą oznaczać że nie nadaję się do antykoncepcji hormonalnej

:-(a ja nie chcę gumek, kalendarzyka ani następnego bejbika - chyba se podwiążę co nieco
)
i w życiu nie zrezygnowałabym z ziemniaków, o nie!!!
za to z makaronu i owszem(chociaż jak o mojej pomidorówce pomyślę, to jak to tak bez makaronu miałoby być?
;-)):-)
PS. w razie problemów z ang wal do mnie na prw
efuś, nad tobą czuwa twój anioł - juz nie raz stawały sie cuda, prawda?:-)ja czuję, że niedługo nadejdzie czas na drugie maleństwo, troszkę cierpliwości
:-)
sugar, jak mafefki?

kogo interesuje co u mnie?

a propos qriera: nie buci, emisiu, nie
jeansy
3 pary u jednego sprzedawcy i jedna u innego
jak okoliczności przyrody pozwolą to wrzucę na modowy zdj tych bluzeczek co niedawno dostałam;-)no i organizuj się, kobieto, bo ja tu tęsknić za cię:-)kroma, a że jak makaron z brokułami? w jakimś sosiku? co do "zabezpieczeń" to wy nie możecie tabsów?czy nie chcecie?(doczytałam... heh, mi lekarz powiedział jak teraz byłam, ze te krwawienia mogą oznaczać że nie nadaję się do antykoncepcji hormonalnej

:-(a ja nie chcę gumek, kalendarzyka ani następnego bejbika - chyba se podwiążę co nieco
)i w życiu nie zrezygnowałabym z ziemniaków, o nie!!!
za to z makaronu i owszem(chociaż jak o mojej pomidorówce pomyślę, to jak to tak bez makaronu miałoby być?
;-)):-)PS. w razie problemów z ang wal do mnie na prw

efuś, nad tobą czuwa twój anioł - juz nie raz stawały sie cuda, prawda?:-)ja czuję, że niedługo nadejdzie czas na drugie maleństwo, troszkę cierpliwości
:-)sugar, jak mafefki?

kogo interesuje co u mnie?