reklama

Październikowe Mamy 2010

ja szamam świeże bułeczki z brie/camembert:-)pomidorka nie chce mi się obierać:-p
a propos qriera: nie buci, emisiu, nie:-Djeansy:tak:3 pary u jednego sprzedawcy i jedna u innego:cool2:jak okoliczności przyrody pozwolą to wrzucę na modowy zdj tych bluzeczek co niedawno dostałam;-)no i organizuj się, kobieto, bo ja tu tęsknić za cię:-)

kroma, a że jak makaron z brokułami? w jakimś sosiku? co do "zabezpieczeń" to wy nie możecie tabsów?czy nie chcecie?(doczytałam... heh, mi lekarz powiedział jak teraz byłam, ze te krwawienia mogą oznaczać że nie nadaję się do antykoncepcji hormonalnej:szok::szok::szok::-(a ja nie chcę gumek, kalendarzyka ani następnego bejbika - chyba se podwiążę co nieco:zawstydzona/y:)
i w życiu nie zrezygnowałabym z ziemniaków, o nie!!!:-Dza to z makaronu i owszem(chociaż jak o mojej pomidorówce pomyślę, to jak to tak bez makaronu miałoby być?:confused::no:;-)):-)
PS. w razie problemów z ang wal do mnie na prw:-D

efuś, nad tobą czuwa twój anioł - juz nie raz stawały sie cuda, prawda?:-)ja czuję, że niedługo nadejdzie czas na drugie maleństwo, troszkę cierpliwości:tak::-)

sugar, jak mafefki?:-D:-D:-D

kogo interesuje co u mnie?:-p

reklama
Ida, mnie również.

U teściów w pokoju zlot rodzinny jest, a więc brat teściowej, teściowa, teść, szwagier, szwagierka +jej mąż a ja mimo że krzątam się po domu to nikt mi nie zaproponował żeby tam przyjść a co najlepsze drzwi mają zamknięte.

cały dzień w biegu...dopiero teraz siadłam na dup.ie z drinem w ręku(na poprawę krążenia) ale zaraz "gonie" do kolejnej roboty więc tak tylko szybciutko chciałabym Ci Makucku życzyć
Życia barwnego jak kolory tęczy,
ciepła w sercu, uśmiechu na twarzy.
Siły, aby spełniać wszystko co Ci się zamarzy...
STO LAT STARUSZKO!!!! w_dniu_urodzin_duza.jpg

Sheeney gratuluje...naprawdę super!!!trzymam kciuki za Hanie (albo Heńka):-)
Iduś mnie też interesuje co u Ciebie??!!:-)

a teraz uciekam...ale jeszcze wróce (pewnie jak już wszystkie będziecie smacznie spały)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór...

Sheeney mega wielkie gratki II kreseczki - Haneczki lub Henia:-)
Emiliab to bry... to takie pieszczotliwe :-) miło mi !!!
Natolin cieszę się, że Piotruś się lepiej czuje :-) Teraz Ty dojdź do siebie.
Makuc a Twoje zdrówko jak tam się miewa?
Dobranocka a szkoda gadać o pracy.. o to już tak nisko brzuszek, super że teściowie w końcu dotarli i że zgaga odpuściła.
Kasis to super, ze jednak Ci się udało wyjść na spacer, fakt małżeństwo Alicji jest super (wnioskuję z opisów ):-) a co do zakładania bucików w domu, to my nie stosujemy tej praktyki, Oliwia w domu stąpa boso, chyba że zimno to skarpetkach, na dworze bierzemy jej buciki :-) A na kolację wcinam winogrono i przepijam drinem...
Mała_mi to pędź w piątek do dr z tym kręgosłupem, z tym nie ma żartów, a co do pracy to myślę że jak zaczniesz korki to nie będziesz się nudzić na pewno :-) A co do diety, myślę że po takim racjonalnym żywieniu nie będziesz musiała stosować żadnych diet. A towarzystwo teściów wiesz gdzie powinnaś mieć !!! Masz Nas !!!
Dawidowe to super, że Laura się coraz bardziej przekonuje do żłobka, fajnie że tak dzieciaczki ją lubią i bez niej zabawy niet :-) A dużo płakała??? na jak długo ją tam na początek zostawiałaś??? Dużo płacisz za złobek??? Trzymam kciuki za owocne znalezienie lokatora/ki.
Ida, Paolcia też dziś kupiłam Oliwce buciki tej firmy ale inne troszkę, białe, może mało praktyczne ale lubię biały kolor rozmiar 21 (20 była na styk a musi być conajmniej pół rozmiaru luzu z tego co czytałam:-)
Kroma to uważaj na mężusia nocą, fajnie że ang masz w planie się uczyć, też bym chciała ale nie mam na to czasu :-(
Efa na Was przyjdzie czas :-)
Ida nic sobie nie podwiązuj, a co u Ciebie???
Sarisa chętnie bym zagłosowała ale zdjęcia brak !!!
Mamaagusi, Sarisa, Paolcia co do bejbika kolejnego to chcieć znaczy móc więc do roboty :-)

Kurczę decyzja już podjęta a ja mam coraz więcej wątpliwości odnośnie tego żłobka, i jakiś taki dół ogólny od wczoraj mnie prześladuje:-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry