reklama

Październikowe Mamy 2010

każdej powinnam po dupsku na gołą pupę, jak siedziałam to nikt nic nie pisał, a teraz wow, ale to dobrze, bo ruch jest i coś się dzieje.

Ika- no Gumisie wchodzą w grę.
Ida- ja nie powinnam ze względu na żylaki, ale wiem, że są jakieś bezpieczniejsze, chociaż mój Gin mi odradza jak się leczę, a spiralka odpada bo mam wady.
Natolin- zewnętrznie nie jest źle, ale wew. już gorzej z rozklapiochą, nie będę się wdawać w szczegóły mojej anatomii, ale mam parę dolegliwości po ciążowych.
Kania- główka do góry, nie twoje pierwsze dziecko, ale wiem, że serce boli jak się ma zostawić, mi też by było ciężko.
Ida- a ty anglistka?
sarisa- zagłosowałam
dziulka- ja też myślę o takim pchaczu. podoba mi się.
mała mi- teraz to muszę się łasić do M, chyba się obraził.

reklama
si seniora kroma, jestem anglistka i chyba większej pomyłki przy wyborze kierunku studiów popełnić nie mogłam... bo edukacja w szkole odpada ze względu na tą pier....ną biurokrację, przerabiałam to i zdecydowanie nie moja bajka... jakbym chciała siedzieć pół życia w papierach to bym (bez urazy!!!) na księgową poszła! a propos, mój ślubny też finanse i rachunkowość, więc zakładajcie razem biznesa księgowego i po problemie:-D
to jak wy się zabezpieczacie(jeśli mogę spytać)???

sariska, zagłośnięte:-)jestem nr 2:-Dpodium moje;-)

Ostatnia edycja:
IDA za pchacza dalam 49 euro bo w promocji byl (70 kosztowal normalnie) a ta druga zabawka 14 euro zamiast 28 bo promocja byla ze jak sie kupi dwie zabawki tej marki to druga jest 50% mniej wiec skorzystalam. zabawki do kapania 10 euro za 10 sztuk w takim wiadereczku jakby - jak sie napija wody to jak nacisnie to pluja woda:))

a co do pomidorkow to ja nieraz potrafie koktajlowe dlubac nozykiem w dwoch paluszkach i obierac. jak mala bylam to dopadlam pomidora i przez skorke o malo nie wykitowalam i to autentyk. dzisiaj nie obieralam ich bo 250 gram malusich koktajlowek nie mialam sily dlubac. poprzekrawalam je a 4. a duze pomidory normalne zawsze obieram. raz na 18tce kolezanki sie nazarlam ze skorkami na kanapce to potem cala noc sciskalam namietnie muszle klozetowa a oczy mi wyskakiwaly z orbit na sciane.

postaram sie do ciebie zadryndolic jak tylko nie bede akurat na spacerze bo my czesto wychodzimy tak o 17h i wracamy po 19h ale jak cus to postaram sie zadryndolic tylko wczesniej puszcze ci sms cobys poszla warowac pod telefon bo przebic sie przez twoj palac i "telefonistki" zanim dotre do ciebie to ja pierdziuuuuuuu

KROMA ten pchacz rozni sie od innych tym ze mozna go "przerobic" na ten smieszny pojazd co widzialas na pudelku zdjecie, a inne pchacze nie maja nic poza koleczkami przyciskami i sa w podobnej cenie. z Fishera widzialam pchacz to byl beznadziejny i kosztowal 69 euro i mial duzo mniej wszystkiego. z VTECH byl niezly ale ostatni i pudelko otwarte i poszarpane wiec olalam go od razu.

ida- miałam odpisać z sosem pomidorowym, a co do zabezpieczeń to Pan Gumiś. Hmm ja bym sobie działalność założyła, ale ja nie robiłam w księgowości z 5 lat i tego się obawiam, że nie będę wiedzieć co i jak, a tak bym się gdzieś poduczyła. No ale praca nie zając nie ucieknie. Szkoda tylko, że ty w szkolnictwie się nie odnalazłaś, bo ja nie wiem jak tam jest, ale czasami myślę, że mogłam iść na germanistykę. A nie chciałabyś uczyć w szkole językowej?

dziulka- a co to za firma Bruin, jest dostępna w PL?

ok, dziulasie;-)a firma tego pchacza to czysto franczyska czy bardziej ogólnoswiatowa?
spadam spaaaaaaaaaaaaaaać
:*
edit:
kroma, uczyłam... ja pierdziu ile tam było przygotowywania się... na każde zajęcia nowe zabawy dla dzieciaków bo "stare sie znudziłyyyyyyyyy" a rodzice płacą i wymagają żeby dzieci były megazadowolone (zamiast skupić się na tym że poprzez zabawę powinny sie czegoś uczyć, a nie tylko skakać bo pani kazała:P)... nie, to nie dla mnie... tak se korki mogę udzielać bo lubię tłumaczyć ludziom którym zależy coby zrozumieć;)))tylko jak mam wyrobić sobie latka do emerytury, oto jest pytanie:/ ehhhhh, i tak jej pewnie nie doczekam;) ale ubezpieczenie mieć by się chociaż przydało:///
życie i tyle
a teraz lulupapa:*

Ostatnia edycja:
nie wiem czy ta firma jest dostepna w PL. patrzylam na opakowanie w jakich jezykach jest napisane co to i po co to to w 5 ale w polandzkim nie pisze nic. moze wklepcie w gogle " pchacz marki BRUIN" to moze cos sie pokaze?? po francusku nazywa sie to "trotteur". moze akurat w PL tez jest??? az sprawdze zaraz.

reklama
wszystkie idą spać to ja standardowo się pojawiam,ale też tylko na chwilkę bo Miłosz obudził mi się godz.temu i chyba najadł się szaleju bo roznosi cały dom i spać jak narazie nie zamierza:baffled:więc zapowiada mi się ciekawa nocka:dry:
Dobranoc Mamuśki:-)

edit.1)Obiecuje jutro co nieco poodpisywać bo dzisiaj mimo chęci rady nie dam;-)

edit.2)Sarisko mimo szczerych chęci nie mogę na Was zagłosować...bo cały czas wyskakuje mi jakieś ostrzeżenie czy cóś takiego (że poczta nie prawidłowa itp.a próbowałam już z kilku kont:-().
A jeśli chodzi o głosowania to na Was Roxi głos oczywiście oddany coby nie było że zapomniałam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry