Kania no to fajnie ,ze miejsce w złobku się znalazło. Rozumiem ,ze to już teraz? Poślesz Oliwcię? Wierzę ,ze to Cię trochę stresuje , ale zobaczysz ,ze będzie dobrze.
Roxi cieszę się ,ze kontrola była tylko formalnością i wszystko super z Ptysiem :-) Strasznie mi przykro jednak z powodu smierci Twojego znajomego. Czyżby to jakas nagła smierc? Wypadek?
Misiu z tym fryzjerem to wcale Ci się nie dziwię ,ze jesteś zła , bo najgorzej isc do kogoś nowego. Nie wiadomo co zrobi na głowie. A może poszukaj na necie jakichs opinii o fryzjerach w Twojej okolicy.
mała_mi głupotki wygadujesz z tym nielubieniem itd. To chyba jakieś przesilenie letnio-jesienne Cię dopadło ,ze takie jakieś smutne mysli Cię naszły. A jak tam dziś humorek? A małżyk ma się poprawić i ma być cały czas dobrze , bo sobie z nim pogadam

Pytałas o Mikiego. Póki co bardzo zadowolony z nowej szkoły, mam nadzieję ,ze tak zostanie do konca roku szkolnego ;-) Fajnie ,ze radzisz sobie z dwoma chłopcami , no i zazdroszczę tyle energii, bo domyslam się ile trzeba jej mieć przy takich dwóch szkrabach.
kroma szkoda ,że z pracą nie wyszło . Zyczę Ci ,zebyś szybciutko znalazła super pracę. Taką co nie trzeba dużo robić, a daje duuuuużo kasy. A co tam z Twoim humorkiem? Ambicja to bardzo dobra cecha i fajnie ,ze taka jesteś , a wykształcenie wcale nie musi tego wykluczac. Zresztą zawsze jest dobra pora na dokształcenie , nawet na stare lata . Także .... nie zając , nie ucieknie
dawidowe tak mi się przypomniało ,ze kiedyś kupilam pieluchy libero (bo brakło mi , a w sklepie innych nie bylo) i absolutnie je odradzam! Także tych nie próbuj ;-)
A co z tym pokojem ? Jest już ktos konkretny na oku?
Rysiek ale pierniczysz , ze ktos Cię tu olewa.
No i
kasis następna! A teraz to ja czuję się niezauważona , bo pytalam o cos a odpowiedzi nie dostalam!!!
dobranocka fatalne cisnienie Twój tesciu ma i te przejscia z operacją i anestezjologiem. Jeszcze tylko troszkę i maluszek będzie na swiecie , a wtedy wszystko wroci do normy. A gołąbki to ja mialam Tobie wysłac , a nie żebys Ty męczyla się w kuchni. Ehhhh nie wytrzymam z Tobą! ;-)
makucku braknęło mi Cię wczoraj , ale
sarisa mi przypomniała o Twojej pracy więc pozostało czekać. Ty też przeziebiona? :-( buuu , to kuruj się słonko. Widzisz , mówilam ,ze z D. pouklada się jak zaczniesz pracę. Ciesze się ,ze mialam rację. W kwestii hiszpańskiego to lektora nie znam , ale mam kuzynke co mieszka w Portugalii i studiowala w Hiszpanii, także jak cos potrzebujeszprzetłumaczyc to wyslij mi.
sarisiu jak tam dzis nastrój?
Emiliab rozumiem Cie z tym brakiem czasu. U mnie tez go brakuje zwłaszcza teraz jak muszę dopilnować ,zeby Miki zrobil zadanie , spakowal się do szkoly itd.
lolisza bradzo fajny pomysł masz . Trzymam kciuki za realizację.
Margerita współczuje cięzkich nocy :-(
ida ja nie mówilam ,ze Dodo ma biegunkę po mleku . Tylko ze muszę mu zmienic mleko na takie bez laktozy wlasnie przez to ,ze takie mleko podaje się przy biegunkach. Ulewy to ja nie zazdroszcę . U nas dziś znów piękny choc już chłodniejszy niż tydzien temu dzionek. Czekasz na kuriera? Pewnie wlasnie słonko zamówilas?! ;-)
Dziulka zazdroszczę wolnego. A co drinkowalas? Ja niestety dziś od rana w pracy , ale wieczorkiem tez sobie % nie odmówilam ;-)
paolcia ooooo wlasnie !!!. Gosposia to i mnie by się przydala. Kiedy do pracy wracasz?
Happy cos mi się zdaje ,ze Ty chyba wybredna jesteś z tymi butkami ;-). Przecież tyle tego jest na rynku. W kazdym razie ,zeczę zebys znalazła te jedyne

weekend u Ciebie zapowiada się milutko , także życzę pięknej pogody :-). Aha Dzieki za info o teh Humanie. Wlasnie teraz sobie przypomnialam ,ze takie mleko mi przepisala ta lekarka w Chorwacji. Teraz jednak w aptece dali mi enfamil też bez laktozy . Jest na nim napisane ,ze wskazane przy biegunce. Kurcze tak bym chciala ,zeby mu to przeszło.
Natolin jeszcze raz zdrówka!
Elwirka Ty mnie nie drażnij , bo zawsze zauwazam i staram się odpisywac na Twoje posty (zresztą podobnie jak innych dziwczyn) . Tylko pisz więcej ,zeby bylo na co odpisac ;-). Co do tego szczepienia , to faktycznie mogli powiedziec wczesniej. A nie zapisują Ci w ksiązeczce termin nast. szczepienia?
ika no i co ja mam Tobie odpisac??? Nie napisalas nic co tam u Ciebie?! :-(
mamaagusi współczuję takich pobudek o 3ciej. Może ona ma jakis alarm zaprogramowany. Oddaj ja do serwisu, niech zresetują
sheeney tez wspolczuję pogody :-(. Fajnie ,ze masz nowych znajomych. Oby Wasza znajomosc przerodzila się w przyjaźń. Cobyś miala tam jakąś bratnią duszyczkę.