reklama

Październikowe Mamy 2010

maqc, staruszko, z okazji urodzinów spełnienia marzeniów, zdrófffka, cierpliwości mnóóóóstfoo i do "starych" i do "młodych":-Dno i jakiejś stabilności może w końcu i w sferze finansów i tej bardziej domowo-łóżkowo-sercowej:-)a "dobergo lektora hiszpańskiego" jazyka ja znam - TO JA:-DAle "DOBREGO" to już nie...:-(jakbym nie dała du.py parę lat temu na studiach to może byśmy teraz razem pracujowały, a tak to o:-(
zdrówka dla maluszków!!!
i co tam jeszcze?... pogoda du.pna, niby rozjaśnia się gdzieś tam od Odry, ale na razie ulewa za ulewą ( co tylko przypomina o niezałatanym wciąż dachu...)ehhhhhhhhh
M dzisiaj na nockę pędzi, czekam na wiadomość że kurier do mnie pędzi, ale pewnie do końca tyg będę czekać:dry:
ja pier.dziu jak leje:cool:
fajne kalosze chyba muszę se zakupić:-p

reklama
Wszystko się kiedyś kończy a mimo to życie toczy się dalej ... o taki mam teraz humor :-(:-(:-(

Chciałam napisać coś na temat nie wywoływania, nie zauważania itp itd ale w sumie happy napisała coś podobnego co ja chciałam więc już się nie będę produkować ;-) Napisze tylko że czasami chyba każda z nas się tak czuje, ale myśle że jest to spowodowane jakimś gorszym dniem, złym humorem i wyolbrzymiamy wtedy takie rzeczy :sorry2:

kroma, a ty to taki mały kłamczuszek jestes :-p Bo wczoraj napisałaś że tylko kania ci odpisała i że czytasz ostatnie trzy strony ... a jak się cofnełam wstecz 3 strony od twojego posta to napisałam do ciebie jeszcze ja, doris i dobranocka, więc chyba koleżanka nie czyta nas zbyt uważnie :-p:-D:rolleyes2:
a z tym drinkiem to żeś poszalała wczoraj :cool2:

doris, przykro mi że Doriankowi biegunka nie przeszła, idź z nim do lekarza koniecznie żeby się przypadkiem nie odwodnił bidulek. Trzymam za niego kciuki i życze dużo zdrówka :*

sarisa,
no setka przekroczona ale niektórzy już się do tysiąca zbliżają :dry::shocked2:

makuc
, ciesze się że z D. coraz lepiej się układa :-)

mamaagusi,
jakby czytała o moim szkrabie :-D

kania,
czekam na megasuperhiperwypasionego posta od ciebie :tak:

paolcia,
ja też się zastanawiam co to bedzie od października jak wrócimy do pracy :-( kiedy ja na bb zajrze :confused: chyba tylko w nocy o północy i to w dodatku przez sen :baffled:

happy,
poprawy pogody życze i po drodze do lbl zapraszam do wawy bo u nas też słoneczko dzisiaj :-) super że Amelka dała pospać :tak: co do babydreamów to ja też mam problem z ich dostaniem, gównie chodzi o rozmiar, notorycznie brak 4 i 4+ we wszystkich okolicznych rossmanach wrrr...

dawidowe,
ciesze się że Laurka aklimatyzuje się w nowym miejscu :-) myśle że z dnia na dzień bedzie coraz lepiej :tak: znalazłaś współlokatora/ke ?

nat, makuc,
dużo zdrowia!!!

elwirka,
ja czytam! w dodatku zauważyłam że twoje posty bardzo się poprawiły w sensie pisowni :-)

margerrita
, ale masz samodzielnego synka, jestem pod wrażeniem :szok: powodzenia w odstawianiu!kasia, suwaczkowe gratulacje!

ida, to ciebie też zapraszam do słonecznej stolicy :) a tak wogóle to kalosze teraz w modzie więc możesz poszaleć ;)

i widzicie mimo najszczerszych chęcie zawsze się kogoś pominie, niestety :sorry2:

A u nas standard czyli wszystko do d..., nocka do bani, mój humor do kitu ehhh
Do tego wkurzyłam bo chciałam pójść do fryzjera przed powrotem do pracy i przed ślubem koleżanki, ale ja strasznie wybredna jestem i tylko raz trafiłam na fryzjerke do której wracałam i byłam zadowolona, ale niestety przepadła bez wieści. No i jakiś czas temu znalazłam drugą która mi podpasowała bardzo i co? Wczoraj chciałam się do niej umówić i okazuje sie że już nie pracuje :no: A teraz szukaj takiej co to włosów nie schrzani :baffled:

Po południu idziemy na urodziny do mojego bratanka mam nadzieje, że tam mi się humor poprawi, bedzie dużo dzieciaczków i Patryk pierwszy raz będzie szalał w salonie zabaw i w basenie z piłeczkami :-)

przeciąg wiuuu;)))
Roxi- u nas "4" w Rossmanie są,ale tylko te w podwójnych kartonach,pojedyńczych nie widziałam też,a chciałam już kupić:/- na razie,póki M. nie ma,to nie mam jak z tym kartonem się do domu dotelepać,więc jeszcze na "3" jedziemy...
A w ogóle to chciałm Wam napisać,ze jakaś nienormalna jestem- dlaczego byłam od wczoraj święcie przekonana,że dziś piątek????:zawstydzona/y:

witam !!

U nas ostatnio non stop leje,wichury,leje,wichury...:baffled:

Sariska kochana poki co okresu brak,wiec zobaczymy...Tomek wczoraj mowil,ze jest strasznie ciekawy czy jestem juz w ciazy..:Ale najlepsze jest,ze dwa dni temu kupilismy drugi wozek:-D (ze niby lepszy od tego co mamy teraz ale w podtekscie ,ze dla Hani i bujaczek-krzeselko fisher pricea(ze niby synuś jeszcze troche skorzysta a bedzie dla Hani).A ze cena byla bardzo okazyjna to sie nie zastanawialismy:-D

Powiem wam,ze jakos ciezko mi ostatnio wszystko ogarnac:confused: Synuś zaglada we wszystkie zakamarki,chwila nieuwagi a on juz po schodach na gore wchodzi albo szpera w szafkach,wiec musze miec oczy dookola glowy
I wczoraj zauwalylam,ze ida zeby nr 7 i 8:-).
Do tego poznalismy fajną pare(laska w ciazy w 21 tyg) ,także może coś będzie z tej znajomości.Byli u nas ostatnio i bardzo milo spedziliśmy popoludnie
I w koncu udało mi sie zrobic porządek ze zdjeciami.Wczoraj odebraliśmy 360zdjec,ktore wyslalam do wywolania i cieszę się jak dziecko ,ze tyle mamy i nawetSariske i Emiliab mam w albumie:-);-):-)

kuku!!!

SARISKA musialas glosno mnie wolac bo zem jezdddd:)))))))))

Dla KASI33 gratki z okazji kolejnej okraglosci na suwaczku:))))

a teraz uwaga:)))

MAKUC Z OKAZJI TWOJEGO KOLEJNEGO ROCZKU CMOKAM CIE MOCNO W PRAWE POLIKO I W LEWE TYZ I ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!!!!!!!!!
a mnie to juz w ogole nikt nei czyta:pppppppppp tzn prawie:))))))))) i tez nie lubi:))))))) bo np taka IDA jak pisalam do niej wczoraj to zolzunia nie odpisala! a sie ugryz glizducho IDUCHO:)))))
HAPPY ty to wiem ze mnie czytasz bo zawsze odpisujesz:)))) Leane udalo sie zrobic ze dwa razy pozycje jak do pompek z tylkiem w gorze.nogi prosto:)

a u nas ktos mi zgasil slonce dzisiaj:)

nocka- przespana w calosci do 9.30 z kilkoma atakami hihotu po ktorych zapadala cisza:))))

dziecie moje wlasnie sie bawi, szczeka, dorwala sie do mojej buly maslanej z czekoladowymi okruszkami- skoro matka je to ma byc dobre nie?????,

zaraz chyba wyrwa do Lidla na spacerek po szynke wedzona z Czarnolasu - polecam -cos zarypistego, surowa wedzona szynka! chrzestna mlodej jak sprobowali u nas to potem opustoszyli w sklepie caly karton i do PL se zabrali:))) i odkryli ze w PL ona tez jest- takie zielone opakowanie, cieniutkie plastry i cos kolo 4 zl. u nas 2 euro a dzis po 1.5 wiec polece zaraz.

i juz sama nei wiem co chcialam napisac.....

Makucku wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzin!!!!!! A to for ju;-)
images

Kasia gratki suwaczkowe

Witam się z rana-chociaż czytałam was o 6:tak:. Leje-nie, już przestało- niesamowicie:no::no:. Wyszłam na balkon ściągnąć pranie(bo oczywiście nie wyschło) i...przemokłam doszczętnie. A najpierw zmokliśmy trochę,jak odprowadzaliśmy Kubę do szkoły. Kurczę,muszę kupić folię na wózek:szok:.

kroma jesteś świetną babeczką,o czym przekonałam się osobiście:tak:. Prosze mi tu nie gadać głupot;-)
Ida a cóż to kurier ma ci przywieźć ciekawego? Kolejne buty;-)? A nad kaloszami i ja się zastanawiam,chociaż mąż będzie krzywo patrzał(patrzył?):sorry2:
sheeney jak mi miło,że znalazłam się w twoim albumie:-). I gratki wychodzących ząbków u Tomusia:happy2:
roxi szkoda,że fryzjerki niet:-(. Życzę powodzenia w szukaniu. A może popytaj się koleżanek,może one ci polecą kogoś
natolin,makucku życzę wam dużo zdrówka!
doris mam nadzieję,że już niedługo biegunka u Dorianka minie:*****
kania a wiesz,że jak zaczynam czytać twoje posty,to mi się robi zimno?;-)

A ja mam chwile coby Was poczytać, serwery padły:)) no i oczywiście nie rozpaczam z tego powodu:DDD

sarisa
hehe, no to ciekawy sen miał Twój małżulek;)) murzynki mu po głowie chodzą;))

doris chyba rzeczywiście powinnas z Doriankiem do lekarza się wybrać://

Ida u nas też paskudna pogoda, leje od rana:///

Roxannka poprawy humorku życzę i udanych urodzinek bratanka:) a z fryzjerem mam podobne doświadczenia dlatego od kilku lat do fryzjera już nie chodzę;))

sheeney oby okres już nie nie pojawił:)))))))

emilia hahahah paputki rewelacyjne:DDDDDDDDD

Kania no to fajnie ,ze miejsce w złobku się znalazło. Rozumiem ,ze to już teraz? Poślesz Oliwcię? Wierzę ,ze to Cię trochę stresuje , ale zobaczysz ,ze będzie dobrze.

Roxi cieszę się ,ze kontrola była tylko formalnością i wszystko super z Ptysiem :-) Strasznie mi przykro jednak z powodu smierci Twojego znajomego. Czyżby to jakas nagła smierc? Wypadek?
Misiu z tym fryzjerem to wcale Ci się nie dziwię ,ze jesteś zła , bo najgorzej isc do kogoś nowego. Nie wiadomo co zrobi na głowie. A może poszukaj na necie jakichs opinii o fryzjerach w Twojej okolicy.

mała_mi głupotki wygadujesz z tym nielubieniem itd. To chyba jakieś przesilenie letnio-jesienne Cię dopadło ,ze takie jakieś smutne mysli Cię naszły. A jak tam dziś humorek? A małżyk ma się poprawić i ma być cały czas dobrze , bo sobie z nim pogadam :-D
Pytałas o Mikiego. Póki co bardzo zadowolony z nowej szkoły, mam nadzieję ,ze tak zostanie do konca roku szkolnego ;-) Fajnie ,ze radzisz sobie z dwoma chłopcami , no i zazdroszczę tyle energii, bo domyslam się ile trzeba jej mieć przy takich dwóch szkrabach.

kroma szkoda ,że z pracą nie wyszło . Zyczę Ci ,zebyś szybciutko znalazła super pracę. Taką co nie trzeba dużo robić, a daje duuuuużo kasy. A co tam z Twoim humorkiem? Ambicja to bardzo dobra cecha i fajnie ,ze taka jesteś , a wykształcenie wcale nie musi tego wykluczac. Zresztą zawsze jest dobra pora na dokształcenie , nawet na stare lata . Także .... nie zając , nie ucieknie:-D

dawidowe tak mi się przypomniało ,ze kiedyś kupilam pieluchy libero (bo brakło mi , a w sklepie innych nie bylo) i absolutnie je odradzam! Także tych nie próbuj ;-)
A co z tym pokojem ? Jest już ktos konkretny na oku?

Rysiek ale pierniczysz , ze ktos Cię tu olewa.

No i kasis następna! A teraz to ja czuję się niezauważona , bo pytalam o cos a odpowiedzi nie dostalam!!!

dobranocka fatalne cisnienie Twój tesciu ma i te przejscia z operacją i anestezjologiem. Jeszcze tylko troszkę i maluszek będzie na swiecie , a wtedy wszystko wroci do normy. A gołąbki to ja mialam Tobie wysłac , a nie żebys Ty męczyla się w kuchni. Ehhhh nie wytrzymam z Tobą! ;-)

makucku braknęło mi Cię wczoraj , ale sarisa mi przypomniała o Twojej pracy więc pozostało czekać. Ty też przeziebiona? :-( buuu , to kuruj się słonko. Widzisz , mówilam ,ze z D. pouklada się jak zaczniesz pracę. Ciesze się ,ze mialam rację. W kwestii hiszpańskiego to lektora nie znam , ale mam kuzynke co mieszka w Portugalii i studiowala w Hiszpanii, także jak cos potrzebujeszprzetłumaczyc to wyslij mi.

sarisiu jak tam dzis nastrój?

Emiliab rozumiem Cie z tym brakiem czasu. U mnie tez go brakuje zwłaszcza teraz jak muszę dopilnować ,zeby Miki zrobil zadanie , spakowal się do szkoly itd.

lolisza bradzo fajny pomysł masz . Trzymam kciuki za realizację.

Margerita współczuje cięzkich nocy :-(

ida ja nie mówilam ,ze Dodo ma biegunkę po mleku . Tylko ze muszę mu zmienic mleko na takie bez laktozy wlasnie przez to ,ze takie mleko podaje się przy biegunkach. Ulewy to ja nie zazdroszcę . U nas dziś znów piękny choc już chłodniejszy niż tydzien temu dzionek. Czekasz na kuriera? Pewnie wlasnie słonko zamówilas?! ;-)

Dziulka zazdroszczę wolnego. A co drinkowalas? Ja niestety dziś od rana w pracy , ale wieczorkiem tez sobie % nie odmówilam ;-)

paolcia ooooo wlasnie !!!. Gosposia to i mnie by się przydala. Kiedy do pracy wracasz?

Happy cos mi się zdaje ,ze Ty chyba wybredna jesteś z tymi butkami ;-). Przecież tyle tego jest na rynku. W kazdym razie ,zeczę zebys znalazła te jedyne :-Dweekend u Ciebie zapowiada się milutko , także życzę pięknej pogody :-). Aha Dzieki za info o teh Humanie. Wlasnie teraz sobie przypomnialam ,ze takie mleko mi przepisala ta lekarka w Chorwacji. Teraz jednak w aptece dali mi enfamil też bez laktozy . Jest na nim napisane ,ze wskazane przy biegunce. Kurcze tak bym chciala ,zeby mu to przeszło.

Natolin jeszcze raz zdrówka!

Elwirka Ty mnie nie drażnij , bo zawsze zauwazam i staram się odpisywac na Twoje posty (zresztą podobnie jak innych dziwczyn) . Tylko pisz więcej ,zeby bylo na co odpisac ;-). Co do tego szczepienia , to faktycznie mogli powiedziec wczesniej. A nie zapisują Ci w ksiązeczce termin nast. szczepienia?

ika no i co ja mam Tobie odpisac??? Nie napisalas nic co tam u Ciebie?! :-(

mamaagusi współczuję takich pobudek o 3ciej. Może ona ma jakis alarm zaprogramowany. Oddaj ja do serwisu, niech zresetują :-D

sheeney tez wspolczuję pogody :-(. Fajnie ,ze masz nowych znajomych. Oby Wasza znajomosc przerodzila się w przyjaźń. Cobyś miala tam jakąś bratnią duszyczkę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry