reklama

Październikowe Mamy 2010

no ok. To ja uciekam blanociać, gdyż jutro o 6.30 lekcje zaczynam :szok: KOLOROWYC snów wszystkim życze i obiecują, że postowe zaległości z samego rana nadrobię :tak:

reklama
Miałam coś napisać, poodpisywać ale głowy do tego nie mam :no:
Właśnie dowiedziałam się o śmierci znajomego i literki mi się rozmazują na ekranie :-(:-(:-(
Dobranoc ...

Roxi tulam kochana :*. Dobrej nocki i Tobie i Maqckowi, bo 6:30 na lekcje to jest godzina ;-)

Iduś to dobrze, że już korkujesz myślę, że laseczki zaczną chodzić tylko muszą przemyśleć pewne sprawy..... A i przypomniało mi się, że moja wychowawczyni która jak ktoś przyszedł nieprzygotowany to i tak kaskowała za lekcje ;-) i następnym razem nie musiała się męczyć, bo uczniowie naumiani :-) byli ...

SARISKA ona stacjonarna nie jest:)) pelzakuje w tempie perszingowca po salonie, albo ze swojego pokoju przypelznie do salonu albo pokazuje na drzwi sypialni coby na lozka ja zabrac bo wie ze tam na wyrku u mamy mozna szalec:))) wczoraj popelznela za kotem do kuchni popatrzec jak je i za ogon zlapac:) dzisiaj u siebie w pokoju otwierala szuflady w komodzie i drzwiczki boczne. cwaniara:)

a nasza nowa zabawa - jakis maly przedmiot jej pokazujemy, potem chowamy do jednej dloni i ona zgaduje wk torej piesci sie kryje ten przedmiot i skubana dzisiaj 8 na 9 zgadla!!!:) oaluszkiem pokazuje i jak zgadnie to sie cieszy jak szalona:))))

Dziulus zapomniałam o pełzaniu ;-). A jeszcze chwila i zacznie chodzić, bo widzę, że u dużo już naszych dzieci zaczyna chodzić

idem spać .......miłej nocki Mamusie

ika- ja byłam kiedyś bardzo nieśmiała a teraz to pół na pół, nawet potrafię opierniczyć jak mi się coś u kogoś nie podoba, ale mam do tej pory problemy jak mam gdzieś jechać i coś załatwić, wtedy odzywa się nieśmiałość.
makuc- ale grunt, że jest praca, a bb zdążysz zawsze nadrobić.
ida- z tym mlekiem, to mój Arek jak dużo pije to go czyści i córkę też, odkąd daje jej mniej mleka to ma zatwardzenie, a jak ma dzień mleczny to ma luz taki że hoho. A mojej koleżanki córka od mleka ma zatwardzenie. I bądź tu mądry. Ja czasem mam chęci na jakąś nową znajomość, bardziej jakąś nową na stałe, ale to tylko chęci, zaraz kogoś poznam i się urywa.
dziulka- a może ona od razu wstanie, moja Olka tak się czaiła, aż wstała i poszła i do tej pory nie umie usiąść na dupsku tylko wszędzie jej pełno. A ja też drinka wypiłam, no prawie bo mi M wypił resztę.
margeritta
- 11 mczne dziecko już nie da się tak oszukać jak pół roczne, łatwiej się odstawia mniejsze, ale w sumie jeszcze nie jest tak źle, dacie radę.
sarisa- a troszkę się trzymam na dystans :-)

Ja też zraz idę spać, mam @, dość bolesna, ciągle mam skurcze, oszaleć idzie.

KROMA a mnie przez to leczeni hormonalne sie porypalo cosik i juz ponad miesiac okresu nie mam.

na razie jak na kolanach siedzi u mnie lub malza na wersalce to zaraz lapki wyciaga i przechyla sie do przodu coby pelzakowac po wersalce:)) albo pokazuje mi oparcie wersalki i chce zeby ja postawic! jak psotawie to cala hepi a jak ma dosc to robi klap na dupke:))))ale glizdusia sama nie wstanie!!! dzisiaj na wyrku moim podpelznela do mnie i zlapala mnie za koszulke i oparla ie drug raczka o moje biodro i sobie kleknela na prosto. na kolanka , plecki prosto:))) fajnei to wygladalo:)))))))))

chyba ide spac bo mam dosc i padam na nochal:))))))))) jutro wolne to ugotuje mlodej moje danko i jakis obiadek na dwa dni coby bylo:)

Witam Kofane!!
Mała moja cały czas chce chodzić za jedną rączkę i trza ją prowadzać, do tego małż całymi dniami teraz w pracy siedzi i nie mam czasu popisać, a co będzie jak za miesiąc do pracy wrócę :-( to już wogóle raz na miesiąc pewnie zajrzę! W weekend nas nie było, bo na działce siedzieliśmy. Roboty w domu mam non toper!! Ahhh mówie Wam tylko bym narzekać mogła :-D przydałaby mi się gosposia.....no to chociaż się na chwilkę odezwałam! Z rańca spróbuję nadrobić choć troszkę jak mała będzie drzemać!
Miłej nocki!!!

reklama
...no i znowu jestem tu sama (a więc desperadosa muszę wypić ze swoim lustrzanym odbiciem:dry:).Nie umiem kłaść się wcześnie spać i teraz musze to pokutować forumową samotnością;-)no nic Mamusie dobrej nocy Wam życzę:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry