ELWIRKA 25
Mamuśka
Happy gdzie twój post z rana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
alicja, kroma, kania, sarisa, dziulka, ida i inne zainteresowane ;-) nie jestem w ciąży!!! a ten "wielki news" dotyczy żłobkapewnie jesteście zawiedzione
więcej na zamkniętym, tylko nie wiem czy dam rade jeszcze dzisiaj :-(
) , w innym przypadku to nie ma tak łatwo. Nie łądnie ,ze rodzinka zapomniala o Twoich urodzinkach. Nie u Ciebie tylko tak jest. Mój ojciec rok w rok zapomina ze mam urodziny :-( , za to o mojej siostrze to pamięta i przypomina miesiąc wczesniej. Przykre to :-( A co to za mysli zaprzątają Ci głowę?
. Ja pierniczę ,ale Misia ma apetyt!!! Mój połowę z tego je i to ledwo , ledwo. Tylko u nas waga ok. 11kg , więc ciekawe czemu u Was waga stoi?!

hałasu, tego brudu ehhh 

u nas był (jest?) "stojny" 
bardzo oryginalna nazwa jak by nie patrzeć. I kiedyś było coś jeszcze. Ale zapomniałam
na imprezke wybywacie dzisiaj? fajnie! bawcie się dobrze!
nie przyjadą na roczek Oli, bo pieniędzy na paliwo nie mają? pogięło ich? MARGERRITA a Twoi zmęczeni tesciowie? nie no przegięcie totalne. Skąd sie takie oszołomy biorą powiedz Ty mi? 

poza tym ELWIRKA nie śpisz od 3
masakra. Chociaz powiem Ci, że ja zasnęłam po 3 jakoś i o 6 już na nogach byłam. Ale to kwestia sprzeczki z D. buuuu
z chęcią bym tego mojego faceta na księżyc wystrzeliła czasem.
STRIP :***