roxi co do oleny to tez mam takie zdanie.my tez mamy dyzury z moim k ja spie w niedziele tyle ze od jakiegos czasu to sie nie udaje bo pracuje tez na week buuu zazdroszcze dnia leniucho moj ostatnio sie nie udal!
efa nie zazdroszcze takiej sytacji,mam nadzieje ze dostaniesz ta prace i bedziecie juz zawsze razem:-)
kasis zdrowka dla blazejka i zeby to niebyla zadna astma!
chcialam sie troszke zdrzemnac ale dzieci od sasiadow wyszli na ogrod i tak sie wydzierali ze obudzili mi kube zaraz zjemy obiad i wybywam z domu na spacer i jakies zakupy
efa nie zazdroszcze takiej sytacji,mam nadzieje ze dostaniesz ta prace i bedziecie juz zawsze razem:-)
kasis zdrowka dla blazejka i zeby to niebyla zadna astma!
chcialam sie troszke zdrzemnac ale dzieci od sasiadow wyszli na ogrod i tak sie wydzierali ze obudzili mi kube zaraz zjemy obiad i wybywam z domu na spacer i jakies zakupy

Alicji wychodzi kolejna 4ka i w chałupie robi taki sajgon, że nawet liczenie do miliona średnio pomaga. Teraz D. ją karmi a ja odpoczywam, bo głowa mi pęka.
a dzień leniucha i ja dzisiaj uskuteczniam :-)
opieka nad dzieciem i robotje tak Cie absorbuje?
no i pociesze cie że my też z domu mieliśmy wybyć ale przy nastrojach chorobowych to nawet ubrać się siły nie mamy
nagadałam sie, naśmiałam :-) brakowało mi tego