Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
laski ja w szoku byłam jak zobaczyłam tą książkę, ale sie ciesze moze coś z tego dobrego wyniknie. Teraz do końca roku to ona jest z Isią bo jest na zwolnieniu. I widze że zaczyna sie starać, gotuje jej obiadki (sama to zaproponowała) codziennie zabiera na spacery, zaczyna sie z nia bawić..kurcze aż sie boje pochwalić żeby nie zapeszyć..
Natolin masz rację.Kania zależy jak na to patrzeć. W tradycyjnym ostatki nie są w andrzejki, bo adwent już trwa.
ragna jejku, jakto tylko raz widziala wnusię????
Nie rozumiem takich ludzi, jak można tak postępować...własnej wnuczki nie odwiedzać :-(No niestety, tylko raz. Niestety ze względu na męża, dla mnie - stety. Teść jeszcze w ogóle Hani nie widział. Dziwni ludzie generalnie. Fakt, bardzo daleko od nas mieszkając, ale dla mnie to żadne usprawiedliwienie.

ale trudno tacy ludzie co zrobic,nie czuja tego i juz 
Ja zaraz ocipieję chyba, Łukasz nie widział teściowej mojej od rana i ona wróciła do domu , zamknęła mu drzwi przed nosem i on płacze, puka do niej... a ona mu nie otwiera. Zaraz mnie cholera chwyci, bo on tak chce do niej że się go nie da uspokoić. Oh chyba jednak dobrze że dziś wychodzę z domu bo już nie wytrzymuje powoli.:-(