reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
to w takim razie zeby nie bylo tak ciezko to stronka www.baybee.fr i tak u gory jest zakladka CONCOURS i tam ona jest na pozycji 754, 907 i 908, czyli na stronie 12, na dole drugi rzad od dolu, i potem na stronie 15 od gory drugi rzad dwie fotki obok siebie.

oni aktualizuja sytuacje i jak ilosc glosow rosnei to trzeba wtedy szzukac , np wczoraj byla 18 stronie, dzisiaj jest na 12 i 15, w kazdym razie wieczorem znowu zajrze i sprawdze i podam aktualna sytuacje.

a poza tym to dzisiaj sie usmialam z Leane jak cholera. zrobilam pranie, wyjelam szybko zanim doszla do pralki wieksze rzeczy a w pralce zostawilam skarpetki i majty. zanim powiesilam to Leane wyjela wszystko na podloge. no coz...nic dziwnego. w pewnym momencie siegam po to co porozrzucala , patrze a ona... nalozyla sobie moje majtki i to 3 pary i naciagnela do kolan!!!! chyba cala dzielnica mnie slyszala jak sie smialam:)))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
E-lona gratuluję zębolków u Laury a jak Daniel? To gdzie na wakacje uderzacie??? doczytałam plan ambitny, ja też nad morze bym chciała się wybrać, przydałoby mi się trochę jodu ;-) ale zważając na finansowe możliwości mogę o morzu na razie pomarzyć.
Kroma miasteczko z FP super. Samopoczucie psych - duchowe takie łooo za to fizycznie coraz gorzej się czuję. Współczuję nocki i połamania języka na rozmowie !!! Trzymam kciuki.
Emiliab ale fajnie, że mężuś gotuje :-) mój rzadko, od święta jak mu się zachce i chce mi zrobić suprise
Ida ja ze szczepieniem Franka czekam do stycznia. Jakoś mi nie śpieszno.
ja też się na razie nigdzie z Oliwią na szczepienia nie wybieram.
Happy podeślij tej wiosny trochę a co do imprezek, to ja i z rodzinką lubię poszaleć jak i ze znajomymi.
Doris fajnie, że weekend zleciał szybko i ciekawie, i że sofę udało się w końcu znaleźć i sto lat dla babci:-)
Ida sama ze sobą, chyba że o inną grę chodzi. Mam gierkę ściągniętą od kumpeli, mnie ibuprom nigdy nie pomógł a teraflu jak najbardziej teraz też się za niego zabieram. Z tym szczepieniem to ciężko coś doradzić, bo znając mnie pewnie bym nie poszła ale każda z Nas jest inna ;-) No super nocka, ja kwękania nawet nie rejestruję i udanej podróży, i życzę by dekoder tp znów się trefny nie okazał.
Dawidowe to Cię córcia rozpieszcza i dobrze :-)
Elwirka to tylko prywatnie Ci zostało iść :-/ współczuję ale może nie będzie tak źle. Szczerze ja bym nawet wolała prywatnie, bo u Nas na chirurgi szczękowej to "rzeźnicy" pracują !!!
Wioli kupiliśmy puzle drewniane, klocki drewniane, piłki i takie nakręcane dżowniczki a Ty co swoim zakupiłaś???
bo polska służba zdrowia jest źle zorganizowana. Mnie szlag trafia, jak słyszę rok w rok, że są np. super zorganizowane oddziały onkologiczne i mnóstwo pacjentów, którzy chcieliby z nich skorzystać, ale nie bo już się limit na dany rok wyczerpał. Czyli lepiej niech się sprzęt marnuje
Sprzęt sprzętem ale pacjenci onkologiczni mogą już z tego sprzętu nigdy nie skorzystać, bo mogą już nie dożyć. Tak samo z wizytami u onkologów, czeka się miesiącami. Jak dla mnie to jest absurd... do Onkologa powinien mieć każdy dostęp bezproblemu, każdy...nie za pół roku czy rok, wtedy to może już nie potrzebować człowiek takiego specjalisty, bo go już nie ma...
Rysia ale zawiałooooo, normalnie mnie dreszcz przeszył...
Dziulka ja głosuję cały czas...

Oliwia po 45 minutach walki w łóżeczku padła pół godziny temu.
O wizycie u dr napiszę w odpowiednim wątku.
Popołudniu fryzjerka do mnie przychodzi, co bym jako tako na święta wyglądała a nie s odrostami 5 cm ludzi straszyła ;-)
Jutro Mikołaj w żłobku ale my chyba odpuścimy sobie, podobno rodzice nie przychodzą chyba że ktoś bardzo chce. Podobno duży stres dla dziecka więc sama nie wiem.
Co wy o tym sądzicie????

Ostatnia edycja:
Kania ja jeszcze nic jutro jadę
Jak Bartek chodził do żłobka to tez mówili ze jak ktoś chce to mozeprzyjsc no i ja poszłam oczywiście Bartek darl się wnieboglosy niechcial iść do Mikołaja ani do pani uwiesil się na mniej tyle było z zabawy zdjęcie ma z tych Mikołajek cały zaplakany kiedyś wrzuce to wam pokaże mojego placzka wiec radzę sobie odpuścić

Dziulka, to też nie pomogło, ale zalogowałam się na FB, bo mam konto i oddałam trzy głosy:)
Kania, dokładnie, dla mnie to też absurd, że ludzi, którzy naprawdę i to pilnie potrzebują pomocy, jej nie dostają, choć są możliwości...
A co do Mikołaja, to myślę, że większość dzieci będzie się bała. Syn mojej kuzynki miał taką pomikołajkową traumę jeszcze w podstawówce. W Mikołajki nigdy nie chodził do szkoły, ale myślę, że to już skrajny przypadek... Jeśli możecie przyjść z dzieckiem, to może będzie fajnie. My idziemy w niedziele na jakąś imprezę mikołajkową z mojej pracy. Zobaczymy, jak będzie.

kurde juz nic nie kumam, moja kuzynka nei ma FB i zaglosowala i zadzialalo, moj maz nie ma FB zaglosowal i 1 zadzialalo a dwa nie i mu wyskoczylo ze musi miec konto na FB. nie kumam....

reklama
Do góry