reklama
kroma
Fanka BB :)
mi też się lepiej siada w czystym ale ja nie mam zamiaru fiksować na punkcie porządku, tym bardziej, że co ja posprzątam to i tak zaraz bałagan, no chyba że wiem że mam gości to już nie wypada ich witać w bałaganie, dla mnie szkoda życia na sprzątanie ciągłe.
makuc
byłam;-) tylko nastroju na pisanie u mnie kompletnie brak, więc tak sobie podczytuję od czasu do czasu.Makuc gdzie byłaś jak cię Niebylo?
jakbym o sobie czytała...Dobrze, że mi bałagan nie przeszkadza. Szczególnie teraz, gdy mam poważniejsze problemy.
Ida Sierpniowa
macierzyństwo, co?E-lonka chyba tak zrobie. jak mi do jutra sie nie polepszy do sie wybiore..ehh...najbardziej sie martwie żeby Isia sie nie zaraziła :-(
miałam identycznie... dużo zdrówka!!!!!!!! do lekarza i pod kołderkę
mi bałagan też przeszkadza. moze nie jakoś okrutnie, ale jak dookoła jest burdel to jakoś spokojnie na tyłku nie posiedzę
nie żebym pedantką była
przy Miśce się nie da
my po wycieczce, tatuś walczy z młodą, a ja w końcu muszę jakieś maeriały na korki przyszykować
ale najpierw partyjka badziąga

kroma
z garami to ja też tak mam dlatego mam zmywarkę i wszystko tam wkładam, a dla mnie porządek to jest wtedy jak wszystko lśni, no a u mnie nie lśni. A i tak sprzątam codziennie, ogólnie to ja mam bałagan artystyczny.
odpiszę tu żeby nie zaśmiecać zakupowego wątku
wioli- ja jako dziecko miałam w domu 3 koty, dwa psy na stałe, a jak suka się oszczeniła to mieliśmy 13 w moicie i wszystkie do sprzedaży, ja się ze zwierzakami wychowałam i mi smutno bez nich, tylko jak nie jestem zwolenniczką małych psów, mama ma jednego kundelka, w sumie to mój, tylko jak wyjechałam to mama ją wzięła i już nie miałam serca jej odbierać, no ja bym chciała owczarka niemieckiego. Ale nie mam warunków jak na razie i M nie lubi dużych psów, poczekam aż się wybudujemy to nie podaruję mu.
odpiszę tu żeby nie zaśmiecać zakupowego wątku
wioli- ja jako dziecko miałam w domu 3 koty, dwa psy na stałe, a jak suka się oszczeniła to mieliśmy 13 w moicie i wszystkie do sprzedaży, ja się ze zwierzakami wychowałam i mi smutno bez nich, tylko jak nie jestem zwolenniczką małych psów, mama ma jednego kundelka, w sumie to mój, tylko jak wyjechałam to mama ją wzięła i już nie miałam serca jej odbierać, no ja bym chciała owczarka niemieckiego. Ale nie mam warunków jak na razie i M nie lubi dużych psów, poczekam aż się wybudujemy to nie podaruję mu.
Ostatnia edycja:
Roxannka
Pracująca mama!
Uwaga, robie przeciąg 
U mnie ok, mam nadzieje, że i u was też ;-) Niestety na główny ostatnio zupełnie mi czasu brak
przeczytałam tylko że alicja chora buuu zdrówka kochana, czyli pewnie wtedy się nie doleczyłaś, tak to jest z tymi choróbskami
czarodziejka, ja pamiętam i nawet jak nie piszesz to myśle cieplutko :-)
Za resztą też tęsknie ogromnie i może jutro uda mi się coś więcej skrobnąć, buziole :***

U mnie ok, mam nadzieje, że i u was też ;-) Niestety na główny ostatnio zupełnie mi czasu brak

przeczytałam tylko że alicja chora buuu zdrówka kochana, czyli pewnie wtedy się nie doleczyłaś, tak to jest z tymi choróbskami

czarodziejka, ja pamiętam i nawet jak nie piszesz to myśle cieplutko :-)
Za resztą też tęsknie ogromnie i może jutro uda mi się coś więcej skrobnąć, buziole :***
reklama
ikaa29
Jestem i ja,witam Was dziewczynki serdecznie,jak ja się za wami stęskniłam,trzy dni tylko a dla mnie to szmat czasu.Lenka już śpi,od paru dni do spania muszą być włączone pieski na youtubie i koniec bo bez tego nie zaśnie ale dobre i to.Lece nadrabiać.