reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Roxi mama ma racje dobrze ze się nie daje;-)Guza jeszcze nie raz nabije niestety takie życie .Cieszę się ze niema problemu ze zlobkiem zawsze to człowiekowi lżej na sercu ze dziecko nie płacze a my niemusimy czuć się winne ze go tam zostawiamy.A u teściowej sosu grzybowego przypadkiem nie jedliscie;-)
Emis wybaczone i zrozumiane
Ikaa kolorowych
Dziulka jak oko?lepiej?
Sariski dzisiaj nie czytałam co tam u ciebie?
Kahaa i jak te egzaminy?jak pisalas juz to sorki bo nie doczytalam:zawstydzona/y:
Mała mi trzymam kciuki zeby teściowa się spisała
Apeluje jeszcze do idy o powrót wracaj babinko

Ja jeszcze chwilke posiedze i tez uciekam spać myśle ciagle o tych prezentach i pustka niemam pojęcia co komu kupić

Ostatnia edycja:
Moje dziecie właśnie o 360 st w łózeczku się przekręciło :rofl2: Obudził się bo smoka zgubił więc lece do sypialni a że tam ciemno to po omacku przy główce szukam smoczka ... a tam nogi :-D

dziulka,
chyba specjalnie mnie ignoruje :crazy:

wioli,
czyżbyś sugerowała że teściowa celowo ... ;-) naszczęście ona nie z tych, coby nie mówić dobra mi sie trafiła, więc musiało jej się przypadkowo coś tam dosypać :rofl2:

Dobra, pora na dobranoc bo o 6 pobudka, a jeszcze jakiś 5 przebudzeń po drodze ;-)

Ostatnia edycja:
DZIULKA jestem, jestem (jeszcze) :-D ale że Ty bez weny tu przyjszłaś? nie moge uwierzyć dosłownie.
ROXI bo ja o bombkach myślałam a bańki napisałam (moje gapiostwo i zmęczenie wzięły góre w tym wypadku) Kiedy efekt pracy Ptysia zobaczycie? chyba, że juz widzieliście a ja nie doczytałam :cool: dobranoc :*

Dzień dobry:-)
U mnie nadal kiepsko ,jesli o zdrówko chodzi,no,ale o wiele lepiej- a widzę,że i Ika do klubu choróbskiem zmożonych dołączyła...uuuu,niedobrze...Zdrówka:*.I dla reszty chorowitek też:
Dziulki,wioli,kani i roxi. Kogoś pominęłam?:zawstydzona/y:Sorry,ale z pamieci piszę:sorry2:
Roxi- piękny pościk:tak:.A co do guzioła u Patryka,to...cóż...Amelka tez wiecznie jakies sobie nabija i to w najgłupszy sposób,ale jakos nie widze,by to rzutowało na jej humorek;-).A pupa brokatowa,hehe,fajny widok być musiał;-):-D
Ragna- u nas co prawda chyba jeszcze dłuuugo,zanim ten problem mnie dotknie:dry:,ale np. u nas w mieście jest taki specjalny fryzjer dla dzieciaczków- z bajkami i innymi cudami,coby maluszek dobrze się bawił na fotelu.A skoro u nas jest,to w Krakowie tym bardziej powinien:tak:.
...wiecie co...chyba się przeliczyłam...wstałam z całkiem dobrym samopoczuciem,ale radość ma trwała krótko...:no:Wracam do wyrka...:no:.Sorry,że tylko tyle mi się udało...:sorry2:

KAHAAA pamiętam, że ja na "pachnidle" w kinie jeszcze chyba z LO byłam ;-) film, rzeczywiście poruszający, chociaż słyszałam, że do książki się nie umywa (osobiście książki nie czytałam)
ROXI dzień dobry. Miłego pracowania!
HAPPY zdrowiej nam i to raz, dwa. Poza tym nie mogę się doczekać, kiedy jakiegoś dużego objętościowo posta od Ciebie zobaczę :*

u nas dzisiaj nocka przespana w całości od 19-6.30 :szok::-D teraz D. bawi się z Alicja a ja mam czas na cokolwiek innego. Tak mu marudzilam, że wolne przeze mnie sobie wziął :-p

reklama
Do góry