reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Happy tą starą nazwę też kojarzę. Zresztą tak jak napisałam wyżej, róbcie co chcecie, a mnie to coraz mniej chyba interesuje i nie mam zamiaru dochodzić i zastanawiać się o czym tam toczy się rozmowa. Peace & Love ;-)

reklama
ale KANIU było pisane... tylko widocznie nikt na to większej uwagi nie zwrócił.. o widze, że i HAPPY to samo do ELONY napisała. na tym kończę ten temat. i tak jak E-LONA juz stwierdziła peace and love.

Heh...i tak źle i tak niedobrze,co byśmy nie zrobiły będzie xle...niestety,przysłowie o piekle wybrukowanym dobrymi chęciami znów się sprawdza- chcąc Wam oszczędzić czytania co która ma do której,zrobiłyśmy źle- trzeba było tu zostac- same,bo wszystkie byśmy wypłoszyły...ech...:(((

Makuc z tego co pamiętam to nie było ale być może nie doczytałam... pamiętam tę rozmowę bo sama w niej uczestniczyłam o "sali samobójców", o terapii itd...
Happy skoro stworzyłyście grupę dla dobra sprawy, by rozwiązać konflikty między sobą to ok.
Alicja to odebrała inaczej, ja też może też dlatego, że pamiętam z zamkniętej dyskusję na temat tworzenia kolejnej grupy.

Ostatnia edycja:
Ja napiszę tylko tyle - to forum bardzo dużo dla mnie znaczy i nie raz to podkreślałam i naprawdę nic się pod tym względem nie zmieniło u mnie.
Bardzo Was lubię i bardzo mi przykro, że jakoś forum pustoszeje, bo zżyłam się z Wami i uzależniłam od Was ;-)

KANIU :* to wiedzcie, że jest inaczej i że nie chodziu tu o zamknięta grupe w sensie takiej o jakiej bylo pisane wiadomogdzie. Proszę, zrozumcie temat, bo po co robic po raz kolejny awanturę z niczego tak na dobrą sprawę? wyjasnione? wyjasnione. :* poza tym na logike, jezeli miałaby to byc zamknięta grupa dla pisanie o dupiematyni to wciełoby nas z głównego, prawda? a jest tak? czy cokolwiek sie w tej kwestii zmieniło? nie... :-(

Witam się po długim weekendzie

Widzę ,ze atmosfera panuje tu okropna ostatnio. Ja nie będę się wypowiadać , bo to nie moja już sprawa.
Bardzo proszę nat o usunięcie mnie z grupy zamkniętej.
Dziękuję

reklama
Do góry