reklama
A ja padam...Plecy mnie tak bola jak w 8 miesiacu ciazy,do tego brzuch mnie ciagnie i wszystkie kosci miedzy nogami..
chyba troche przegielam ale wszystko w miare jest juz gotowe:-) Ide sie wykapac zaraz jak tylko dam rade sie zwlec z sofy
Mam nadzieje,ze zajrze jutro i ktos tu bedzie bo w tej chwili nie mam sily na pisanie zyczen
chyba troche przegielam ale wszystko w miare jest juz gotowe:-) Ide sie wykapac zaraz jak tylko dam rade sie zwlec z sofy Mam nadzieje,ze zajrze jutro i ktos tu bedzie bo w tej chwili nie mam sily na pisanie zyczen

Dziulka panga to najwiekszy shit jaki moze byc i nie warto tego jesc.To jest"ryba" z Wietnamu ,hodowana w brudnych rzekach,faszeruja ja hormonami,zeby szybciej rosła (wstrzykuja jej mocz kobiet w ciazy).Pisałysmy o tym,ze lepiej jej nie jesc ani nie dawac dzieciom bo ta ryba nie ma w sobie tego co powinna miec ryba ale wiele ludzi o tym nie wie
natolin
Fanka BB :)
Dziulka super, że szef puścił Cię wcześniej do domu
Wioli i jak masaż?
Sheeney no to niedobrze, bo Ty musisz na siebie uważać!!
ooo, widzę, że zostałyśmy same na placu boju :-)
u mnie już w zasadzie wszystko zrobione (jakby było tego wiele
- odkurzone, starte kurze, umyte podłogi, umyta kuchenka i blat kuchenny i wypucowana łazienka, no i prezenty popakowane).
Mąż ubrał choinkę i ustawił żłóbek i jest pięknie!
Chociaż tyle mam z tych świąt...
No i wymiar religijny na pewno będę mieć.
Wioli i jak masaż?

Sheeney no to niedobrze, bo Ty musisz na siebie uważać!!
ooo, widzę, że zostałyśmy same na placu boju :-)
u mnie już w zasadzie wszystko zrobione (jakby było tego wiele
- odkurzone, starte kurze, umyte podłogi, umyta kuchenka i blat kuchenny i wypucowana łazienka, no i prezenty popakowane). Mąż ubrał choinkę i ustawił żłóbek i jest pięknie!
Chociaż tyle mam z tych świąt...
No i wymiar religijny na pewno będę mieć.
natolin
Fanka BB :)
wioli dzięki :-) też jestem z siebie dumna :-)
tak się zastanawiam tylko co by było, gdybym nie była nigdzie proszona na wigilię
no chyba bym po prostu wszystko kupiła i już 
dobra, idę spać, bo już mi z tego wszystkiego odbija...
a coś czuję, że moje dziecko niedługo wstanie... :-/
żeby jeszcze te oczy mniej szczypały...
dobranoc
tak się zastanawiam tylko co by było, gdybym nie była nigdzie proszona na wigilię
no chyba bym po prostu wszystko kupiła i już 
dobra, idę spać, bo już mi z tego wszystkiego odbija...
a coś czuję, że moje dziecko niedługo wstanie... :-/
żeby jeszcze te oczy mniej szczypały...
dobranoc
Ostatnia edycja:
Nat nie wszystko da się kupić chociaż teraz...ja jak robiłam pierwsza wigilię byłam przerażona wiecej kasy straciłam na tel do mamy niż na jedzenie
Ale dałam rady i ty tez byś dała gdybyś musiała
Lecę spać bo jutro wielki dzień dobra oś natolinko
Ale dałam rady i ty tez byś dała gdybyś musiała Lecę spać bo jutro wielki dzień dobra oś natolinko
reklama
W totalnym obłędzie i zabieganiu przedświątecznym dopiero znalazłam chwilę,by nadrobić
.I tez wpadłam tylko życzenia złożyć (aczkolwiek,jak Sarisce cos mi sie majaczyło,że rok temu miałysmy na to osobny wątek).
Wszystkim Mamusiom,Dzieciaczkom i ich rodzinkom zdrowych,spokojnych,radosnych i pięknych Świąt życzę ja z Amelką i M.:-)
.I tez wpadłam tylko życzenia złożyć (aczkolwiek,jak Sarisce cos mi sie majaczyło,że rok temu miałysmy na to osobny wątek).Wszystkim Mamusiom,Dzieciaczkom i ich rodzinkom zdrowych,spokojnych,radosnych i pięknych Świąt życzę ja z Amelką i M.:-)