reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Kroma to sobie nieźle dogadzasz, oby żołądek Cię nie rozbolał, a butki śliczne :-)
Sheeney chyba nie jest tak źle z tymi wyprzedażami, 3 bluzeczki hehe a sukienki dalej niet?
Ragna mam nadzieję że z Hani niejadki wyrośnie jadek :-) faktycznie pospała sobie, Oliwia w ciągu dnia to max 2 h śpi ciurkiem. Również uważam, że każdy psiak powinien mieć własne miejsce, czyli budę lub miejsce w którym będzie mu dobrze. Bieganie psów samowolnie jest rzecz jasna głupotą ludzi, tzn. ich właścicieli. Zresztą moja teściowa mieszka na wsi, tam jest pełno takich psów. Szczerze mówiąc ja mam bardzo ograniczone zaufanie do takich psów, może dlatego że zostałam dwa razy pogryziona przez psa.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez nie mogłabym chodzic cały dzien po domu w pizamie,zreszta ja w ogole pizam nie lubiłam nigdy.Jeszcze do niedawna spałam tylko nago a teraz spie w cienkich spodniach od pizamy i koszulce na ramiaczka.Ale to dopiero od czasu konca poprzedniej ciazy

Kania no niestety chyba nie załoze w najblizszym czasie zadnej sukienki:-( a te bluzki to takie szmatkowate to o zadna rewelacja

Ostatnia edycja:
Ragna- dobrze piszesz. No ale ludzie są agresywni wyżywają się na słabszych i to nie tylko na zwierzętach. Szkoda, że tak na świecie jest, że ci niewinni cierpią, czyli zwierzęta i dzieci.

sheeney- powiadasz nago, ja śpię zawsze w jakiejś koszulce i majtach u mnie nago by się źle skończyło. A ja nie lubię łazić w piżamie, muszę zraz się ubrać, też mam jak Ragna uczucie wymiętoszenia.

Ragna mam nadzieję że z Hani niejadki wyrośnie jadek :-) faktycznie pospała sobie, Oliwia w ciągu dnia to max 2 h śpi ciurkiem.

Hania też na ogół śpi właśnie jakieś 1,5-2 h w ciągu dnia. Dziś odsypiała pewnie święta:p
Kurcze, mam nadzieję, że też uda mi się wybrać na jakieś zakupowe wyprzedaże, ale pewnie dopiero w przyszłym tygodniu w Rybniku, a wtedy pewnie ciuchy będą już przebrane. Hmmm, przynajmniej mniej wydam :p

Sheeney ja to mam przysłowiową "piżamę" ;-)
Ja w weekend tak mogłabym przechodzić a w ciągu tygodnia nie ma szans, bo w piżamie do żłobka dziecka niestety nie odwiozę, to by była heca !!!
Kroma dalej Ci niedobrze?
Ragna u Nas można pomarzyć o jakichkolwiek wyprzedażach heh.

Kania- już mi lepiej, chociaż wiem, że mnie wzdymać zaczyna, muszę zraz wziąć esputikan, jaka ja głupia i chytra jestem, no ale karkówka teściowej palce lizać. A co do piżamy to w UK być mogła iść nawet do sklepu w niej.

Mój mąż to by pewnie nie miał nic przeciwko, gdybym spała nago, ale jakoś nie mogę się do takiej opcji przekonać... A pewnie z wiekiem będzie coraz gorzej:p

Kroma w UK to nawet by nie zwrócili na Ciebie uwagi a tutaj zaraz by zadzwonili gdzie trza...a co do spania nago to u mnie też mogło by się to źle skończyć ;-) Na niestrawność może zakup sobie tabletki ziołowe :-)
Sheeney może jakaś się jeszcze trafi do Sylwestra???

Kroma no wiem czym grozi spanie nago:-D
Mowicie o chodzeniu w pizamie a ja to sie nawet zle czuje jak włosow codzinnie nie umyje,chociaz ostatni ocoraz czesciej sobie odpuszczam..:sorry2:ale jak wiem,ze nigdzie nie musze isc.
Kania wiesz jakbys miała jakas fajna pizamke to czemu nie

reklama
Sheeney to na pewno, ale ja jakoś piżamek nie lubię, czy zima czy lato w koszulce zawsze jakiejś śpię. A co do włosów to ja nie myję codziennie bo nawet niewskazane.

Do góry