reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
eliza jasne,że odpowiem. Wstaję ja,bo:
a)małż wstaje codziennie o 5,więc niech się w święta wyśpi
b) jestem na wychowawczym,więc wstaję "do pracy".
Wierz mi,że absolutnie nie mam mu za złe,że nie wstaje. On lubi spać(zwłaszcza rano),więc pio prostu mu na to pozwalam. A ja nawet nie umiałabym spać,jak Franek by latał

Kania wiesz,że ja o sis twojej myślę cały czas:****

Zakupy w galerii udane(mamaagusi :****). To znaczy,ja nic sobie nie kupiłam,ale chrześnica kupiła sobie sukienkę i :szok:męską koszulę. Mi się udało kupić body dla Franka w C&A i chusteczki w rossmanie.
Jutro w końcu normalny dzień-bez żadnego jeżdżenia. Normalny obiad.

Sheeney ja tez kiedyś słyszałam opinie zeby włosy przetrzymac tydzień to się niebeda przetluszczac dla mnie paranoja
Ragna ja myje głowę kubusiowi co dwa dni bo włosów to on praktycznie niema
Kroma tyle zjadlas?podziwiam ze to zmiscilas ja bym chyba pękła
Kania na chipsy zawsze się miejsce znajdzie;-)Zreszta mam juz dość tych wszystkich sałatek mies bigosow itp potrzebuje odmiany;-)U mnie tez tyle jedzenia zostało ze szok moja mama jeszcze indyka 6kg piekła nawet niewidac ze go ubyło za ro ciasto poszło migusiem niestety:-(Wiadomo kto robil:-D
Wszystkie pouciekaly:-(Mój k ma gościa i niemoge w spokoju wyłożyć się na kanapie z moimi czipsikami mam nadzieje ze zaraz się stleni
Co do wyprzedarzy to rzeczywiście w uk są teraz spore jutro się wybieram mójego k juz glowa boli ze musi iść zemna ale niema ze bo,i musi mi doradzić zreszta kto te torby będzie nosil:-D

Hej! Melduję, że wróciłam do świata żywych i w końcu mogę się najeść różnych smakołyków. Nocka okropna (tak jak wczoraj). Pobudek milion pięćset sto dziewięćset. Chyba to przez te czwórki, które próbują wyleźć.
no to niezle jaja...wspolczucia...
E-lona to dobrze, że Ci przeszło, a nocki współczuję.
Ja dziś miałam cudowną i wyobraźcie sobie, że mimo iż moje dziecko spało to ja się przebudziłam o jego standardowej godzinie ;-)
bylo zjesc butle za niego??:))))))))))
Kania też sądzę, że siostra powinna iść do szpitala i zatroszczyć się o dzidziusia i siebie. W razie potrzeby kroplówki jej dadzą i co tam będzie trzeba.
I też słyszałam, że podobno trójki najgorsze z zębów.
ja slyszalam ze 4. ile w tym prawdy? nei wiem
Wioli mój już śpi od pół godziny za to chipsów nie mam i mieć nie powinnam...
dzis zesmy poszli do sklepu po chleb na spacerze z Leane i dopadlam paczke chipsow curly o smaku chili i zesmy cala zjedli po drodze a mldoa sie patrzyla na nas bo jadla swoj kawalek bagietki
KANIA- niech twoja siora nei iigra z losem... tak nei moze byc....
witam wieczornie i pisze juz co u nas.

no wiec w pracy ok. czekalam na koniec dniowki bo ostatnio jakos sil nie mam....
po pracy do domku, kupilam pizze po drodze, jogurciki dla Leane, kawe. wparowalam do domu to pierwsze co to kawa!!!! siadlam chwilke i potem Leane sie obudzila z drzemki poobiedniej, poszlismy na spacer po jej podwieczorku. po spacerze wzielam sie za prasowanie.poniewaz nikt sie nia nie zajmowal, ona chciala dopasc kupke uprasowanych body swoich co na wersalce ulzoylam. odsunelam kupke bo jakby spadlo na glebe to ino raz. a ta glizda.... ja sie odwracam a ona sama w pionie stoi!!!!!!!!!!!!!!!!! przydreptala sobie blizej wwersalki stopkami uwaznie na nie patrzac i probowala dorwac te ciuszki!!! potem klapnela na dupe a za sekunde zas do pionu!!!!!!
i tak kilka razy!!!!

potem wzielam ja do sypialni i zesmy szalaly, to na lozku mloda zlapala sie krawedzi i dawaj do pionu!!! potem zlapala sie mnei i do pionu!!! kurde spodobalo jej sie!!!:))) moze w koncu zacznie dreptac....

tak w ogole to dzisiaj maz sie zawzial i zrobil Leane obiad inny niz zwykle, ugotowal zielona fasolke szparagowa, kawalek indyka na patelnie i w kawaleczkach Leane jadla!!!:))) wszystko wciela!!!!

potem zeby mamusia miala ciekawe zycie, w kapieli jak Leane chlapala to pytam: a gdzie masz zabke???? a Leane po francusku " quoi????" ( co??) zwalilo mnie to z nog.

a teraz do posmiania: maz mnei namowil na gre w wyscigi samochodowe na kompie.... w pewnym momencie gram i tak sie wczulam ze ....spadlam z krzesla na podloge:))))))))))) malz sie prawie posikal:)))

dziula, wypas:-Dja marzę żeby z moim w coś zagrać...ale on mało "wczuty" w te klimaty... a Leane jak zacznie biegać to ci żadne diety potrzebne nie będą :p

melduję że żyjemy:*

Ida to zapraszam do mnie mój marzy żebym ja zagrała z nim i to najlepiej w fife:szok:
Dziulka ida ma racje żadna dieta ci nie będzie potrzebna

IDUS Leane na razie chodzi pod paszki, za raczki ale dzisiaj jej motywacja coby zwalic kupke poprasowanych ciuchow -totalnie rozwalila:)))) do biegania to jej daleko a co do diety to po nowym roku muuusze!!!! jak widze "schab" z tylu pod stanikiem to mnei trafia tak ze mam ochote lusterko ztrzaskac.... a co do gier to kiedys mu obiecalam ze zrobie mu przyjemnosc...zrobilam... jechalam autem po torze z predkoscia 180 w tym po zakretach, przeginalam sie razem z gra,no i skonczylam na glebie:ppppp ale maz dumny ze mnie ze pierwszy raz gralam na tym i tak mi dobrze poszlo:))) nooo cooo sie dziwic jak po prawdziwej autostradzie Dziulasek zasuwal na luziku 140.

MAMAAGUSI co do mojej roboty to masz racje, jak w filmie. a przez to ze drzwi stluczone to caly dzien dzisiaj w przeciagach ze brrr.

a jutro mamy w pracy przyjecie jakies i kazdy prezent dostanie podobno. na 19.30 ide na " impreze". mialam isc dopiero po 20h ale maz mowi zebm szla tak jak sie zaczyna bo to bedzie o mnie dobrze swiadczyc jak o nowej. zrobilam smutna mine ze Leane nei wykapie jutro ani nie pomiziam przed spaniem:(. maz stwierdzil ze takei rzeczy to nei codziennosc i mam isc i nei myslec o nim i o Leane.

WIOLI moj malz keidys namawial mnei na mecz rugby a ze nie kumam nic w tej grze poza tzw bramkami to sie wytnie... predzej auta mnie kreca i umyslowe jakies gry typu scrabble. a o fifie to juz w ogole niech zapomni. wole ogladac mecze w tv.

reklama
Ida to zapraszam do mnie mój marzy żebym ja zagrała z nim i to najlepiej w fife
ejjjjjjjjjj, bez przesady:-p:-p:-pja tam przygodówki lubię:-D
IDUS Leane na razie chodzi pod paszki, za raczki ale dzisiaj jej motywacja coby zwalic kupke poprasowanych ciuchow -totalnie rozwalila:)))) do biegania to jej daleko a co do diety to po nowym roku muuusze!!!! jak widze "schab" z tylu pod stanikiem to mnei trafia tak ze mam ochote lusterko ztrzaskac.... a co do gier to kiedys mu obiecalam ze zrobie mu przyjemnosc...zrobilam... jechalam autem po torze z predkoscia 180 w tym po zakretach, przeginalam sie razem z gra,no i skonczylam na glebie:ppppp ale maz dumny ze mnie ze pierwszy raz gralam na tym i tak mi dobrze poszlo:))) nooo cooo sie dziwic jak po prawdziwej autostradzie Dziulasek zasuwal na luziku 140.

dziula, ja moich teściów raz wiozłam na imprę u nas i do dzisiaj teść pyta czy dalej mam taką ciężką nogę:cool2::-D;-)a ja mu odpowiadam że tylko jak wiozę teściów:-Dżartuję;-)

Do góry