Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
męską koszulę. Mi się udało kupić body dla Franka w C&A i chusteczki w rossmanie. 

no to niezle jaja...wspolczucia...Hej! Melduję, że wróciłam do świata żywych i w końcu mogę się najeść różnych smakołyków. Nocka okropna (tak jak wczoraj). Pobudek milion pięćset sto dziewięćset. Chyba to przez te czwórki, które próbują wyleźć.
bylo zjesc butle za niego??E-lona to dobrze, że Ci przeszło, a nocki współczuję.
Ja dziś miałam cudowną i wyobraźcie sobie, że mimo iż moje dziecko spało to ja się przebudziłam o jego standardowej godzinie ;-)
ja slyszalam ze 4. ile w tym prawdy? nei wiemKania też sądzę, że siostra powinna iść do szpitala i zatroszczyć się o dzidziusia i siebie. W razie potrzeby kroplówki jej dadzą i co tam będzie trzeba.
I też słyszałam, że podobno trójki najgorsze z zębów.
dzis zesmy poszli do sklepu po chleb na spacerze z Leane i dopadlam paczke chipsow curly o smaku chili i zesmy cala zjedli po drodze a mldoa sie patrzyla na nas bo jadla swoj kawalek bagietkiWioli mój już śpi od pół godziny za to chipsów nie mam i mieć nie powinnam...
ja marzę żeby z moim w coś zagrać...ale on mało "wczuty" w te klimaty... a Leane jak zacznie biegać to ci żadne diety potrzebne nie będą ejjjjjjjjjj, bez przesadyIda to zapraszam do mnie mój marzy żebym ja zagrała z nim i to najlepiej w fife

ja tam przygodówki lubię
IDUS Leane na razie chodzi pod paszki, za raczki ale dzisiaj jej motywacja coby zwalic kupke poprasowanych ciuchow -totalnie rozwalila))) do biegania to jej daleko a co do diety to po nowym roku muuusze!!!! jak widze "schab" z tylu pod stanikiem to mnei trafia tak ze mam ochote lusterko ztrzaskac.... a co do gier to kiedys mu obiecalam ze zrobie mu przyjemnosc...zrobilam... jechalam autem po torze z predkoscia 180 w tym po zakretach, przeginalam sie razem z gra,no i skonczylam na glebie
pppp ale maz dumny ze mnie ze pierwszy raz gralam na tym i tak mi dobrze poszlo
)) nooo cooo sie dziwic jak po prawdziwej autostradzie Dziulasek zasuwal na luziku 140.

;-)a ja mu odpowiadam że tylko jak wiozę teściów
żartuję;-)