Witajcie
Nadrobiłam wczorajszy dzionek:
KANIA faktycznie święta miałas raczej mało relaksujące. I te pobudki :-(. Niefajnie. Tego wujka to chyba lepiej omijac z daleka skoro ma taki wpływ na Oliwkę ;-), a może to jednak ząbki?. Strasznie martwi mnie sprawa Twojej siostry. Jeśli faktycznie biegunka jest tak silna , to to dzieciątko może mieć braki do prawidłowego rozwoju. Musisz chyba ja silą zaciągnąc do tego szpitala, dla dobra dziecka. A co z Twoją ręką , bo o kręgosłupie to wiem.
MAMAAGUSI jakie butki kupilas? Wrzuc fotke na modowy. A co do mleczka , mój max 210 wypije i to tez nie zawsze. W czym Ty tyle mleczka zrobilas? Bo moja butelka przyjmie max 260.
WIOLI widzę ,ze nasze chłopaki podobne. Mój tez ostatnio calutki ,glęboki talerz rosołu zjadł. No i ledwo skonczyl i zaraz mięcho wcinal z ziemniaczkami i burakami. Nie mam pojecia gdzie mu się to zmiescilo. Baw się dobrze na wyprzedazach i bardzo dobre podejscie : kto te torby będzie nosil jak nie chłop ;-)
KROMA a jakie butki ma Arek? O widzę ,ze fotke wrzucilas. Bardzo fajne i tez nie widzialam takich w Bartku.
RAGNA u mnie zeby nie było za dobrze ,to starszy synus to straszny niejadek ... także mam równowagę w domu. Ja mojemu Dodkowi myję wloski codziennie.
SHEENEY zawsze to 3 bluzki ;-). Ciekawe czy u nas te wyprzedaze się poprawily?! Bo zauwazylam ,ze często robią ludzi w balona- dopisując jakąs wyższą cenę , którą skreslają zeby wyszlo ,ze kiedys kosztowalo drozej, a w rzeczywistosci placisz tyle co wczesniej. Już widzialam takie czary-mary. Co do chodzenia w piżamie i nieumytych wlosach – mam tak samo! ;-) Pizam nie lubię – spię w króciutkich spodenkach i koszulce na ramiączkach , a wlosy myje codziennie przed pracą (no chyba ze zaspię sobię) ;-) Mnie się wlosy nawet nie przetluszczają , ale po prostu lubię jak są takie swieżutkie. I tez slyszalam kiedys ,ze nie wolno myc codziennnie, a ja cale życie tak robię i suszę suszarką ZAWSZE i fryzjerka mi znow mowi ,ze mam bardzo zdrowe wlosy.
EMILIAB dobra żonka z Ciebie ;-). Fajnie ze wypad na zakupki udany. Są już jakieś obniżki w sklepach?
DZIULKA super ,ze Leane już w pionie . Lada dzien sama ruszy ;-) Widzę ,ze przezywasz gry jak ja. Impra w pracy? Hmmn super ;-) Idz i baw się dobrze !
IDA usmialam się jak powiedzialas teściom . Chyba im kopara opadła ;-)
RYSIA wywal już tych gosci i wracaj na forum. Zdrówka dla Miłka!!!!
Jeśli chodzi o gry to przygodówki są git ,ale kupa smiechu jest np. w Buzz'ie

. Inne moje ulubione to oczywiscie typ: investigation ... CSI itd.
MARGERITA Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek ;-) . Masz już prezent upatrzony?
DAWIDOWE gratuluję ząbka ,ale wspolczuję nocki. Fajnie ,ze swięta udane , a prezenty , no cóż.... zawsze musi być jakis niewypał. Mój Dorian dostal taki mikser , który ma na bokach otworki w róznych ksztaltach i wrzuca się tam klocki... niestety okazuje się ,ze klocki nie wchodzą za chiny w te otworki. W dodatku ten mikser gra potworną melodię , wyje tak ze głowa pęka.
E-LONA oby Ci jeszcze ten kaszel i katar przeszedł w tym roku!!!