reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ELIZA jak ty piszesz te godziny to dziwnie mi jakos ze ty na drugim kontynencie:))))

no nic godzina przyszla i ide spac bo mi sie juz buzior drze:ppp do jutra kochane i mam nadzieje ze jutro bedzie tu dziki tlum rozszalalych mamusiek z relacjami poswiatecznymi:)

Ale cisza...
Mi Makuc też brakuje, mam nadzieję, że dzisiaj już będzie :-)
A ja dzisiaj miałam cudowną noc, już nie pamiętam kiedy tak było. Pudzianek poszedł spać przed 19 i obudził się o 7:10. Nie było nawet żadnej pobudki na smoka :szok:
Jak ja bym chciała, żeby znowu tak było... Ale wiem, że to przypadek był...

Hej

Witam się po świętach ;-). Przeleciały tak szybko ,ze nie zdązyłam wypocząć :-D:szok:.
Najwazniejsze ,ze było super i tak jak zaplanowaliśmy. Prezenty też sprawiły wszystkim ogromna radość. Najbardziej chyba mojemu Mikołajowi , bo dostał PSP i szaleje teraz od rana do nocy:tak:. Dodo dostał swoja pierwszą furę i tez bardzo lubi w niej siedzieć (bo jeszcze jeździć nie potrafi)

Doris ja to tak w tym roku trochę czułam jakby wszystko działo się gdzieś obok mnie, jakby to nie były święta. Natomiast dni jako dni były fajne, nie powiem :-)
Tylko boję się na wagę wejść ;-)
Dzięki, że pytasz.

reklama
Hej! Melduję, że wróciłam do świata żywych i w końcu mogę się najeść różnych smakołyków. Nocka okropna (tak jak wczoraj). Pobudek milion pięćset sto dziewięćset. Chyba to przez te czwórki, które próbują wyleźć.

Do góry