reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ELIZA jak ty piszesz te godziny to dziwnie mi jakos ze ty na drugim kontynencie:))))

no nic godzina przyszla i ide spac bo mi sie juz buzior drze:ppp do jutra kochane i mam nadzieje ze jutro bedzie tu dziki tlum rozszalalych mamusiek z relacjami poswiatecznymi:)

Ale cisza...
Mi Makuc też brakuje, mam nadzieję, że dzisiaj już będzie :-)
A ja dzisiaj miałam cudowną noc, już nie pamiętam kiedy tak było. Pudzianek poszedł spać przed 19 i obudził się o 7:10. Nie było nawet żadnej pobudki na smoka :szok:
Jak ja bym chciała, żeby znowu tak było... Ale wiem, że to przypadek był...

Hej

Witam się po świętach ;-). Przeleciały tak szybko ,ze nie zdązyłam wypocząć :-D:szok:.
Najwazniejsze ,ze było super i tak jak zaplanowaliśmy. Prezenty też sprawiły wszystkim ogromna radość. Najbardziej chyba mojemu Mikołajowi , bo dostał PSP i szaleje teraz od rana do nocy:tak:. Dodo dostał swoja pierwszą furę i tez bardzo lubi w niej siedzieć (bo jeszcze jeździć nie potrafi)

Doris ja to tak w tym roku trochę czułam jakby wszystko działo się gdzieś obok mnie, jakby to nie były święta. Natomiast dni jako dni były fajne, nie powiem :-)
Tylko boję się na wagę wejść ;-)
Dzięki, że pytasz.

reklama
Hej! Melduję, że wróciłam do świata żywych i w końcu mogę się najeść różnych smakołyków. Nocka okropna (tak jak wczoraj). Pobudek milion pięćset sto dziewięćset. Chyba to przez te czwórki, które próbują wyleźć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry