Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jest dokładnie jak piszesz i w pierwszej i drugiej sprawie. a w pracy to miałaś niezłą przygodę. jak z filmu akcji normalnie scenawitam wieczornie.
MAMAAGUSI nasze dzieci glupie nei sa, nie dadza sobiek rzywdy zrobic jesli chodzi o jedzenie i spanie. Leane chodzi spac o 20.30 i spi do 8.30-9h, czasami dluzej. a co dswinki to wlasnie najczesciej weterynarze maja najmniej doswiadczenia przy nich, przy chomikach,krolikach. no jakby nei bylo zycie nas uczy....
złapała mnie i małża za rękę i zaczęła bieganie. taka przestrzeń, ze ciężko było za nią nadążyć. poszliśmy do wielkiego "piernikowego" domku porobiliśmy zdjęcia Agusia wszystko pooglądała, że aż nie mogliśmy jej odciągnąć. potem jeszcze wstąpiliśmy tam na kącik zabaw i potem poszłam poszukać tam butów i tam już kupiłam. teraz zmeczona już położona i śpi. ale wicie co... do tej pory nie wierze, zrobiłam jej jak zwykle 240 ml kaszki wypiła i się rozpłakała, ze za mało to dorobiłam jeszcze i wypiła jeszcze 160 ml
normalnie ja nie wiem gdzie ona to zmieściła