• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Sarisa widzisz jak to od razu widać komu sprawdzałam prace. A z Twoją pracą nie kapuję. Co ma deszcz do tego, że nie ma zwierząt?
Wioli uwierz mi, że 7 pał to mało jak na 2 grupy.
Nat 2x w tyg zaczynam o 7.10, żeby te zakichane karciane zrobić.

Sheeney z telefonami kto ma lepszy nowszy to chyba w podstawówce :-pJa nie kupuje tel po to zeby mieć lepszy od koleżanki to tak samo jak np z telewizorem mam oglądać tv w czarno białym skoro ktoś wymyślił LCD czy plazmy i lepszy jest komfort w użytkowaniu?

reklama
E-lonka pisałam wcześniej, że pojechałam do mojej pracy pozawozić co trzeba ;-) i chciałam Zuzkowi króliczki, myszki, choimiczki, pieski, kotki a okazało się, że nie ma ani 1 żywego zwierzątka :-(, bo sklep pada :-(. Suchej karmy jak było min.4 firmy tak jest chyba 1-2 i po 1 do 2 worków. Już wiadomo o co kaman?
Nat http://www.groomer.com.pl/index.php?art=zawodgroomer]GROOMER - SERWIS PIEL popatrz na zdjęcia psiaków ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry