• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej! Jestem, ale tak jakby mnie nie było, bo oczy mi się zamykają (Laura jeszcze nie zasnęła) i głowa trochę boli.
Kahaaa jejku mnie by zaraz serce zaczęło walić jak szalone jakby dziecka nie było w łóżeczku, które wg mnie jest bezpieczne. Z Tomcia niezły akrobata, ale trzeba coś z tym zrobić, żeby sobie krzywdy nie zrobił. A propos luku to Ty się nam jeszcze W OGÓLE nie pokazałaś, albo ja przegapiłam.
Mała_mi trzymam kciuki. Może nie będzie tak źle jak myślisz. Ja Laurę szczepiłam w listopadzie i po tym co pisałyście też się bałam, a w sumie bez echa szczepionka przeszła.
Kania, Makuc, Nat poprawy humoru życzę.
Dziulka może za awansem pójdzie i podwyżka.

Więcej nie pamiętam i nie jestem pewna czy to co napisałam to akurat do właściwych osób, bo z pamięci.

ELONA na pewno, ale pytanie kiedy??? w kazdym razie ja i tak mam dosc tej pracy...chcialabym odwalic np 8.30-17h i sobote i niedziele wolna miec ale w handlu tak sie nei da

ELONA bo w pracy atmosfera jest super, przelozeni sa swietni, klienci bardziej znosni niz w mojej poprzedniej pracy,tu mniej sie umecze fizycznie ale za to mam wiecej godzin i te dniowki poryte, np dzis 13-20.40 a jutro na ranek trza leciec na 8.30. to to mnei wykancza. a nei da sie inaczej zrobic....

dziulka przecież ty francuski znasz, nie mozęsz sobie jakiejs biurowej roboty poszukac, chocby jakis office assistance na początek, a potem jakies kursy robic czy co?
elona - oblukałaś? bo wywalam?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry