Bry...z rana jakieś -4 w powietrzu :-)
Nocka kiepskawa, tzn. Oliwia grandziła gdzieś koło 24 i 3 nad ranem, nie wyspaliśmy się z mężem. Piję właśnie drugą kawę ale ziewanko co chwilę uskuteczniam więc pewnie cały dzień taki będzie...
Sarisa zatem miłego odpoczynku wśród gości :-) A co do imion to dla dziewczynki bardzo mnie się podoba, a dla chłopca tak średnio.
Roxannka zaginęłaś w akcji??? jak Patryk??? zdrowi jesteście???
Ida jak Twoje oko??? a mąż cudownie ozdrowiał???
Doris jak samopoczucie??? Ból głowy i dreszcze odpuściły?
Wioli83 jeszcze raz dziękuję, To Ty do mnie teraz wpadaj a ja do Ciebie na wiosnę lub w lecie :-) A kuzynka niech się nie martwi wiekiem, pewnie jest w ciężkim szoku??? Ciąża i Ona heh :-) A Tobie złość przeszła i dolegliwości ??? Wracaj do Nas szybko !!!
Mój Bartek jedzie jutro na wycieczkę pewnie pól nocy będzie Lazil po domu pytając która godzina boi sie zeby sie nie spoznic zawsze tak przeżywa jak gdzieś jedziemy
Też tak miałam.
Kroma zdrówka dla Was dużo, dobrze że komputer sprawny :-) napisz jak po wizycie u lekarza?
renata- ja też bym chciała robić to co lubię w sumie siedzenie w papierach dla mnie nie jest złe, ale wolała bym robić też coś z ludźmi a bardziej z dziećmi. Ja zapomniałam, że byłam w kinie na dziewczynie z tatuażem i powiem mocny i dobry, polecam.
Też marzę o takiej pracy, a co do filmu to u Nas jeszcze nie grają ale jak polecasz to może się wybiorę jak będzie :-)
Dobranocka Wojtuś całe nocki Ci już przesypia??? wow super !!!
Kahaa miło mi to czytać, że lubisz moje wypociny :-) Ja Twojej foty się nie doczekałam :-( A pro po wychodzenia z łóżeczka górą ubawiłam się do łez z Twojej opowieści nocnej :-) I takowe podejście do pracy podoba mi się ;-)
Mamaagusi to całkiem nieźle idzie Ci z tym ponczem, biorąc pod uwagę że kilka dni temu zaczęłaś a w dodatku jeszcze masz naukę :-)
Emiliab ćwiczę i widzę że Ty też, dziś w natłoku zajęć zostaw sobie kilka chwil na ćwiczonka :-) Powodzenia na szczepieniu !!!
Mała_mi trzymam kciuki za szczepienie u Was, i tak samo u
Natolin w poniedziałek.
My pewnie pod koniec tego tygodnia pójdziemy, w piątek może...
Makuc co Cię tak poirytowało??? myślę że mimo Twojego wybuchowego charakteru, inne osoby zrozumieją delikatne zażalenie i nie będzie z tego grandy :-) Ja zrozumię choć sama jestem jak mina heh:-)
Dawidowe Ty w pracy, Laura do żłobka chodzi???
E-lona miłego dnia w pracy :-)
Rysia a u Ciebie jak nastrój i nocka???
Dziulka zatem pozostaje mi pogratulować, cieszę się, że Cię doceniają w pracy. To bardzo ważne, przynajmniej dla mnie by było :-)
Witaj
Madziks20 i ponownie
Dagisu, mam nadzieję że na dłużej zawitałyście :-)
Happy no to miałaś z rana akcję heh, tak to jest jak dziecko przesypia całą nockę a rano ciężko w to uwierzyć i myśli się że jeszcze nocka trwa...Miłego dnia w "rozjazdach" ;-)