Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...a co do spania Amelki,to wypiła mleczko i spi dalej.Ale wolę,by nie spała do południa,bo wtedy drzemka by jej koło 18.00 wypadła i co wtedy????;-)

.Ale oświeć mnie,bo się nie orientuję
- to jest takie imię "Pola" czy to zdrobnienie od jakiegoś innego?Moja koleżanka nazwała tak swoją córeczkę (kiedyś,daaawno Też tak miałam.Mój Bartek jedzie jutro na wycieczkę pewnie pól nocy będzie Lazil po domu pytając która godzina boi sie zeby sie nie spoznic zawsze tak przeżywa jak gdzieś jedziemy
Też marzę o takiej pracy, a co do filmu to u Nas jeszcze nie grają ale jak polecasz to może się wybiorę jak będzie :-)renata- ja też bym chciała robić to co lubię w sumie siedzenie w papierach dla mnie nie jest złe, ale wolała bym robić też coś z ludźmi a bardziej z dziećmi. Ja zapomniałam, że byłam w kinie na dziewczynie z tatuażem i powiem mocny i dobry, polecam.

. Chociażby przy M jak miłość;-)
. wyspaniu albo i niewyspaniu ;-) Cieszę się, ze Tobie humorek też dopisuje :-)No to git :-) Kanius........ze dzis pozytywne nastawienie i u Nat widać po poście, że dzis humor dopisuje.......kurcze i ja jakaś zadowolona jestem to chyba faktycznie coś w tym wsypaniu jest ;-)