Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie PADA i to tak porządnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet grzmi, więc chyba będzie burza. JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przesyłam Wam trochę deszczu kapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkapkap
Pada deszcz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawidowe - a jakie gazetki? też bym sobie poczytała.
Dziewczyny to jak z tym praniem proponujecie?
Z tego co pamiętam to Lolisza pisała, że już pranie i prasowanie zrobiła, a reszta?
Pogoda taka ładna, że wszystko by szybko wyschło, jednak nie wiem czy nie za wcześnie!?
Powiem Wam że nie ma co z domu się ruszać, w domu u mnie na dole chłodno fajnie do tego miska z zimną wodą do moczenia stóp i jest gitara!
Wyszłam wywiesić pranie i zrobić porządek z moimi psiakami bo przegoniły biednego kotka na drzewo i tak stały pod tym drzewem i szczekały, ale już jest spokój i kotem bezpiecznie sobie poszedłnie ma to tamto
![]()