reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe, kto pił i sie nie podzielił:crazy::confused2::-pbo chyba nie w temacie jestem:rofl2:
e-lona, nie idź:-pzadzwoń do dyrki i powiedz ze masz straszną wysypkę na biuście i poniżej pepka i nie wiesz czy to nie zaraźliwe:-p

to ja wczorajszym wzorem spadam bo przy PC nie chce mi sie siedzieć:sorry:bye

reklama
My właśnie zapodajemy TESTOSTERON i ziejemy na maxa ...tak tak jestem fanką :-)

Edit : Iduś a ja zapomniałam napisać jeszcze, że cieszę się, że żurawinka Misi pomogła :-)
Kahha noż jaki piękny cytat :-)
Eliza, Ragna to życzę abyście do mnie dołączyły :-)
Rysia, Wioli chisora w więzieniu. M. mi mówił, że przez porażkę lał tam ludzi :szok:

Ostatnia edycja:
o sariska jak ty jestes i ja jestem to zapodaj zdjecia mieszkanka. ładnie plosie.
ida a ty gdzie??????????????
ja jak piję to się dzilę. dzis herbatkę pijem sobiem grzeczniem

E-LONA dokładnie too już jesgt koooniec i .... :-p swoją droga to dajesz ostatnio Kobieto tak czadu, że Cię nie poznaję dosłownie ;-) odnośnie bólu to może lekarza zalicz i na zwolnienie idź? Trochę odpoczniesz, zregenerujesz siły i za tydzień jak nowonarodzona do pracy wrócisz?
IKAA nadrabiaj, nadrabiaj - mnie też to czeka :-)
DAWIDOWE a może Twoje sąsiadka monitoring i podsłuch w każdym mieszkaniu założyła? :cool: w dzisiejszych czasach nigdy nic nie wiadomo.
Przypomniała mi się opowieść mojego szefa co to razem jechali do pracy. Wyszli z pociągu wieczorem i postanowili się napić bo rano dopiero było do pracy. No i tak potem wracali do mieszkania. A tu nagle płot. Przerzucili walizki przeleźli bidaki i tak jeszcze pare razynapotykali taka przeszkodę. Okazało się że to był ciągle ten sam płot a oni go przełzili z tymi walizakami z lewej na prawą i prawej na lewą
wink2.gif
geniusze jakich mało :laugh2::-);-)

odnośnie streetcomu to mam aktualnie tylko ARIELA, chociaz wiem, że jeszcze jest kampania kaszek i niebawem się eucerinu dla dziecióf szykuje.
RAGNA współczuję :no: a nie możecie Hani do innego pokoju przenieść tak, żeby nie był ściana w ścianę z "cudownymi" sąsiadami? swoją drogą to zaczynam doceniać fakt, że moi sąsiedzi niczym, poza kłótniami i psem szczekającym o 3ciej w nocy, się nie wyróżniają.
ELIZA ja przyjszłam na dobre a Ty pajszłaś. nu, nu, nuuuu.
[A moje dziecko wlasnie sie bawi paczka prezerwatyw...
cool2.gif
I nie da sobie odebrac
hmm9kf.gif
Eliza uważaj, żeby nie podziurawił.
laugh2.gif
przyznajcie się co Wy piłyście? :-):-):-)
KAHAAA
cytat genialny. Szczególnie, że jam imienniczka tej od spirytu. "tomsio up"? przynajmniej nie masz wątpliwości, że już wstał na dobre :laugh2: a opisem picia sambuki bez gaszenia się...przeraziłam :eek::-p
ROXI oddaj mi trochę sił witalnych. Jak obiad u teściowej? smakowało? obyło się bez sytuacji stresowych? wstałaś o 10? o łaaa. zazdroszczę.
ALICJA fajny avek! okurat taki pogodowo-nastrojowo pasujący do aury za oknem. i zdrówka dla Ciebie. Oby nic Cię nie rozłożyło!
RYSIA całkowicie się z Toba zgadzam odnośnie wczorajszego boksowania i z SARISKĄ tyż. A teraz pewnie się już w babskim gronie odstresowujesz? Ja w sobotę znowu na balety wybywam. A co. Jak szaleć to szaleć. a rodzinka (a raczej tata) mi swoim jestestwem cisnienie podnosi, więc wiesz.
HAPPY posta po 4 zapodałaś? :szok: mam nadzieję, że chociaz dzisiaj będzie Ci dane dłużej pospać.

i dzień dzisiejszy moge uznac za zamknięty.
tylko gdzie
- KANIA
- MORIAM (chociaż ona to się weseluje pewnie?)
- ASIK
- WIOLI dzisiaj nie było, czy pomnięłam nieświadomie?
:eek::crazy::confused2:

Ostatnia edycja:
Ida ja pije wode z soczkiem malinowo żurawinowym. Pycha polecam. A jak ta moja niunia wciąga. A co do picia to pisałam o moim szefie.

Sarisa a ja jakoś przez testosteron nie dałam rady przejść i dzis też jakoś nie mam chęci. Zapodaje sobie 3 sezon chirurgów.

Makuc grunt że walizki przetrwały.
A gdzie pisze jaka kampania sie szykuje bo ja nic nie przeczytałam? Ariel to i mam i całkiem niezłe są. Pięknie pachną tylko uważam że dość drogie. Teraz mamie dałam na próbe.

coś moja miałczy w łóżeczku i pokazuje mi że mam pogasić wszystko i iść spać. Czuje się jak bym jeszcze z rodzicami mieszkała.:shocked2:

KAHAAA to już teraz wiesz ;-):-)
DAWIDOWE zazwyczaj jest tak, że nowe ankiety = nowa kampania niebawem a ja ostatnio właśnie jakąś odnośnie eucerinu dla dzieci wypełniałam. a ARIEL rzeczywiście jest całkiem ok tylko cena na tyle odstrasza, że sama za chiny bym go nie kupiła.
SARISKA nie wiedziałam, że "bezmusssk" do aresztu trafił.
IDA weee. gdzie uciekasz?

idę po sibatę. Teraz ja sie dzielić będę. Aaa co.

reklama
Maqc tak mi M. powiedział......podobno w wiadomościach mówili
Dawidowe mi 1 raz tyż się nie podobał, ale potem TE teksty noż masakra.............i weź się uśmiechnij przecież nad rozlanym mlekiem płakać się nie da nie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry