Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kahaa to pora czegoś sie napić...a tak w ogóle kochana powiedz mi czy tam gdzie mieszkasz to daleko od edynburga (czy jak to się tam pisze)bo zamierzam po raz kolejny wybrać się w tamte rejony
DAWIDOWE no to ja już nic z tego nie rozumiem. może oni te ankiety jakoś losowo dają?
SARISA
MAMAAGUSI Ciebie nie wywoływałam, bo wiedziałam, że jesteś
rysia ale ja jade jutro do pracy buuuu
do edynburga mam calkiem sporo, z 3h drogi no moze 2.5 jak sie przycisnie. 1sm tam mieszka. a kiedy sie tam wybierasz?
tez mowie dobranoc. papa
Dziulencjo to bardzo mi miło że jednak dostrzegasz moją obecność i ja rewanżując Ci się tym samym powiem Ci że ja też Cię czytam i cieszę się np "że Twój tata zakumplował się z Leane i zaliczyli razem spacer"
RYSIACZKU no zakumplowali sie, Leane go widziala na chrzcinach jak miala 7 mcy z groszem wiec go nei pamietala, a tak to jak tata wychodzi na papieroska i wraca to jak otwiera drzwi to mloda od razu " papi???" (dziadek). obawialam wczoraj sie ze bedzie ryczec jak go zobaczy ablo bedzie nieufna ale podobno wczoraj najpierw go poobserwowala z daleka a potem ruszyla do ataku))po 5 minutach podjazd do dziadka i "jedzie atko???" i musial ja wziasc do okna.pokazala mu lampy w domu. a tata w szoku byl jak do Leane pwoiedzialam zeby znalazla ksiazeczke z zabka i pokazala dziadkowi zabke to poleciala poszukala ksiazeczki przyniosla otworzyla i udawala glosem zabe. stwierdzil ze madra jest)) ( po mamusi nieprawdaz???)
no nic spadam bo mi bakteria siada w kompie a nie cie mi sie isc po ladowarke....