reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
images

gdzie poranna HAPPY, ELIZA wieczorna/ popołudniowa (?), KANIA, DORIS (chociaż ta to się pewnie z kontrolą zmaga :eek:)

IDA to o której Ty ten tel. miałaś? :cool:

u mnie pracowity dzień się zapowiada. niestety.

a kuku

wchodzę przywitac się zanim kontrola nadciągnie. Takze masz rację makucku - u mnie wciąż 'pod kontrolą' :-(

Melduję ,ze Dodo wrócił do zdrowia. Okazało się ,ze to jednak 3-dniówka była :-). W sobotę go obsypało ale noc juz byla fajna. Wczoraj juz spał sobie smacznie do 9tej .

postaram się Was poczytac póki szpiega jeszcze nie ma.
Milego dnia.

hejka

ja też tylko na moment, korzystam póki M w domu, więc dzisiaj pojawię się ale później. Miłego dnia. Doris fajnie, ze Dodo zdrowy jest. U mnie ciągle Arek budzi się co godzinę, ale afer nie robi, chyba lubi jak go w nocy pocieszę i śpi znowu.

Dzień dobry...wypasionego posta się dziś nie doczekacie, no chyba że coś/lub ktoś mnie natchnie ale się nie zanosi...Dziękuję tym, które o mnie pamiętały Rysia, Makuc, Eliza, Wioli, Ida, Alicja :***. Chciałam jeszcze pogratulować Mamieagusi i Idzie nowych ząbków u Ich Pociech :-) Postaram się być na bieżąco.
Składam zażalenie do Wioli, Ragny, Iki że zamieszają zdjęcia kiedy mnie nie ma :-(
Mam nadzieję, że wyślecie mi na pw, proszę :-)
Lolak witaj na ogólnym :-)
Aaa Doris bardzo się cieszę, że u Was się wszystko wyjaśniło, w sensie że to trzydniówka i jest już po wszystkim.
Makuc, Doris miłej pracy.
Ida
a do Ciebie kto tak z rana telefonuje?

Ostatnia edycja:
Halo

Kaniuś a ja Cię na FB widzialam i myslałam, że tu zawitasz. A tu niespodzianka i nic ani jednej literki :-(
Dorisek łojej ale to juz chyba ostatni tydzień tej kontroli nie :-)
Ida na bank TP ;-). Jak jestem u mojej mamci to oni zawsze o tej godzinie na domowy dzwonią ehh

witam
ej ja nie chcę być pierwsza i to jeszcze w poniedziałek:/w ogóle co za deble dzwonią na domowy o takiej porze wrrrrrrrrrrrrrr
współczuję i cieszę się, że nie mam domowego:-D
a kuku

wchodzę przywitac się zanim kontrola nadciągnie. Takze masz rację makucku - u mnie wciąż 'pod kontrolą' :-(

Melduję ,ze Dodo wrócił do zdrowia. Okazało się ,ze to jednak 3-dniówka była :-). W sobotę go obsypało ale noc juz byla fajna. Wczoraj juz spał sobie smacznie do 9tej .

postaram się Was poczytac póki szpiega jeszcze nie ma.
Milego dnia.
no to całe szczęście, że to "tylko" trzydniówka!

u nas nocka ok choć zasnęłam ok 1 ale wstałyśmy o 7:30 więc nie tak źle. Agusia dała mi grzecznie zjeść śniadanie bo sama jadła wcześniej więc teraz się chwilę pobawimy i może na pocztę pójdziemy bo chyba przyszły ubranka co dla Agusi na allegro zamawiałam.

Nie wiem kto dzwonił bo rozłączyłam:O lepsze niż rzucić mięsem w słuchawkę, nie?:P
7:30 to nie jest wg mnie pyta na socjalizowanie się:/
Nic mi się nie chce.jedna laska korki odwołała bo przypomniało jej się nagle zw ma ferie.Uunorma jak ja nie mam kasy to mi jeszcze zajęcia odwołują
Mamaagusi,a co kupiłaś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry