Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nic szczególnego, jakiś dołek mnie dopadł, i nie puszcza...Kania co słoneczko się dzieje?

E-LONA dokładnie too już jesgt koooniec i ....swoją droga to dajesz ostatnio Kobieto tak czadu, że Cię nie poznaję dosłownie ;-)

Doktor E-lona myśli, że to uczulenie na spermę.e-lona, nie idźzadzwoń do dyrki i powiedz ze masz straszną wysypkę na biuście i poniżej pepka i nie wiesz czy to nie zaraźliwe
![]()

Już to sobie wyobrażam.elona nie idz, powiedz ze trawy się opaliłas i nie możesz zajęć prowadzić do to zbyt śmieszne
Pewnie nawet nie byłabym się w stanie wytłumaczyć ze śmiechu. No i w końcu wywaliliby mnie z roboty. Chociaż jakiś + by z tego był. 
bo zbluzgałabym z góry na dół! ja dźwięku nie wyłączam bo my mamy jeden na dwa pietra (2słuchawki) i zazwyczaj mama na dole odbiera po pierwszym sygnale jakby co, tylko ze dzisiaj jej nie ma - wyczuli dzień, nie ma co
powiedz że podejrzewasz nową wredną odmianę półpaśca, i przez tydzień nie zamierzasz wychodzic z domu, nawet do lekarza

:-):-):-)

PO RAZ PIERWSZY!!!!!!!!!!!!!!!

Doskonalę rozumiem, pozbieraj i wracaj :*** byle szybko !!!Dziewczynki przez jakiś czas mnie niebedzie nie traktujcue tego osobiście jestem z wami myślami!muszę pozbierać myśli ....