reklama

Październikowe Mamy 2010

Idek brawo ;-). Ja o tej godzinie byłabym pewnie nieprzyjemna ;-), ale czy rzuciłabym słuchawką?? Niewiem, ale teraz wiem, że to działa :-). W sumie na szczęście, że nie oddzwaniali, że niby coś przerwało
Kania co słoneczko się dzieje?
Wioli ja myślę :-)

reklama
Kania to posyłam promienie słoneczka, bo u nas pięknie dziś świeci :-)

edit: Miłego dnia Wam życzę......
miałam :-)....teraz jest :-( i już wiem co mi pomoże......no nie kuźwa Dorisku, że ta baba u Ciebie :-(.........no nic to teraz mi M. został heheh

Ostatnia edycja:
Hej! Humor mój odszedł razem z weekendem.
Sarisa ale masz fajny suwaczek. Teraz to powinno z górki pójść.
Kania dużo promyków słońca przesyłam na poprawę nastroju.
Ida współczuję pobudki. Ja na noc wyłączam dźwięk w telefonach.
Doris super, że Dodo ma się już dobrze.
Kroma pobudki co godzinę? :szok:
E-LONA dokładnie too już jesgt koooniec i .... :-p swoją droga to dajesz ostatnio Kobieto tak czadu, że Cię nie poznaję dosłownie ;-)
mediumk9afbu554902e51a1cd7696236.jpg
e-lona, nie idź:-pzadzwoń do dyrki i powiedz ze masz straszną wysypkę na biuście i poniżej pepka i nie wiesz czy to nie zaraźliwe:-p
Doktor E-lona myśli, że to uczulenie na spermę. :rofl2::-D:rofl2::-D
elona nie idz, powiedz ze trawy się opaliłas i nie możesz zajęć prowadzić do to zbyt śmieszne
Już to sobie wyobrażam. :-D Pewnie nawet nie byłabym się w stanie wytłumaczyć ze śmiechu. No i w końcu wywaliliby mnie z roboty. Chociaż jakiś + by z tego był. :-D

Powinnam iść kuchnię ogarnąć, a jakoś mi się nie chce. Daniel wczoraj coś mi zaczął kaszleć sucho i chyba mu się katar robi. Laura też coś ostatnio nos z rana jakimiś suchymi glutami przytkany.

heh, mają szcze scie że nie dzwonili ponownie:laugh2:bo zbluzgałabym z góry na dół! ja dźwięku nie wyłączam bo my mamy jeden na dwa pietra (2słuchawki) i zazwyczaj mama na dole odbiera po pierwszym sygnale jakby co, tylko ze dzisiaj jej nie ma - wyczuli dzień, nie ma co:crazy:

e-lona, oj tam na spermę:rofl2:powiedz że podejrzewasz nową wredną odmianę półpaśca, i przez tydzień nie zamierzasz wychodzic z domu, nawet do lekarza:-p

a mnie moje dziecię dzisiaj rano wezwało do swojego pokoju słowami UWAGA UWAGA!!! : "MAMA":szok::szok::szok::-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-DPO RAZ PIERWSZY!!!!!!!!!!!!!!!
i jak siedziałam w tamtym momencie na kibelku tak stanęłam na bacznosć:rofl2::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry