Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aaa i poratujcie mnie: zrobiłam pierwszy raz kapuśniak i jest za kwaśnyjak go uratować?
lece zaraz na zebranie z rodzicami, będe wieczorkiem, help mi z tym kapuśniakiem:-(

a jeśli wciąż mimo mej rady tak uważasz to NIE PSUJ GO kobiecino kochana radami Małej Mi (aczkolwiek są one prawdziwie przydatne i godne zastosowania w praktyce
), tylko podeślij ku mej skromnej osobie kurierem tudzież gołębiem - czymkolwiek!!! bo przez ciebie właśnie mój język siega pępka!!! czy ty wiesz co to będzie jak się bardziej wydłuży?!?!?!?!

,borek biega i trzaska drzwiami od lodówki po drodze zahaczając o kota (jego ogon),mama mnie wykiwała bo miała przyjechać na obiad z tatą i bratem ale okazało się że mój brat (20lat) ma ospe
no i nie będą ryzykować,ja oczywiście obiad zdążyłam już przygotować
kury najedzą się ziemniakow a przynajmniej z mięsem mam spokój na jutro.
nie ma to jak cichy wielbiciel nad ranem 
moja Isia nie jest niegrzeczna :-) moja Isia jest po prostu twórcza

nie no wymiekłam
taki długi masz język
do pępka mówisz
? kurcze ja też tak bym chciała, w sumie jeszcze troche dłuższy i małz byłby mi niepotrzebny

niech no tylko sie mi tu wszystko ustabilizuje i zapraszam do siebie na kakałko :-)a nas gitez majonez, troche zalatana byłam bo rano praca, a po południu zebranie z rodzicami ale dość szybko poszło. mamy dziś z Isią babski wieczór (i tak będzie do końca tego tygodnia niestety) bo małż ma popołudniówki więc do w domu będe go miała najwcześniej o 23 :-( buuu....