reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kroma zdradź instrukcję montaż takiej zjeżdżalni:-D. Franek robi sobie ślizgawkę z... torsu męża lub mojego;-)
makucku musiałam odpocznąć,bom się zmęczyła bb-owaniem. I dziękuję ci za czerwone słowa:*

Kroma to niczego nie zmienia, że ona nie napisała personalnie, że to ja ten priv wysłałam, szczególnie, że sama napisała, że chce, żeby to było upublicznione :szok:

Emiliab a to są zastrzyki domięśniowe???
Może to na razie w razie "W" nie dopuszczaj do myśli :-)
A jakby co to podeślę mojego małża, będzie miał wprawę :-)
Makuc wiesz, że praca nie zając, a medal już dostałaś więc może daj sobie na luz :-)
Kiedy szefuncio się zapowiedział???

Emiliab mój w brzuch też już dawał, więc tym samym doświadczenie w tym temacie ma. No chyba ze trzeba będzie na "gwałt", to Happy jest bliżej i też doświadczona :-)

Pomyślałam sobie ze wejdę podzielić sie z wami ważnymi wydarzeniami w moim życiu wchodzę i czytam i co mózg sie lasuje!zacznę od tego ze nie powinno sie obrażać nikogo a napewno nie kobiety w ciąży która trzy razy bardziej jest wrazliwsza niż my tak nie wolno:no:nat piszesz ze sariska obrazila cię tym ze nazwała cię fanatyczka przypominam tylko ze ty wcześniej nazwalas ragne schizofreniczka i ona tez czuła sie urazona a wyszło na to ze jedna z dziewczyn posadzila ja o wykurzenie cię z forum co nie jest prawda zreszta sama Ragna napisała ze chciała wyrazić swóje
poglądy i nikogo nie obrazić czego nie zrobiła zreszta !powiem wam ze niewiem jak nazwać nawet to co sie dzieje strasznie mocne słowa tu padły burzymy sie jak ludzie w kolejce niechcą przepuścić kobiety w ciąży a na tym samym forum czytam ze kobieta w zaawansowanej ciąży jest Podla i zlosliwa i to od wtedy gdzy zaszła w ciążę !Przykre

reklama
Na dzieńdobry nie chcę żeby tu się tu ktoś kłócił....skoro czarę goryczy przelałam i zaczęłam na głównym tak też na głównym to zakończę tak więc Emiś, Kroma, Maqc(Was wymieniłam, bo pisałyście, żebym to na priv przenisoła) i reszta mam oczywiście. Bo zdaję sobie z tego sprawę, że nie macie ochoty tego czytać tak więc proszę o wyrozumiałość

Emiliab no ja właśnie jestem za tym, żeby mówić sobie tę prawdę, tylko wydawało mi się, że powinno się to robić prywatnie.

czyli prawdę piszemy sobie na privie, a tu ściemniamy. Ok. To teraz już wiem jak postępować.

Emiś jak już napisałam nie to było moim zamierzeniem....ale faktycznie jeśli Nat napisała do mnie to co napisała a ja zrobiłam jak zrobiłam.przepraszam Cię za to....nie chciałam, aby atmosfera znowu była jaka jest :-(
Maqc a Twojego myślenia niestety nie zrozumiem, bynajmniej wiem, ze jedno spotkanie w life nic nie zmienia jak widać....najwidoczniej byłam nieszczera skoro jest TAKA Twoja postawa.
Nat bo TY masz cudowną pamięc prosze napisz mi czym Cię jeszcze obraziłam skoro TAk o przeszłości wspominasz. A pozatym ja Ci pisałam o moich problemach jedynie ty sie nadal nie podzieliłaś, a uważałaś, że trzeba cię pocieszać( tylko nie znając problemu ciężko to zrobić) i jeśli ktoś tego nie robi- to w Twoich oczach już jest beeeee i już go nie lubisz. Ty się uważasz za szczerą no tak szczerze zawsze odpowiadasz, ze tego powiedzieć nie możesz :-(. Śmijeesz, że ta dobra i wyrozumiała nazwała Cię fanatyczką ....no cóż jak pisałam tak zawzięcie broniłaś używając takich słów, że chciałam, żeby i Tobie ciśnienie sie podniosło( a wiedziałam, ze tak będzie bo to Twój czuły punkkt). A pozatym najbardziej podobają mi się Twoje teksty musiałam to napisać, ale mnie zlinczujecie. To albo jesteś szczera i bierzesz odpowiedzialość za to co piszesz, albo się usprawiedliwiasz zanim napiszesz. Cóż jeszcze ................to są ostatnie moje slowa w tej kwestii i nie mam zamiaru nic więcej napisać. Dla mnie ten temat właśnie zakańczam...... Po raz kolejny Was przepraszam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry