Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
:-)
:-).
. Może być męczące;-)
. Kupiłam jej voucher na zabiegi kosmetyczne na twarz;-). Nie wiem,kiedy wrócę na BB,ale czytać chyba będę(uzależnienie
)Niech się uspokoi, bo mi jest źle:-od mojego męża który ma tu dzisiaj niezły ubawalicja to Isia jeszcze nie śpi że piszesz że szaleje:-)?
Może znalazłaś ją też dzisiaj w piekarniku tak jak ja mojego łobuza?![]()
"znalazłaś go przed czy po rozgrzaniu?

"od M: "jak to co? najlepiej 20letnia whisky kupMała Mi, z tym portfelem to fajny pomysł. Zaraz napiszę do kuzynki i obadam, czy wujkowi by się nowy przydał.

"chcemy otworzyć dziewczynom oczyWioli, Ida powiedzcie co chcecie osiągnąć swoim wspólnym atakiem na mnie? O co Wam chodzi? Jaki jest cel Waszego przemyślanego działania?
a od ciebie prawdy i szczeroscino coś ty?!?!?! na pewno nieida to samo dzisiaj pomyślalam sobie po południu, że jak inne dziewczyny nasz podczytują to muszą mieć ubaw na całego, ciekawe czy na którym jeszcze pod-forum takie rzeczy się dzieją jak u nas?:-)

spoko luuuuuuuuuuz, kończę żubra a 4 wareckie czekająNo jesteś idulcu drina chcesz ze warecki przy twym boku?w razie w mam sporo

powtórzę sie: zeby wam otworzyc oczy. bo nie podoba sie nam że świetne laski odchodzą stąd. i przypomnę tylko jak było ze mną: kto o mnie pytał, jak "odpoczywałam" od bb? 2 osoby? i teraz porównajcie to z odzewem w drugą stronę. w przypadku sariski jest identycznie. jeszcze tłumaczyć?Tak jak pisałam wcześniej naprawdę uważam że można wszystko załatwić prywatni e. Po co tu angażować dodatkowe osoby???
nie da sięWitam witam i o zdrowie pytam
kto mi streści dzisiejszy temat?