Baśka_28
Fanka BB :)
witam.renata Ty także w ciąży?teraz coś tak przelotem wpadło mi w oko :-)gratulacje!!dawidowe ja bardzo długo nie chciałam mieć dzieci ale jak poznałam mojego małża to zmieniłam zdanie potem myślałam zawsze że bedzie tylko jedynak i sobie wymyśliłam że to bedzię synek i przyszedł na świat Kamil
pózniej takie miałam wahania że może jednak drugie żeby miał się z kim bawić, nie był kiedyś sam na świecie( bo jednak kuzynostwo to nie to samo) ale nie ukrywam że z jednym dzieckiem jest łatwiej,wygodniej i w ogóle ale jednak u mnie przeważyła chęc żeby mieć jednak tą córeczkę żeby ją czesać, ubierać w sukieneczki takie babskie sprawy itp ale wiadomo nawet jak bedzię synek będę szczęśliwa ważne żeby było wszystko ok
a samopoczucie mam nawet dobre z tym że jakoś mam zawroty głowy i silny ból w dole brzucha
pózniej takie miałam wahania że może jednak drugie żeby miał się z kim bawić, nie był kiedyś sam na świecie( bo jednak kuzynostwo to nie to samo) ale nie ukrywam że z jednym dzieckiem jest łatwiej,wygodniej i w ogóle ale jednak u mnie przeważyła chęc żeby mieć jednak tą córeczkę żeby ją czesać, ubierać w sukieneczki takie babskie sprawy itp ale wiadomo nawet jak bedzię synek będę szczęśliwa ważne żeby było wszystko ok
a samopoczucie mam nawet dobre z tym że jakoś mam zawroty głowy i silny ból w dole brzucha

.
.
:-
),czułości (tak potrzebnej kobiecie) i bliskości (osób które naprawdę kochasz), a z córy życzę Ci samej radości i by sprawiała Ci same powody do dumy, aaaa i zapomniałabym....oby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego-tego Ci życzę z serducha całego
żyj nam długo, szczęśliwie i nigdy się nie zmieniaj i nie poddawaj. Jesteś super Babka!