reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania ja miałam tak samo jak Makuc i jadlam wszystko do czasu aż wyszła alergia wtedy ograniczyło się do kilku skladników.

A ja mam się w miarę dobrze dziewczynki,w miarę bo dokuczają mi cały czas mdłości-przy maksymalnym nasileniu jak przebieram pieluchę borkowi-no i senność ale juz mniejsza niż całkiem na początku.

reklama
hej hej

Przepraszam ,ale czasu brak. Nie mam Was nawet kiedy poczytać. Od poniedziałku jakoś sporo do zrobienia.Niedzielna wizyta sarisków była superowa, ale strasznie szybko zleciał ten dzionek. Przykro mi bylo ,ze znów musieliśmy się pożegnac. Muszę wam powiedzieć ,ze sarisa wygląda ślicznie i wcale się nie dziwię ,ze wszyscy jej mówią ,ze powinna być ciagle w ciąży. Mój Miki był pod wielkim urokiem Zuzi i bardzo chętnie z nią spacerował i jej pilnował. Ona chyba też go polubiła , bo nawet żegnając się czekała aż z nią pójdzie. Całe szczęscie już następne spotkanko zaplanowane w niedługim czasie , bo czuję niedosyt.

renatka chyba jeszcze nie miałam okazji Ci pogratulować , także niniejszym to czynię ;-). Niech Ci ta ciąża lekką będzie :-D . mam nadzieję ,ze mdłosci szybko miną i będziesz czuła się tylko swietnie !!

dziulka spóźnione życzonka imieninowe. pamiętałam ,ale nie było jak wejsc na bb :-(. Wszystkiego Najlepszego!!! Obyś nigdy nie stracila tego swojego poczucia humoru!

baska trzymam mocno kciuki ,zeby wszystko było dobrze. Jestes jeszcze w szpitalu???

Wybaczcie ale więcej nie doczytałam.

RENATA mam nadzieję, że mdłości i zmęczenie szybko odpuszczą. No i najważniejsze, że poza tym wszystko ok!!!
DORISEK zazdroszczę Wam tych spotkań z SARISKĄ :zawstydzona/y:

miałam pracować ale jakoś kompletnie brak mi weny twórczej.. :eek::szok::confused::sorry2:

witam poludniowo:))
Renata dziękuję, że pytasz, Ania ma się dobrze, przybiera na wadze choć na zdjęciach wygląda na kruszyneczkę. Niedługo mają wizytę u urlologa, poza tym wszystko w miarę ok.
A Ty jak się czujesz?

Jako mamy karmiące byłyście na jakiejś diecie - w sensie czegoś nie jadłyście itd, bo siostrze kazali jeść od początku wszystko, więc zjada wszystko co popadnie.

mi od dnia porodu lekarza kazali jesc wszystko to co w ciazy czyli jadlam wszystko, i pomidory, i kiszone ogorki, i smazone mieso, cole pilam wiadrami i mloda kolek nigdy nie miala. malo tego w szpitalu przyniesli mi wybitnie ostry kuskus po marokansku i mi gebe az wypalalo jak jadlam ale mlodej nci nie bylo jak cycala:pp

BASKA przykro mi i cie rozumiem, ale z drugiej strony lepiej ze to teraz sie stalo niz w pozniejszej ciazy. jestesmy z toba, przytulam cie mocno i ... owocnych staran w neidlugim czasie:)))

RENATA pytasz co dodstalam to juz ci mowie : perfumy Diora, powiesc a.musso , gre na konsolke ds , bonsai - od meza, a od mamy pizame, zegar na sciane johny hallydaya i koszulke bo na koncert idziemy za meisiac niecaly:)))

KANIA i EMIS co to za smutasy i dolki?? ja stawiam VETO:)

u nas upal jak szlak - 28 w cieniu. rano bylam na placu zabaw to glizdencja rozwalila drugie kolanko do kompletu:)) w mysl zasady "jak sie wywalisz to sie neinauczysz":)))zaraz zgram filmiki i zarzuce :))

poza tym nocka przespana do 8h. mlodej przebila sie dolna trojka z jednej strony tyle co, ta druga juz niezle wyglada i gorna trojka à la wamiprek jest neizla:)))

a ja wlasnei robie peiczen zwarzywkami i wsuwam nektarynki:))

Baska bardzo mi przykro i bardzo bardzo ci wspolczuje:-(trzymaj sie dzielnie jestesmy z toba!

Po wiadomosci od baski niewiem co juz napisac:-(

reklama
Do góry