makuc
Fanka BB :)
nadrobię?
może chociaż część doczytam zanim Alicja wstanie...
RYSIA a wiesz, że z WWA do LBN już droga niedaleka?
DZIULA noooo w końcu! teraz rozpakowuj się, ogarniaj i zdawaj raz, dwa relacje jak Ci się w PL podobało. Pusto tu bez Twoich postów wieczornych.
KROMA :* dla Ciebie, boś Ty kobieta w pełni zapracowana ostatnio.
AGNIESZKA o 5?
współczuję. Dla mnie ostatnio pobudki o 7 to za wcześnie (no chyba, że mam lekcje na 6 rano, to wtedy inaczej na to patrzę ;-)).
BAŚKA mam nadzieję, że ten stres niebawem zostanie Ci wynagrodzony i że w końcu uzgodnicie wszystko z tym mieszkaniem.
KANIU :-
-
-( czyli bunt dwulatka u Was w pełni?
kurcze, mam nadzieję, że Oliwia szybko "złagodnieje", bo Ty się przecież nie możesz denerwować.
i tyle doczytałam.
może chociaż część doczytam zanim Alicja wstanie...RYSIA a wiesz, że z WWA do LBN już droga niedaleka?

DZIULA noooo w końcu! teraz rozpakowuj się, ogarniaj i zdawaj raz, dwa relacje jak Ci się w PL podobało. Pusto tu bez Twoich postów wieczornych.
KROMA :* dla Ciebie, boś Ty kobieta w pełni zapracowana ostatnio.
AGNIESZKA o 5?
współczuję. Dla mnie ostatnio pobudki o 7 to za wcześnie (no chyba, że mam lekcje na 6 rano, to wtedy inaczej na to patrzę ;-)).BAŚKA mam nadzieję, że ten stres niebawem zostanie Ci wynagrodzony i że w końcu uzgodnicie wszystko z tym mieszkaniem.
KANIU :-
kurcze, mam nadzieję, że Oliwia szybko "złagodnieje", bo Ty się przecież nie możesz denerwować.i tyle doczytałam.

Dawidowe skoro sasiadka taka jedza to ja bym sobie chyba nie odmowila wykrecenia jej jakiegos numeru
Dużo pewnie naskrobałyście przez ten tydz i już nie nadrobie.