reklama

Październikowe Mamy 2010

Halo halo
Dziula na Fb składałam, ale pozwolę sobie i tu życzyć Ci wszystkieg naj naj baj. A i się nie dziwię, że jak kupiłaś polskie Michałki to w 2 godziny poszły.
Dawidowe jeszcze raz wszystkiego naj naj naj dla małej księżniczki :-).
Rysia super, że wycieczka dl Wawy się udała.
Idek nic się nie martw będzie dobrze :-) z Twoim biznesem. Idusia pisałam do Małej mi, ale ma jakieś problemy z prądem i więcej nic nie napisała.
Strip ubiłabym tą opiekunkę i od razu bym jej podziękowała i wiesz co złamanego gorsza bym jej nie zapłaciła za TAKA opiekę.
Wioliś a TY jak tam słoneczko?? Pogodzona już z męzusiem? Tylko mi nie pisz, że nie.
Baska trzymam kciuki, zebyscie się wyprowadzili.
Kroma jak malutka w przedszkolu?
Kaniuś jak się czujesz?
E-lona mnie te kubki przekonały ta silikonową podstawką :-)

Widzę, że stare mamy wracają :-) piszcie piszcie.

A że mnie dawno nie było to napiszę co u nas... generalnie Polcia jest cudna śmieję się, gaworzy :-) i rośnie jak na drożdzach, dzis spotkaliśmy dziewczynkę starszą o 2 tygodnie hmm moje wyglądała jakby miała miesiąc więcej (i niewiem czy się cieszyć ;-)). A Zuu jest cudowna śpiewa, tańczy i nawija jak szalona. A ja nie mam czasu na BB, bo cos ostatnio ciężko je zgrać, żeby spały o tej samej godzinie, ale dzis się udało i oto jestem

reklama
Dawidowe- ja zapomniałam, wy mieliście święto wszystkiego naj dla dwu latki, zdrówka dla niej.
Kania- Olka troszkę stęskniona, ale za to ma nową ksywkę kierowniczka, rządzi grupą i już mi śpiewa piosenki z przedszkola.
Sarisa- pozazdrościć takich grzecznych dzieci, niech się chowa Pola zdrowo.

Ja się chwalę, że sama autem jeżdżę, i jakoś parkuję, gorzej z wyjeżdżaniem.

Baśka- trzymam kciuki za mieszkanie.

ruch jak przed moim domem:-p(taaaaaa, jakby taki ruch był przed moim domem to może szyby z okien by nie wyskakiwały:crazy:)
nie mam natchnienia, więc zamelduję że żyjemy
spadam chlupu (albo "muju muju" - wg młodej) to może mózg zacznie pracować:cool:

miałam coś napisać ale mąż mi uświadomił, że pies na dworze nie był :eek::cool: tak więc przelotem wpadam i znikam

a dla LAURY moc życzeń ślę!

460,460,90,2,0;bgadd:noshade.FFF4EF;sharpen:1_01-09-2011%20255.JPG

Witam :-)

My juz na nogach od 6 kuba drugi dzien z rzedu wstaje o 6 z rzadka kupa do tego tak smierdzaca ze :szok: w dzien nie robi wcale mleko pije to samo wieczorem co zawsze wiec niewiem o ci chodzi?pierwszy dzien w szkole za nami bartek ma teraz nauczycielke polskiego pochodzenia odrazu rozsadzila go z jego polskim kolega strasznie mnie to cieszy!:-)niemam zabardzo czasu teraz na forum :-(bo do poludnia mam triche roboty pozniej musze poswiecuc czas bartkowi bo zaczol narzekac ze tylko kuba kuba i kuba przychodzi wieczor to mam tylko ochote polozyc sie na kanapie i nic nie robic z k tak sobieprobujemy sue nie zrec zobaczymy na jak dlugo.....

reklama
Melduję się, że żyję ale od wczoraj w kiepskiej kondycji fizycznej (wirus żołądkowy) rozmowy z muszlą plus gorączka. Także Sarisko samopoczucie do d.... Widzę, że od wczoraj niewiele się spisałyście co mnie martwi i smuci, że Nas tu coraz mniej pisze :-( Dostała mi się nowa robótka, więc w pracy za bardzo nie mam czasu na bb ale podczytuję Was :-) Buziaki dla Was i Waszych Skarbów hurtem i dla każdej z osoba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry