reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam dziewczyny;-) oj malutko tutaj Nas:eek: Mały nie dawno zasnął a ja sprzątnęłam i jestem a tu pustki:crazy:
wioli tak no czasem dzieciaczki zazdrosne są niestety a do tego pewnie musisz pomóc w nauce Bartkowi:sorry:
kaniu oj ten wirus zdrówka życzę:tak:

reklama
ja znowu tylko na szybko, bo ledwo co się z pójściem do wc na spokojnie wyrabiam :confused2::cool::no: czeka mnie sprzątanie, lekcje, plany, brrr na samą myśl już mi słabo. Na dodatek mąż mnie podnerwił, więc już w ogóle nastrój do duszy mam :angry:

heja:))) dzis wolne wiec spoko:) rano mloda sie przebudzila przed 8h co mnei wkurzylo bo nei chcialo mi sie wstawac ale trza bylo....wiec przewinelam zrobilam butle powiedzialam Leane ze idziemy jeszcze pospac troszke i pospalysmy , ja do 9.30 a mloda do 10h:) potem spacer i do sklepu po zakupki, potem obiadek, teraz glizdusia sobie spi jeszcze a ja w meidzyczasie zrobilam zapiekanke makaronowo serowo miesna:)))) zarcia bedzie na 2 dni a zapiekanka rzecz jasna pojdzie sie piec dopiero przed 19h:)))zobaczymy co wyjdzie z tego bo to byl wymysl mojej glowy:)))

Hej! Jestem tak na chwilkę. 2 dni neta nie miałam, bo jakaś awaria była.
Sarisa i kupiłaś kubeczek dla siebie?
Dawidowe wszystkiego najlepszego dla Laurci. Wklej fotki solenizantki z imprezki urodzinowej.
Kroma jak to gorzej z wyjeżdżaniem? Co w tym trudnego?
Wioli a co ten polski kolega zły?
Kania dzis juz lepiej ze zdrowiem?
Baska i jak z mieszkaniem?

E-lona koleś się nie odezwał:frown::baffled: więc nie wiem bo mąż powiedział że mamy poczekać aż sam sie odezwie bo pewnie z pracy nie dał ady wrócić:confused2: a ja już "wylałam się" na to mieszkanie obojętnie mi czy się odezwie czy nie szukam innego bo ileż można czekać :crazy::confused2:

Elona strasznie niegrzeczny zreszta bartek zamiast skuoic sue na lekcji przeorowadzal z nim dyskusje:crazy:

Dziec zlecial:happy: kuba 3razy zrobil rzadka kupe:crazy: mam nadzieje ze zaden wirus sue nie przyplatal do nas:-(

Baśka szukać zawsze możesz, a jak się koleś odezwie to będziecie to mieszkanko mieli.
Wioli trzymam kciuki, żeby te kupy szybko wróciły do normy.
Happy budzik sobie ustaw. :-)

Mnie dni zlatują praktycznie na niczym konkretnym, a mam masę roboty papierkowej do odwalenia i nie mam kiedy. Po pracy obiad, wyjście na dwór, porobienie zdjęć robaczkom, powrót do domu po 19.00. Kolacja, film, dzieciaki do wyrek i prawie 22.00 się robi. Dzisiaj założyliśmy hodowlę gąsienic w starym takim małym piekarniku, który jakimś sposobem (ojciec przywlókł) znalazł się na placu. Ciekawe co z nich wyrośnie. :-)

reklama
ELONA normalnie te gasiennice do ciebie mi nei pasuja, po naszym spotkaniu nie pwoiedzialabym zebys predzej zaczela chodowac... hmmmmm chomiczki??? :-D

HAPPY ale post wypasiony wooow:)

a poza tym to ja chwale mojego gmizdusia dzisiaj, bo zawolala w czasie zabawy SIKU wiec szybko na nocnik chwilke posiedziala, zrobila siku a potem mega kupke:)
a tak w ogole to moje dziecko dzisiaj dal oczadu na zjezdzalni:)

wlazi po tych wielkich schodach i taka dziewczynka z 6 lat wchodzi za leane no i leane siada zeby zjechac a ta mala zlapala leane w pasie i zjechaly razem, leane zeszla ze zjezdzalni odwrocila sie zrobila mine nie z tej ziemi i wrzasnela " pusc mnie!!!!!!" tamta stanela jak wryta:)

tak wogole to po wakacjach teraz tak sie rozgadala ze masakra.... mam wrazenie ze mam w domu papuge.... powtarza wszystko a dzis wieczorem do antka: " tatus w poludnie jadlam frytki i miesko":) zaczyna relacje zdawac:) a z kolei moja mama dzisiaj kupila taki magazyn dla dzieci i tam byla gitarka taka zabawka i plyta z piosenkami,a leane wziela ksiazeczke ktora zalaczona byla i z tytulu przeczytala wszystkie litery!!! T O U P I bo taki tytul tego byl:) rozpoznaje literki i pokazuje np napis na sklepie i jak przypomni se literke to powie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry