Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ZDRÓWKA!!!
jutro kolejny wymarsz. br.

),a ja własnie zaliczyłam ćwiczenia (skalpel) i jestem z siebie dumna bo pierwszy raz (już jakiś czas) trwam w postanowieniu że będę ćwiczyć i mi się to udaje.Do tego chodzę dwa razy w tyg.na 2 godz.treningi (grania w siatkę),więc może do wakacji będę szprycha (albo dętka...no zobczymy jak to będzie)
Poza tym w relacjach damsko-brzydszych u mnie nijak (mój M cały czas pracuje i nie mamy w ogóle dla siebie czasu,a jak już czas się znajdzie to ja nie mam go ochoty spędzać z nim itd,itp).Pracy cały czas szukam-ale na ck rynku jest jej jak na lekarstwo,więc patrząc realistycznie w przyszłość to albo otworzę coś swojego,albo będę pracować za marne grosze (co jak co,ale skłaniam się bardziej ku pierwszej wersji)
.No nic to tyle z rubryki u mnie...idę ogarnąć pranie i do usłyszenia (może jeszcze dzisiaj)
Buziaki dla każdej z Was!!!!!!!!!!
a jak tylko wyszedł to Amelka już dmuchnęła świece chociaż się na nie czaila od kąd je zapaliłam .