reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam z rana bo ja juz spac nie moge. Od godziny wierciłam sie w łózku az wkoncu wstałam. Znowu bedzie to samo zaraz zrobie sie głodna, zjem sniadanie i po 30 minutach bedzie mi sie chiało spac. A o 8 musze wyjsc.

reklama
no ja tak jak napisałam zjadłam i przy włączonym TV (zawsze musiałam miec idealna cisze i ciemnosc) zasnełam i dopiero sie obudziłam. teraz tylko sie ubiore i wychodze.

Ja tez sie witam.
Kiepsko dzis spalam, budzilam sie co chwilę jak tylko chcialam zmienic pozycję. Cięzko juz jest sie wygodnie ułozyć i co za tym idzie wyspac. Dodatkowo przeszla u nas wielka burza w nocy a wiatr byl przy tym tak silny ,ze biegusiem zbieralam pranie z balkonu.

Teraz robie listę na zakupy ... rozejrzę sie tez za pieluchami ,bo nie mam jeszcze ani jednej :-(.

Milego dnia wszystkim

DAWIDOWE, EMILIAB jak widze godziny w jakich piszecie to szoooook:)))) ja tam spie jak niemowle:p jedynie jak w lipcu mielismy po 32 stopnie w nocy to zle spalam i ogolnie budzilama sie zalana potem...
JUASKA- ja spie we wszystkich pozycjach, poza na brzuchu rzecz jasna. zeby bylo mi dobrze to z prozdu laduje poduche dla ciezarnych i karmiacych - ta ksztalcie U i jest bosko:)

Witam i ja. My już po zakupach, teraz jakieś szybkie sprzatanie, robienie obiadu i basta - leniuchowanie pełna parą :)
A śpie na boku i to najczęsciej lewym, jakoś tak sobie wtłukłam w łeb że musze i jakos idzie, jak mnie boli juz to na chwile obrót na prawy i znów powrót do lewego.

Hej dziewczynki ja tylko na chwilę. Ten wczorajszy zastrzyk pomógł tylko na chwilę. Znowu całą noc się męczyłam a dzisiaj koszmarny ból głowy jeszcze się nasilił. Wzięłam kolejnego procha ale chyba raczej skończy się wizytą w szpitalu bo inaczej zwariuję. To nie jest życie z takim bólem. Nic nie pomaga, wyć mi się chce :(

reklama
malutka strasznie Ci współczuję:(. Wiem, co to jest koszmarny ból głowy, ale to,co jest u Ciebie,to rzeczywiście koszmar!!!! Jak nie przejdzie, to śmigaj do szpitala! Jestem z tobą i trzymam kciki,żeby w końcu ból ustąpił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry