Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja nadrabiam straty w czytaniu bo tydzień zleciał nieziemsko szybko Muszę się pochwalić bo mam wózek I teraz to może się walić i palić. Ogółem mocz okazał się ciekawostką bo niestety furagin muszę brać i coś dowcipnie bo grzybki były. Ale najgorsze jest to, że zaczynam warczeć na mojego bo muszę wszystko sama robić wrrrrrrrrr się doprosić nie można niczego. Chyba za bardzo mu pozwalam na wszystko. Biedny miał dwa dni temu urodzinki i dostał od nas koszulkę z napisem "Najfajniejszy tata na świecie" nawet zdążyli ją przysłać w ten dzień co trzeba. Dobra mykam czytać bo tyle rzeczy się tutaj działo
nawpieprzalam sie ryzu z sosem i zaraz mnie rozerwie na pol chyba... nie wspomne ze mala mi "ugniata" brzuszek skutecznie)) poza tym cos dzisiaj mam zachwiola na slodkie i zaraz cos musze zjesc bo oszaleje
teraz i tak sie uspokoilo bo caly lipiec mielismy w srodku nocy "po wychlodzeniu" 32-34 stopnie!!! w srodku nocy!! i okna otwarte na full i zero przeciagu. w dzien w sloncu spokojnie dobijalo 47 nieraz... teraz dni sa tez gorace ale noce prznajmniej 22 i da sie spac