reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
czesc dziewczynki- widze, ze nic za mna nie tesknicie:))

ciezko was nadrobic, czytam i czytam..:))
ja teraz w wirze przedslubnych spraw, okazuje sie , ze z czescia to sie z reka w nocniku obudzilam:)
latam teraz za suknia. Trudna sprawa, bo nic mi sie nie podoba. Znalazlam jedna, co MOZE BYc- bagatela 5tys:)
No ale wyjscia nie bedzie chyba:)) Jest jeszcze jedna, ktora mi sie spodobala, ale w Czestochowie, nie wiem czy warto jechac..
No a zamowic musze do konca stycznia, bo inaczej kiszka:(
Troche szkoda mi tyle kasy na suknie, ktora bede miec na sobie 1 dzien:) z drugiej strony mysle,ze to TEN dzien:))
Sukienke kupia mi rodzice ale wydawanie ich pieniedzy boli mnie bardziej niz wlasnych, bo oni mniej maja niz ja. No ale sie uparli:) zreszta dziwic sie nie moge. Dla Maury ja tez suknie kupie:)) Najpiekniejsza:)))

onesmile-gratulacje!

za to moj, diety nieprzestrzega, je slodycze az sie uszy trzesa, popija to cola i wazy mniej ode mnie, jak skoncze karmic to sie na dieta pisze razem z wami
a u nas dalej mgla,
co do zapchanych noskow, nawilzacz i poklopocie, jak ja moglam wczesniej bez niego funkcjonowac :)
idus stopery do uszu zakup
a moje dziecie dalej figle migle, tu mi zle to mi sie nie podoba etc..
cos dawno kahaaa nie bylo co nie?
ja z Ptrysiem tez gratulujemy Pawelkowi 3 msc
moriam, a moze wyporzycz, po potem to lezy takie cos w szafie i nie wiadomo co z nim zrobic, mialam wystawic na allegro i czasu nie ma

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny, Kobiety i Chłopcy :-)
Trochę nas nie było, ale prosimy o usprawiedliwienie :-)
Tłumaczyć się nie chce, bo miłe powody absencji dla mnie nie były, mam jednak nadzieję, że szybko o tym zapomnimy, a z Waszej strony liczymy na małą intencję za zdrowie Artka w modlitwie :-)
Pozdrawiam, tęskniłam i nie ciągnijcie za język :p

moriam ja bym za 5tys sukienki nie kupiła na pewno, a już tym bardziej nie chciałabym, żeby rodzice tyle wydali, ale może mamy po prostu inną sytuację materialną.
sugar pamiętam o Artku.
ja już mam dość kataru! :-(

Witamy się i my, tzn ja bo mały właśnie usnął :)
A mnie brzuch boli, to chyba przed tym dzisiejszym szczepieniem małego. Na 16:15 idziemy razem z mężem.
Nocka minęłam nam dobrze. Moje dziecko wczoraj ominęło jeden z posiłków ... trochę mnie to zaniepokoiło, bo wręcz odrzucał butlę jak mu chciałam dać, mój mąż i nawet teściowa próbowała. No ale na szczęście ostatni posiłek przed snem zjadł tyle że więcej trzeba było mu dać, bo brakowało mu tego wcześniejszego.
Dzisiaj nic nie muszę sprzątać ani nic bo wszystko już porobiłam. Pranie tylko dzisiaj wstawię. No i muszę dokończyć pisać referat na zajęcia.

Wy tak tutaj o dietach piszecie i ja właśnie zamierzam przejść na taką dietę w niedługim czasie, też słyszałam wiele dobre na temat diety Dukana. I plusem jest to że można jeść dużo i kiedy się chce.

sugar my o Was pamiętaliśmy, z resztą pytaliśmy się co z Wami :D
margerrita więcej zdecydowania dla Patryczka!:)

Mnie też będzie czekać wybieranie sukni ślubnej na sierpień 2012 - wolę na razie o tym nie myśleć. Chociaż inne rzeczy mamy już pozałatwiane.

A ja mam zamiar dzisiaj poświętować z mężem, tyle że nie wiem czy on pamięta że dziś moje imieniny :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry