reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

:-)
mała mi a ja próbowałam tak ważyć i jakoś nie wychodzi, bo wg tego to moje dziecko jeszcze więcej dużo waży ;-)
napisałam do loliszki, odpisała, że zaglądnie jak będzie miała chwilkę, bo wróciła do pracy, więc czasu brak. i kazała pozdrowić wszystkich

reklama
Żeście naskrobaaałyyy:)
wszystkiego najlepszego Małgośki!! o tej fridzie do odkurzacza juz kiedys słyszałam ale nie potrafiłam jakoś sobie tego wyobrazić:)
Natolin my z katarem tez juz walczymy doładnie od 6 stycznia i widac juz światełko w tunelu, no kiedys przecież musi sie to cholerstwo skończyc! chciałabym juz móc wyjść na spacer bo pogoda nawet nawet. kiedy moja bedzie tyle ważyc?, eh
Onesmile gratulujemy suwaczka:)
Karola śpi, ale pewnie zaraz wstanie i trzeba bedzie gadac albo zwiedzac mieszkanie:) Dzisiaj w nocy miała dzień dziecka i spała ze mną, przeważnie spi całą noc u siebie w łóżeczku ale strasznie sie kreciła i spinała wiec chciałam ją miec przy sobie (lubie z nią spać:))

Widzę że dzisiaj dzień szczepień. My już po :-) O 8.30 byliśmy.
Bartulek waży już 5700. Zaszczepiliśmy też na pneumokoki ale na rota nie bo już za późno. Wrzask był ale krótki. Jak przytuliłam to od razu się uspokoił. Po szczepieniu zasnął w wózku więc poszliśmy na spacer. Teraz leży i guga i się uśmiecha.
Jutro kończymy 3 miesiące :D

Tej fridy pod odkurzacz jakoś sobie nie wyobrażam. To chyba oprócz gilunków wysysa oczka i mózg ;)

Trzymam kciuki za Wasze szczepienia.

Moriam ja kiecke wypożyczałam. Płaciłam 50% ceny, dopasowali ją do mnie, nie martwiłam się o czyszczenie, prasowanie i o to co z nią potem zrobić. W poniedziałek po weselu po prostu ją odniosłam i tyle. Polecam.

Ostatnia edycja:
Wszystkiego naj dla Małgosiek!!!:-)
SUGAR a tak dzisiaj myślałam że gdzieś zniknęłaś- fajnie że już jesteś!
ONESMILE-gratulujemy suwaczka:)
A my na szczepienie idziemy jutro-tak nam się przeciągnęło w czasie przez chorobę:0
Też mamy cały cza katar.
Magnolia z katarem można iść na spacer- wtedy nosek się ładnie wentyluje:-D
Życzę miłego dzionka:)

Dzień dobry!

Moriam, w grudniu są wyprzedaże, w styczniu wchodzą nowe kolekcje. Może dlatego oglądasz suknie z takimi cenami...? Polecam Sokolniczą we Wrocłąwiu, tam jest tyle salonów że na pewno coś sobie znajdziesz :-) A moze trafisz coś co Ci wpadnie w oko, a będzie z poprzedniej kolekcji i taniej? Ja tak trafiłam, dokładnie to czego szukałam było na wyprzedaży a w nowej kolekcji - same badziewia. Aha, w niektórych tych sklepach na Sokolniczej są też katalogi komisowe (po ślubie mozesz oddać swoją sukienkę na 3 miesiace i za darmo ją komisują, a jak się nie sprzeda to wraca do Ciebie. Może właśnie z takiej oferty będzie coś fajnego?)

Sugar, cudownie ze już jesteś! I ze się uśmiechasz.... A co najważniejsze - że masz ku temu powody :-) Będę się dalej modlić za Arturka!

Onesmile, Sugar - wszystkiego najlepszego dla Waszych Maluszków z okazji 3 miesięcy! Spóźnione ale szczere :-)

Mała Mi, Margerrita, wszystkie inne zakamuflowane Małgośki - STO LAT!
r

magnolia wychodź na dwór! to dobre dla maluszka z katarem.
naprawdę od 6 stycznia? kurde... biedne te maluszki...
a mój jeszcze ma straszną wysypkę na twarzy :( nie wytrzymam psychicznie w końcu :(

przy urodzeniowej 4420 podwojenie wagi u mojego bąbla to będzie solidna liczba prawie 9 kg hehehehehe ;p na razie mamy 8 z mały hakiem dzisiaj sprawdzałam, czy przybrał od szczepienia tydzień temu i troszke nabrał, więc ok. przez chorobę mniej mleka mam, ale mały często zasysa więc nie panikuję. :)
dzisiaj poszla z rana kupa:D
kupa z rana jak smietana hehehehe nawet nie wiedzialam, ze kupa moze tak cieszyc;p

reklama
Katarek
Komedia :-D
Chyba, że któraś zdecyduje się na rolę królika doświadczalnego...
dokładnie a na fridzie napisane na opakowaniu że do niczego broń Boże nie podłączać.
Natolin Krzyś zakończył przygodę z katarem (regulaminowo 7 dni) ale jeszcze trochę kaszle. Jutro idziemy na szczepienie bo miało być tydzień temu, ciekawe czy wszystko oki będzie.
Strip gratulujemy kupy i niech tak juz zostanie :):) i duuuuuuuuuuużo zdrówka dla Artka.
Mała mi ważąc na rękach inaczej się rozkłada masa ciała i nacisk na wagę i nie jest to na 100% obiektywne. Najlepiej to małego tak jakby posadzić na sekundkę asekurując jeśli już się dobrze trzyma :).

Ostatnia edycja:
Do góry