reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

Słyszałam że kciuki i życzenia forumowych Mamusiek się spełniają a więc czy mi też może ktoś pożyczyć by Miłosz zaczął przesypiać noce???:tak:

Kochana,to za ciebie i Miłosza też trzymam kciuki:tak:

Ida prosiła, żeby przekazać, że u okulisty było lepiej niż myślała i że wszystko OK :-)

Super!!!!! I znowu kciuki pomogły;-)
emilaib a nie rejestrowałaś się czasem na stronie hippa? Bo ja gdzieś wyczytałam, że jak się zarejestrujesz to właśnie takie pyszności z hippa dla dzidziusia wysyłają :-) ja się zarejestrowałam jakoś przed świętami ale nic do mnie jeszcze nie doszło, jak dojdzie to napisze :tak:

Nie pamiętam,czy się logowałam,może... Ostatnio zalogowałam się na stronie bobovita. Ciekawe,czy też coś dostanę:-)

reklama
Gosiu mój poród był krótki na szczęście:)od 5 do 10 :)same skurcze bolał,ale jak doszły parte to poszło gładko:)nie wobrażam sobie jak laski rodziły po 10 godzin zgroza brrrr faktycznie kojarzę teraz Cie:)

eee to luksio:) u mnie to samo. Ale ja od 5 w szpitalu bylam czulam skurcze ktore sie nie pisaly az w koncu o 21.05 przyszla Niunia na swiat:)a duzy sie Urodził Błażejek?

Natolin- no pokaż swojego Piotrusia :)

U nas chyba sie szykuje skok wzrostowy
Maly od 2 dni w zadsadzie dopiero je mm ze 150ml wody
teraz zjadł ze 160i ryk,dorobiłam 40ml a on wydudnil i jakby wiecej było to by jeszcze wciągnął ;-)

nie budź! niech sobie pośpi słodziaczek maleńki... :-)

Obudziła się - więc o kwadransie byłyśmy już w autobusie :-) Pojechałyśmy do Galerii, do miasta. Odebrałam te okulary za tysiąc zł. No przynajmniej ładne są. Kusiły wyprzedaze, ale... Z Małą to nie frajda poniewierać się po sklepach :-( Do jednego weszłam bo powaliły mnie piękne czarne wysokie szpile, z czerwonymi spodami, jak od Ch.Louboutina. Ach, cudo! Musiałam przymierzyć....

Słyszałam że kciuki i życzenia forumowych Mamusiek się spełniają a więc czy mi też może ktoś pożyczyć by Miłosz zaczął przesypiać noce???:tak:

Werna witaj:-)

Lecę ubrać Miłka na szczepienie a Wam życzę miłego dnia:-)

Kciuki już sinieją :-)

Witam! Czy przyjmiecie mnie do grona październikowych mam?

Jasne, witaj! Gosia91 - miło Ciebie też tu widzieć!

Pouczyłam się, mały zaliczył też drzemkę a teraz ja siedzę przed biurkiem a Łukasz w swoim leżaczku i maltretuje grzechotkę.
Nie wiem czy Wam pisałam,ale mamy z mężem taki mały plan na dalsze życie (związane jest to z mieszkaniem i wyprowadzką od teściów), tylko że to będzie możliwe jak skończę tą magisterkę tutaj.

Natolin łączę się w bólu. Bartek też dzisiaj marudny jak nie wiem co. Ciągle trzeba się nim zajmować, je częściej niż powinien i ogólnie beksa jakaś. Eh. Na spacer nawet mi się nie chciało wychodzić bo padnięta przez niego jestem i głowa mnie od płaczu rozbolała. Też się zastanawiam czy to skok.

reklama
Dzięki za miłe przyjęcie:-), mam nadzieję, że mój niespełna 3miesięczny szkrab pozwoli mi od czasu do czasu zajrzeć na bb, gdyż jest mało śpiącym dzieckiem, ale i tak jest już o niebo lepiej niż przez pierwsze 2 miesiące, po których wylądowaliśmy w szpitalu:-(. A tak na marginesie to mieszkam w Wwe.

Do góry